Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Premium tietokone
 Premium tietokone

Premium-tietokone - Laatutietoisen valinta

Miksi tyytyä toiseksi parhaaseen, kun voit saada parasta laatua? Premium-tietokoneet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne tarjoavat parasta suorituskykyä. Ohuet, kevyet ja tyylikkäät tietokoneet ovat todellinen ilo silmälle. Valikoimastamme löydät esimerkiksi 2-in-1 Lenovo Yoga mallit (510, 710, 910 IdeaPad), HP Spectre x360 ja 13”, sekä Microsoft Surface Pro 4 -laitteet.
 Premium tietokone

Ohut ja kevyt

Premium-tuotteet eivät ole tavanomaisia kannettavia tietokoneita. Valikoimastamme löydät monipuoliset 2-in-1 -laitteet, jotka muuntuvat käyttötarkoituksen mukaan joko kannettavaksi tietokoneeksi tai tabletiksi. Premium-kannettavat ovat myös todella ohuita. Suurin osa premium-laitteista on alle 2cm ohuita ja painavat alle 2 kiloa. Valikoimastamme löydät myös malleja, jotka ovat jopa alle 1 cm paksuja! Ohuet ja kevyet tietokoneet ovat helppo ottaa mukaan minne menetkin – täydellinen liikkuvalle ihmiselle.

Uskomatonta suorituskykyä

Älä anna premium-tietokoneiden solakan ja virtaviivaisen ulkokuoren hämätä sinua. Premium -laitteiden sisältä löytyy uskomatonta suorituskykyä ja ominaisuuksia, joiden ansiosta tietokone toimii kuin unelma. SSD-massamuisti, pitkä akun kesto ja hienostunut ääniteknologia, joka on kehitetty yhdessä yritysten, kuten B&O:n, Harmanin ja JBL:n kanssa. Premium-kannettavissa on toisin sanoen kaikki mitä tarvitset ja enemmän!

Signature

Monet premium-laitteemme ovat saatavilla myös Signature Edition -versioina. Microsoft Signature Edition tekee tietokoneestasi turvallisen ja nopean käyttää. Signature Edition on suojattu Microsoftin omalla antivirusohjelmalla nimeltä Defender. Signature -laitteet tulevat myös ilman esiasennettuja kokeiluversioita tai kolmannen osapuolen ohjelmia, jonka ansiosta ne ovat erittäin nopeita käytössä. Signature Edition -laitteet tarjoavat parhaan mahdollisen Microsoft Windows 10 -kokemuksen.


Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

Gigantti Pilvipalvelu

Gigantti Pilvipalvelu

Ikimuistoiset loma- tai hääkuvat, kirjoitusprojektit ja muut tärkeät dokumentit on hyvä tallentaa varmaan paikkaan. Gigantti Pilvipalvelussa tärkeät digitaaliset tiedostosi ovat turvallisessa ja varmassa tallessa. Voit valita tallennustilan suuruuden itse sekä jakaa tallennettua sisältöä muiden kanssa. Gigantti Pilvipalvelua voit käyttää eri laitteilla, kuten tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.


Tutustu Premium-tietokonevalikoimaamme:

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 16.12.2016 10:21:17