Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

PlayLink PlayStation 4 -pelikonsolille

PlayLink tarjoaa entistä sosiaalisemman tavan käyttää PlayStation 4 -pelikonsoliasi. Kaikki mitä tarvitset on älypuhelin, PlayStation 4 ja televisio. All in. Play on.

Mikä on PlayLink?

PlayLink tarjoaa koko perheelle mahdollisuuden kokoontua television ääreen viihtymään porukalla. PlayLink koostuu peleistä, jotka ovat muun muassa nopeatempoisia ja mukaansatempaavia moninpelejä. viihdettä koko perheelle. Piditpä sitten elokuvatyylisestä kokemuksesta, visailuista tai laulupeleistä, PlayLink on täydellinen tapa ottaa kaikki mukaan. Tarjolla on jo huippupelejä, kuten That’s You!, Singstar Celebration sekä Knowledge is Power, ja saatavilla olevien pelien määrä kasvaa lähitulevaisuudessa.

Kuinka PlayLink toimii?

Jokaiselle PlayLink-pelille on saatavilla erityinen iOS- ja Android-sovellus, joka muuntaa älypuhelimesi tai tablettisi osaksi PS4-pelikonsolia. Kun olet ladannut sovelluksen, tulee sinun yhdistää älypuhelin tai tabletti samaan langattomaan verkkoon kuin PlayStation 4 -pelikonsolisi ja seurata ohjeita. Vaihtoehtoisesti voit käyttää PS4-pelikonsoliasi WiFi-hotspot-yhteyspisteenä ja yhdistää älylaitteesi suoraan pelikonsoliin.

PlayLink

That’s You!

Tässä hulvattomassa visailussa sinä ja jopa viisi ystävääsi tai perheenjäsentäsi pääsette selvittämään, mitä oikeasti ajattelette toisistanne. Käytä TV:tä ja PS4:ää sekä tablettia tai älypuhelinta pelivälineinä ja vastaa 1 000 hauskaan kysymykseen, ota osaa rohkeisiin piirustustehtäviin, nappaa selfieitä kuvatehtäviin ja paljon muuta. Mitä paremmin tunnet pelikaverisi, sitä enemmän pisteitä saat.

Valmistaudu pärjäämään pelissä, jonka kysymysten aiheet vaihtelevat koulusta vapaa-ajan harrastuksiin.

PlayLink

Singstar Celebration

Muuta älypuhelimesi mikrofoniksi, pyydä kaverit mukaan ja eläytykää yhdessä suurimpiin hitteihin. Laulaminen on pääosassa ainulaatuisessa PS4 PlayLink -pelissä, joka sisältää yli 30 parasta pop-klassikkoa. Valitse suosikkisi hauskoista biletiloista, jotka mahdollistava jopa kahdeksan hengen moninpelin, ja pistä bileet käyntiin! Tässä pelissä voit esittää dueton kaverisi kanssa tai tallentaa esityksesi PlayStation Cameralla ja ladata sen verkkoyhteisön katsottavaksi. Anna SingStar Celebration -pelin vapauttaa sisäinen pop-tähtesi!

PlayLink

Knowledge is Power

Todista taitosi säkenöivässä visailupelissä, jonka saa vain PS4-järjestelmään. Se kuuluu jatkuvasti kasvavaan PlayLink-pelisarjaan. Älä välitä langattomasta DUALSHOCK 4 -ohjaimesta, vaan ota käteen älylaite, valitse jokin kahdeksasta hahmosta ja ota omakuva. Astu sitten tiedon pyramidiin, jossa pääset vastaamaan jopa viiden ystäväsi kanssa eri aiheita käsitteleviin kysymyksiin hurjapäisessä kilpajuoksussa pyramidin huipulle. Kosketusruutuhaasteet, pahimman kilpailijan suistaminen juonimalla muiden kilpailijoiden kanssa ja nopeatempoinen finaali tuovat visailuohjelman loiston ulottuvillesi.

PlayLink

Hidden Agenda

Saatko pidettyä hermosi kurissa metsästäessäsi pahamaineista Trapper-tappajaa? Tee mobiililaitettasi käyttämällä vaikeita päätöksiä, jotka vaikuttavat haarautuvaan tarinaan tässä vain PS4:lle saatavan PlayLink-sarjan rikostrillerissä. Ja kun Until Dawnin kehittäjä Supermassive Games on puikoissa, sitä ei koskaan tiedä, mikä odottaa synkän ja uhkaavan kulman takana. Tämä jäätävä mysteeri saa kuitenkin jo alussa merkittävän käänteen: ota viisi ystävääsi peliin mukaan, ja teillä kaikilla on oma henkilökohtainen tavoite. Työskentelettekö yhteisen tavoitteen puolesta vai toisianne vastaan?

Lue lisää Gigantin tuotteista: