Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Mikä on LAN?

Jotkut kutsuvat sitä LAN-tapahtumaksi, toiset verkkopelitapahtumaksi. Jotkut taas puhuvat lanista. Riippumatta siitä, millä nimeä käytetään, on kyse tapahtumasta, jossa joukko pelaajia kokoontuu yhteen ja muodostavat yhteyden toisiinsa lähiverkon kautta pelatakseen verkkomoninpeliä - joko pienellä porukalla kavereiden kesken tai suuren mittakaavan tapahtumissa. Tapahtumassa kyse on sosiaalisuudesta ja hauskanpidosta, sekä ystävien kanssa kilpailemisesta. Gigantista löydät tuotteet, joiden avulla viet seuraavan LAN-kokemuksesi uudelle tasolle, olitpa vasta aloittamassa tai todellinen konkari.

Aloittelijat

Jos olet uusi tulokas lanin maailmassa, et ehkä ole täysin varma mitä kaikkea tarvitset. LAN-tapahtumiin tuodaan omat pelilaitteet, jotka ovat useimmiten tietokoneita. Pöytätietokone ja näyttö ovat useimmiten suosituin vaihtoehto, mutta pelikannettava voi olla loistava vaihtoehto aloittelijalle.

Oletko vanhempi, joka haluaa ostaa pelitietokoneen lapselleen? Tutustu vinkkehin.

Pelinäyttö, jossa näkyy Gigantin logo sekä pelituoli jonka selustassa lukee Elgiganten

Kokenut pelaaja

Jos olet osallistunut useampaan laniin, tiedät mitä pelaajilta vaaditaan. Varustaudu seuraavaan tapahtumaan juuri oikeilla laitteilla ja vie pelaamisesi uudelle tasolle. Jos aiot päivittää pelitietokoneesi, kannattaa sinun tutustua pelikoneen hankintaa koskeviin vinkkeihin.

Mies istuu pelaamassa kaarevan pelinäytön ääressä

LAN-konkari

Todelliset LAN-konkarit kilpailemisen ja menestyksen asettamat vaatimukset. Tarvitset näytön, näppäimistön, hiiren ja mieluiten ja ehkä myös jotain ainutlaatuista, jolla erotut massasta. Laitteisto on tärkeä pelikokemuksesi kannalta, mutta se ei ole ainoa asia, joka erottaa sinut muista pelaajista. Pelivarusteiden on tunnuttava hyvältä käytössä, kuulokkeiden on istuttava juuri täydellisesti, hiiressä tulee olla paras mahdollinen näppituntuma eikä näppäimistö saa pettää... tietokoneen ja näytön suorituskyvystä puhumattakaan.

Lue lisää aiheesta: