Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Acer Predator Gaming

Predator pelikannettavat - palkittua pelitehoa

Acer Predator -sarja on tyylikäs, laadukas ja palkintoja kerännyt pelikonesarja, jonka mallit kätkevät sisälleen uskomatonta tehoa ja suorituskykyä. Gigantilta löydät Acer Predator 17 -sarjan, johon kuuluu suorituskykyinen Predator Helios, palkintoja kerännyt Predator G9, pro-pelaajille suunnattu Predator GX sekä ultraohut Predator Triton.
 Acer Predator Helios

Predator Helios - raakaa pelitehoa

Acer Predator Helios 300 -pelikannettavassa on huomiota herättävän tyylikäs musta runko punaisilla korostuksilla. Huippuluokan 7. sukupolven Intel Core i7 -prosessorilla ja Nvidia-grafiikalla varustettu kannettava takaa jännittävän pelikokemuksen Full HD 1080p -resoluutiolla ja pyörittää myös VR-pelejä. SSD-tallennus tarjoaa runsaasti tallennustilaa, nopean käynnistymisen ja lyhyet latausajat. Acer TrueHarmony -äänen ansiosta pelit ja muu mediasisältö myös kuulostavat yhtä hyvältä kuin miltä ne näyttävät. Kannettavan tehokas Li-ion akku tarjoaa jopa 7 tuntia peliaikaa.

Palkittu Predator G9

Gigantti esittelee neljä Acer Predator -pelikonemallia, jotka täyttävät jokaisen pelaajan tarpeet. Niistä eniten huomiota on saanut Predator G9, joka 17 tuuman IPS-näytöllään on osa Predator 17 -sarjaa. Kompaktista koostaan huolimatta siinä on valtavat tehot. Kannettavan ainutlaatuisiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kaksoisjäähdytys ja Killer DoubleShot ProTM joka eliminoi viiveen tehokkaasti. RGB-valaistus tarjoaa yli 16 miljoonaa värivaihtoehtoa, joten voit hienosäätää jokaisen näppäimen ulkonäköä.

Pelikannettavan tehokkaat ominaisuudet ovat ansainneet sille useita palkintoja ja mainintoja tunnetuilla alan sivustoilla.

Predator GX - Erikoistunut pelaamiseen

Nvidia GTX 1080 -näytönohjain, 8 GB DDR4 RAM, Intel Core i7-7700HQ -prosessori, 4K UHD -näyttö, Nvidia G-Sync, 1 TB SATA-kiintolevy sekä 256 GB SSD-tallennus - Predator GX on lähes vertaansa vailla oleva pelitietokone. Koostaan huolimatta GX on yksi markkinoiden tehokkaimmista, ja 4K UHD -kuvanlaatu 2160p resoluutiolla takaa ammattilaispelaajalle sopivan pelikokemuksen. Tietokoneessa on myös neljä kaiutinta ja tuplabassot, joiden tuottamalle äänelle eivät monet kannettavat pärjää.

Predator 17 X on suunniteltu pro-pelaajille, viimeistä komponenttia myöten. Predator 17 -sarjan ainutlaatuiset ominaisuudet, tehokas kaksoisjäähdytys, KillerLAN-ominaisuus ja 8 GB DDR4 RAM takaavat tietokoneen luotettavan toiminnan pelien vauhdikkaissa taistelutilanteissa.

Predator Triton - Ultraohut pelikone

Uskomattoman kevyt ja ohut Predator Triton -pelikone ei sido pelaamista yhteen paikkaan. 15,6 tuuman näytöllä varustettu kannettava on vain alle 1,9 cm ohut ja alle 2,5 kg painoinen, joten se kulkee helposti mukana. Huippuluokan Intel Core i7-7700HQ -prosessori Kaby Lake -arkkitehtuurilla, tehokas Nvidia-näytönohjain ja riittoisa 16GB DDR4-keskusmuisti takaavat sujuvan suorituskyvyn ja selkeän kuvanlaadun vaativillekin AAA- ja VR-peleille. 2x256 SSD-tallennus takaa uskomattoman responsiivisen toiminnan.

AeroBlade 3D -kaksoistuulettimet pitää koneen viileänä kun pelisessiot käyvät kuumana. Full HD -näyttö tarjoaa kristallinkirkkaan ja terävän kuvan peleille ja muulle sisällölle. IPS-teknologian ansiosta näytössä on suuri kontrasti, erinomainen värientoisto ja laaja katselukulma. Tämän lisäksi SSD-muistiyksiköt voidaan konfiguroida RAIS-kokoonpanoksi varmuuskopiointia varten.

Lue lisää Gigantin tuotteista: