Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Philips 55POS9002 - ylistetty ja suositeltu OLED-TV

Awards
 Philips Oled

Philips OLED – Värien juhlaa

Philips OLED-TV on seuraavan sukupolven television, joka tarjoaa rajoja rikkovan katselukokemuksen. OLED tarjoaa entistä terävämmät yksityiskohdat täydellisellä värimaailmalla. Ruudun jokainen pikseli luo oman värinsä ja valonsa ja on sammutettuna täysin musta. Syvä musta sävy korostaa värejä ja luo upean kontrastin. Koe kirkkaampi ja yksityiskohtaisempi kuva kuin koskaan aikaisemmin!

Tämän lisäksi Philips OLED-TV tarjoaa huippuluokan liiketarkkuus ja terävyys takaavat sulavan ja luonnollisen kuvan suurillakin nopeuksilla. Näet nopeatempoistenkin tapahtumien jokaisen yksityiskohdan tarkkaakin tarkemmin. Koe television sisältö nyt aivan uudella tavalla!

 Philips OLED

OLED ja Ambilight: Täydellinen yhdistelmä

Vain Philipsin OLED-TV:ssä on uskomaton kuvanlaatu ja täydellisesti säädetty ympäristön valaistus. Television uskomattomat värit tulvivat seinille ja huoneeseen. Ambilight-tilavalikoima tarjoaa aina erinomaisen katselukokemuksen, uppouduitpa sitten elokuvan tunnelmaan tai pelasitpa läpi yön.

Android TV -käyttöjärjestelmä tarjoaa entistä monipuolisemman viihteen. Striimaa elokuvia ja sarjoja, kuuntele musiikkia tai pelaa pelejä – Philips OLED-TV tarjoaa kattavan ja värikkään viihdekokemuksen

EISA palkittu Philips OLED

EISA Awards 2017-18 Best Buy OLED-TV-voittaja! Arvostettu EISA Awards suosittelee tätä Philips-mallia vuoden 2017-18 parhaaksi Best Buy OLED-televisioksi.