Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
osto-opas

Game On - löydä käyttöösi sopiva pelikonsoli

Muistatko vielä 8-bittisen Nintendon? Paljon on muuttunut niistä ajoista, ja nykyään tarjolla on toinen toistaan monipuolisimpia peli- ja viihdekeskuksia. Pelikonsoleiden uudet ominaisuudet, kuten HD-kuvanlaatu, virtuaalitodellisuus ja liikesensorit nostavat pelaamisen uuteen ulottuvuuteen. Mutta mikä pelikonsoli on sinulle sopiva? Mitä eroa on Nintendo Switch:lla, Pleikkarilla ja Xbox One S:llä? Lue lisää ja valitse oikein!

Tässä artikkelissa tutustumme 3 suosittuun peli- ja viihdejärjestelmään ja niiden ominaisuuksiin.

Nintendo Switch - Monipuolinen hybridipelikonsoli

Nintendo pelikonsoli on todellinen klassikko, joka löytyy monesta kodista. Hahmot, kuten Mario ja Donkey Kong ja Zelda ovat viihdyttäneet meitä vuosikymmenien ajan. Nintendon uusin pelikonsoli, Nintendo Switch on paljon enemmän kuin tavanomainen pelikonsoli.

Nintendo Switch -pelikonsoli on nerokas hybridipelikonsoli, joka muuntautuu käyttötarkoituksen mukaan – pelaa Nintendo Switchiä yksin, yhdessä, olohuoneessa tai vaikkapa automatkan aikana. Nintendo Switch on varustettu täysin uudenlaisella peliohjaimella. Joy-Con -peliohjain tarjoaa miellyttävän ja intuitiivisen tavan pelata suosikkipelejäsi missä ikinä oletkin. Ohjain muuntuu hetkessä täydelliseksi myös kahdelle pelaajalle, joten voit haastaa ystäväsi kaksinpeleissä. Joy-Con ohjaimen HD rumble -tekniikka nostaa käyttökokemuksen aivan uudelle tasolle!

NIntendo Switch herättää Zeldan eloon aivan uudessa seikkailussa! Legend on Zelda: Breath of the Wild -pelissä pääset tutkimaan Hyrulen valtakuntaa. Taistele vihollisia ja hirviöitä vastaan, tutki uskomattoman laajaa ja kaunista pelimaailmaa sekä valmista taikajuomia matkalla keräämistäsi aineosista.

Nintendo Switch on täydellinen niin aikuisille, lapsille kuin sosiaaliseen pelaamiseen.

Valitse sinulle sopiva pelikonsoli

Perheen uusi lemmikki

Nintendo pelikonsoli on todellinen klassikko, joka löytyy monesta kodista. Hahmot, kuten Mario ja Donkey Kong ovat viihdyttäneet meitä vuosikymmenien ajan. Nintendo Wii U on suunniteltu koko perhettä ajatellen. Uskomatonta, kuinka Nintendo pystyy tarjoamaan viihdettä kaikille ikään katsomatta. Nitendo Wii U -pelikonsolin intuitiivinen ohjaaminen tekee konsolista täydellisen myös perheen pienemmille. Tabletin kaltainen GamePad-ohjain toimii myös käsikonsolina, joten voit jatkaa peliä riippumatta siitä, onko sinulla televisiota käytössä vai ei. Nintendo on ele- ja liikeohjauksen pioneeri. Wii Remote Plus -ohjain ja monet pelit käyttävä hyväkseen liikeohjausta. Hyvänä esimerkkinä on tennis- tai golf-peli, jossa ohjainta käytetään mailana. Television päälle sijoitettu sensori tunnistaa ja simuloi ohjaimen liikkeet. Pelaaminen liikeohjauksella on hulvattoman hauskaa ja helppoa.

Wii U tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla osana Nintendon Network verkkoyhteisöä, jossa voit kommunikoida muiden pelaajien kanssa ja ostaa digitaalista sisältöä Wii U pelikonsolille.

Lue lisää Nintendo Wii U -pelikonsolista.

 Valitse sinulle sopiva pelikonsoli

 Valitse sinulle sopiva pelikonsoli

Xbox One S - maailma käsissäsi

Xbox One pelikonsolin manttelinperijä, Xbox One S ottaa paikkansa Microsoftin lippulaivanapeli- ja viihdejärjestelmänä. Entistä ohuempi, tehokkaampi ja tyylikkäämpi peli- ja viihdekeskus kuin edeltäjänsä tarjoaa kaiken mitä ykkösluokan pelikokemukselta toivot. Xbox One S on täydellinen sinulle, joka haluat viimeisimmät pelijulkaisut ensimmäisenä. Tuki 4K-kuvalle ja High Dynamic Range tekevät peleistä entistä aidontuntuisemmat. Liitä pelikuulokkeet, näppäimistö ja Kinect-liiketunnistin täysivaltaisen gaming-kokemuksen saamiseksi.

Xbox One S ei ole ainoastaan pelaamista varten. Katso Blu-Ray elokuvia tai lataa elokuvia, musiikkia, sisältöä ja sovelluksia Microsoftin laajasta palvelu- ja sisältövalikoimasta.

Xbox Live-palvelu on maailman johtava peliyhteisö, jonka avulla voit pelata yhdessä ystäviesi kanssa tai löytää uusia tuttavuuksia valtavasta pelaajayhteisöstä. Erittäin kattavat moninpeliominaisuudet varmistavat, että pelaaminen on nyt sosiaalisempaa kuin koskaan aikaisemmin.

Xbox One S on olennainen osa Windows 10 -ekosysteemiä, jonka ansiosta Xbox pelien pelaaminen onnistuu nyt myös tietokoneella! Voit suoratoistaa Xbox One -pelejä mihin tahansa kotisi Windows 10 -tietokoneeseen, tablettiin tai kannettavaan – voit siis pelata suosikkipelejäsi kaikkialla, minne WLAN-verkkosi yltää.

Lue lisää Xbox One S -pelikonsolista.


Tehokas moniosaaja

PlayStation on aina ollut taitava luomaan viihdesisältöä erityisesti yhdessä pelaamiseen. Muistatko vielä Buzz kakkusotapelin tai SingStarin? Olitpa todellinen GuitarHero-champion tai Eliittisoturi, tarjoaa Playstation suvereenin pelikokemuksen ja ihastuttaa suorituskyvyllään sekä monipuolisuudellaan. PlayStation 4 tarjoaa jokaiselle jotakin. Laitteesta innostuu niin aito gamer kuin hulvatonta iltaa viettävä kaveriporukka. Entistä vuorovaikutteisemman pelikokemuksen tarjoaa erittäin monipuoliset sosiaalisen median liitännät ja verkkoyhteisö-ominaisuudet. Jaa pelikokemuksesi muiden kanssa ja pidä hauskaa koko perheen voimin.

Myös Playstation on hypännyt VR-kelkkaan, ja esittelee oman virtuaalitodellisuusjärjestelmänsä. Playstation VR imaisee sinut virtuaalimaailman syövereihin, missä pääset tutkimaan uskomattomia ja jännittäviä paikkoja. Myös VR-järjestelmässä sosiaaliset ominaisuudet ovat tärkeässä osassa. PlayStation VR Social -toiminnolla ystäväsi näkevät televisioruudulta mitä puuhaat VR-maailmassa. The Playroomvirtuaalitodellisuudessa sinulla on mahdollisuus kokea Playstationin uskomaton VR-ympäristö koko kaveriporukan kesken. Täydellinen sinulle, joka et halua elää ilman ystäviäsi!

Lue lisää PlayStation -pelikonsolista.

 Valitse sinulle sopiva pelikonsoli

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 11.04.2017 11:04:54

Merkki

Tuotekategoria

Tuote

Myymälä

Uutisia, vinkkejä ja ohjeita