Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

PC-ilmiö PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS julkaistaan Xbox Onelle! Pelissä PUBG ajaudut keskelle sodan melskettä, jossa ainoana tehtävänäsi on selvitä hengissä. Hanki varusteita ja löydä aseita joiden avulla pystyt kukistamaan vihollisen.
19,95
 
 
  • Xbox Live Gold
  • 3 kuukauden jäsenyys
  • Saat mahtavia etuja
Lue lisää Xbox Live Gold 3 kk jäsenyys
PUBG

Taistelut odottavat sinua

Hyppää laskuvarjolla keskelle autiolla saarella sijaitsevaa taistelukenttää, jossa tukenasi ovat älykkyytesi ja päällä olevat vaatteet. Tutki saarta, ajattele strategisesti, kerää varusteita, löydä aseita ja käytä erilaisia ajoneuvoja kukistaaksesi vastustajasi intensiivisissä taisteluissa.

Pelaa yksin tai liittoudu muiden pelaajien kanssa. Selviydy pulssia nostattavista taisteluista ja varmista, että olet viimeinen eloonjäänyt.

Yksin tai yhdessä

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS on räiskintäpeli, joka on kehitetty pelaajayhteisön palautteen mukaisesti. Peli on keskeneräinen ja kehittyy jatkuvasti. Tästä syystä sitä ei välttämättä julkaista lopullisena tuotteena. Peliin sisältyy digitaalinen tunnuskortti.

Pelaamiseen tarvitaan Xbox Live Gold -jäsenyys (myydään erikseen).

PUBG
PUBG

Ole viimeinen eloonjäänyt

Battle Royale -tila asettaa 100 pelaajaa kaukaiselle saarelle peliin, jossa vain voittaja palkitaan. Strateginen ajattelukyky ja ampumataito ovat ratkaisevassa roolissa, jotta pystyt kukistamaan jokaisen pelaajan kartalta.

HDR-laatu

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS -peli tarjoaa Xbox One X:n Enhanced-ominaisuudet sekä HDR-tekniikkaa, joka avulla pelin grafiikka on entistä todenmukaisempi.

PUBG

Lue lisää Gigantin tuotteista: