Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
osto-opas

Game On - löydä käyttöösi sopiva pelikonsoli

Muistatko vielä 8-bittisen Nintendon? Paljon on muuttunut niistä ajoista, ja nykyään tarjolla on toinen toistaan monipuolisimpia peli- ja viihdekeskuksia. Pelikonsoleiden uudet ominaisuudet, kuten 4K- ja HD-kuvanlaatu, virtuaalitodellisuus ja liikesensorit nostavat pelaamisen uuteen ulottuvuuteen. Mutta mikä pelikonsoli on sinulle sopiva? Mitä eroa on Nintendo Switch:lla, Pleikkarilla ja Xbox One:lla? Esittelemme myös retropelaamisen sekä käsikonsolit. Lue lisää ja valitse itsellesi sopivin pelilaitteisto!

Nintendo Switch - Monipuolinen hybridipelikonsoli

Nintendo pelikonsoli on todellinen klassikko, joka löytyy monesta kodista. Hahmot, kuten Mario ja Donkey Kong ja Zelda ovat viihdyttäneet meitä vuosikymmenien ajan. Nintendon uusin pelikonsoli, Nintendo Switch on paljon enemmän kuin tavanomainen pelikonsoli.

Nintendo Switch -pelikonsoli on nerokas hybridipelikonsoli, joka muuntautuu käyttötarkoituksen mukaan – pelaa Nintendo Switchiä yksin, yhdessä, olohuoneessa tai vaikkapa automatkan aikana. Nintendo Switch on varustettu täysin uudenlaisella peliohjaimella. Joy-Con -peliohjain tarjoaa miellyttävän ja intuitiivisen tavan pelata suosikkipelejäsi missä ikinä oletkin. Ohjain muuntuu hetkessä täydelliseksi myös kahdelle pelaajalle, joten voit haastaa ystäväsi kaksinpeleissä. Joy-Con ohjaimen HD rumble -tekniikka nostaa käyttökokemuksen aivan uudelle tasolle!

Nintendo Switch on täydellinen niin aikuisille, lapsille kuin sosiaaliseen pelaamiseen. Lisäksi Switch tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla osana Nintendon Network verkkoyhteisöä, jossa voit kommunikoida muiden pelaajien kanssa ja ostaa digitaalista sisältöä pelikonsolillesi.

Koko perheen suosikki Nintendo Switch

 Xbox One on kattava peli- ja viihdejärjestelmä

Xbox One - maailma käsissäsi

Xbox One pelikonsolin manttelinperijät, Xbox One S ja Xbox One X ovat Microsoftin uusimmat -peli- ja viihdejärjestelmämallit. Entistä ohuemmat, tehokkaammat ja tyylikkäämmät laitteet tarjoavat kaiken mitä ykkösluokan pelikokemukselta toivot. Xbox One S ja X eivät ole ainoastaan pelaamista varten. Katso Blu-Ray elokuvia tai lataa elokuvia, musiikkia, sisältöä ja sovelluksia Microsoftin laajasta palvelu- ja sisältövalikoimasta.

Xbox One S on täydellinen sinulle, joka haluaa kokea uusimmat pelijulkaisut ensimmäisten joukossa. Tuki 4K-kuvalle ja High Dynamic Range tekevät peleistä entistä aidontuntuisemmat. Liitä pelikuulokkeet, näppäimistö ja Kinect-liiketunnistin kattavan gaming-kokemuksen luomiseksi.

Xbox One X on Xbox One -perheen uusin tulokas, joka vie digitaalisen viihteen seuraavalle tasolle. Pelaaminen ja suoratoisto 4K UHD -resoluutiolla on nyt todellisuutta. Xbox One X takaa uskomattoman tarkat yksityiskohdat 4K 2160p -resoluutiolla pelattaessa. Sano hyvästit näytön repeilylle ja viiveelle. Jopa Full HD 1080p -näytöllä pelatessa pystyt nauttimaan ensiluokkaisesta kuvanlaadusta ja grafiikoista.

Xbox Live -palvelu on maailman johtava peliyhteisö, jonka avulla voit pelata yhdessä ystäviesi kanssa tai löytää uusia tuttavuuksia valtavasta pelaajayhteisöstä. Erittäin kattavat moninpeliominaisuudet varmistavat, että pelaaminen on nyt sosiaalisempaa kuin koskaan aikaisemmin.

Xbox One S ja X ovat olennainen osa Windows 10 -ekosysteemiä, jonka ansiosta Xbox pelien pelaaminen onnistuu nyt myös tietokoneella! Voit suoratoistaa Xbox One -pelejä mihin tahansa kotisi Windows 10 -tietokoneeseen, tablettiin tai kannettavaan –pelaa suosikkipelejäsi kaikkialla, minne WLAN-verkkosi yltää.

Tutustu Xbox One -peli- ja viihdejärjestelmiin ja valitse itsellesi sopivin malli. Lue lisää Xbox One S ja Xbox One X -peli- ja viihdejärjestelmästä.


Tehokas moniosaaja

PlayStation on aina ollut taitava luomaan viihdesisältöä erityisesti yhdessä pelaamiseen. Muistatko vielä Buzz kakkusotapelin tai SingStarin? Olitpa todellinen GuitarHero-champion tai Eliittisoturi, tarjoaa Playstation suvereenin pelikokemuksen ja ihastuttaa suorituskyvyllään sekä monipuolisuudellaan. PlayStation 4 tarjoaa jokaiselle jotakin. Laitteesta innostuu niin aito gamer, kuin hulvatonta iltaa viettävä kaveriporukka. Entistä vuorovaikutteisemman pelikokemuksen tarjoaa erittäin monipuoliset sosiaalisen median liitännät ja verkkoyhteisö-ominaisuudet. Jaa pelikokemuksesi muiden kanssa ja pidä hauskaa koko perheen voimin.

PlayStation4 Slim -versio on päivitetty malli Sonyn alkuperäisestä PS4 -konsolista. Laite on sama tuote pienemmässä koossa. PlayStation 4 Pro on PS4-tuoteperheen kehittynein malli vaativimmille konsolipelaajille. Peli- ja viihdejärjestelmän Pro-versio tarjoaa enemmän tehoa, suorituskykyä, sekä paremmat grafiikat ja enemmän tallennustilaa myös kaikkein vaativimmille uuden sukupolven peleille. Tutustu PlayStation 4 Slim ja Pro -mallien eroihin.

Myös Playstation on hypännyt VR-kelkkaan, ja esittelee oman virtuaalitodellisuusjärjestelmänsä. Playstation VR vie sinut virtuaalimaailman syövereihin. Myös VR-järjestelmässä sosiaaliset ominaisuudet ovat tärkeässä osassa. PlayStation VR Social -toiminnolla ystäväsi näkevät televisioruudulta mitä puuhaat VR-maailmassa. The Playroom virtuaalitodellisuudessa sinulla on mahdollisuus kokea Playstationin uskomaton VR-ympäristö koko kaveriporukan kesken. Täydellinen sinulle, joka et halua elää ilman ystäviäsi!

PlayStation 4 on tehokas moniosaaja

Retropelit päivitetyillä klassikoilla

Aikamatka menneisyyteen

Retro-pelaaminen on kasvattanut suosiotaan viimeisten vuosien aikana ja saatavilla on päivitettyjä versioita klassisista pelikonsoleista, jotka syöksevät sinut aikamatkalle 80- ja 90-luvuille. Nauti pelaamisesta eri valmistajien, kuten Nintendo, SEGA ja Atari valmistamilla järjestelmillä. Retropelit viehättävät myös nuorempaa yleisöä pikselintäyteisillä grafiikoilla, pelihallien tunnelmalla ja aidoilla klassikoilla, jotka toimivat inspiraation lähteenä uuden sukupolven peleille.

Riippumatta siitä, haetko menneen ajan nostalgiaa vai nautitko ikonisten pelien pelaamisesta, on tarjolla useita eri vaihtoehtoja. Nintendo, SEGA ja Atari on tuonut markkinoille nykypäivän tekniikkaan mukautettuja konsoliversioita, jotka tarjoavat laajan kirjon erilaisia pelejä. Valitse oma suosikkisi, liitä laite televisioon ja paina Startia.

Lue lisää retropelaamisesta täällä.

Pelaamista tien päällä

Käsikonsolit tarjoavat hauskaa ajanvietettä riippumatta siitä missä liikut. Viihdytä itseäsi työ- ja koulumatkalla tai kavereiden luona. Käsikonsolit ovat loistava vaihtoehto älylaitteiden sovelluspeleille. Nintendo Switch on monipuolinen pelijärjestelmä, jota voidaan käyttää kotona perinteisenä pelikonsolina tai käsikonsolina tien päällä.

New Nintendo 3DS XL ja 2DS XL käsikonsolit tuovat sormiesi ulottuville läjän klassisia Nintendo DS-pelejä. Omistautuneet Nintendo-fanit voivat hyödyntää amiibo-figuurien kokoelmaansa myös DS-käsikonsoleilla pelatessaan.

Mikäli retro-klassikot houkuttelevat sinua, voi Sega Ultimate Portable Game Player olla oiva valinta.

Nauti pelaamisesta missä haluat

Lue lisää Gigantin tuotteista: