Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Philips Juicer

Valmista maistuvaa tuoremehua

Vastapuristettu tuoremehu on täynnä vitamiineja ja ravintoaineita ja sopii erinomaisesti osaksi terveellistä ruokavaliota. Samalla varmistat helposti päivittäisten hedelmien ja vihannesten riittävän saannin. Mehua voidaan valmistaa kaikista kotoa löytyvistä vihanneksista ja hedelmistä. Tee vastapuristetusta ja terveellisestä mehusta hyvä tapa!
Philips Juicer

Helppokäyttöinen mehulinko

Mehulinko on erinomainen valinta, mikäli haluat valmistaa suuremman määrän tuoremehua kerralla. Tehokkaalla 1000 watin moottorilla varustettu laite linkoaa mehun hedelmistä ja vihanneksista, joten saat hetkessä raikasta tuoremehua koko perheelle. Mehulinko sopii erinomaisesti myös koville vihanneksille, kuten kaali ja porkkana. Valitse omat suosikkimakusi ja tarjoile maistuvaa mehua aamiaisella tai retkellä.


Philips Juicer

Maistuvaa ja kuitupitoista tuoremehupuristimella

Tuoremehupuristimella valmistat helposti tiivistä ja sileää juomaa, joka on täynnä kuituja. Laite puristaa ja jauhaa mehun hitaasti raaka-aineesta. Tuoremehupuristin sopii täydellisesti pehmeämmille hedelmille sekä lehtivihanneksille ja on varustettu 100-200 watin moottorilla, mikä takaa hitaan ja tarkan valmistusprosessin. Aloita päiväsi täyteläisellä tuoremehulla tai nautiskele täydellinen vitamiinipommi välipalaksi.

Yllätä lapsesi vihanneksilla

Useimmat lapset herkuttelevat mieluummin ohukaisilla ja muilla herkuilla vihannesten sijaan. Monet vanhemmat kokevat haastavaksi saada jälkikasvu syömään riittävästi erilaisia vihanneksia ja usein päivällislautaselle jääkin tähteiksi kukkakaalin ja porkkanan palaset. Kun kaikki muut keinot on jo kokeiltu, kannattaa siirtyä tuoremehujen jännittävään maailmaan, missä vain mielikuvitus asettaa rajat! Värikkäät, herkulliset ja helposti nautittavat mehut valmistuvat käden käänteessä. Testaa erilaisia vihanneksia ja anna lasten päättää omat suosikkinsa.

Lue lisää Gigantin tuotteista: