Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

RemoteFix -etätuki

Tietokoneongelmat eivät katso aikaa tai paikkaa, eikä ongelmat aina ratkea itsestään. Remote Fix -etätuki ratkaisee tietokoneongelmat puhelimitse tai hallitsemalla tietokonettasi etäyhteyden avulla*.

RemoteFix -etätuki

Tietokoneongelmat eivät katso aikaa tai paikkaa, eikä ongelmat aina ratkea itsestään. Tukea saatavilla -palvelun Remote Fix -etätuki ratkaisee tietokoneongelmat puhelimitse tai hallitsemalla tietokonettasi etäyhteyden avulla*. Palvelu saatavilla myös vanhempiin tietokoneisiin!


Remote Fix -etätuki?

Remote Fix -etätuen teknikot auttavat selvittämään ongelmat puhelimitse tai etäyhteyden avulla. Teknikkomme voivat hallita tietokonettasi etäyhteyden avulla ja korjata ongelmat nopeasti.

Helpdesk palvelee numerossa 040 709 9980

Maanantai-Perjantai 9.00-20.00

Lauantai 10.00-16.00

Anna 6-numeroinen koodi:RemoteFix

Miksi Remote Fix-etätuki?

Tietokoneissa ilmenevät ongelmat liittyvät usein ohjelmistovirheisiin. Usein nämä ongelmat voidaan korjata ilman, että sinun tarvitsee viedä laitetta huoltoliikkeeseen. Remote Fix -etätuen teknikot voivat auttaa sinua selvittämään mahdolliset ongelmat puhelimitse ja etäyhteyden avulla. Helpdeskin teknikot pääsevät etäyhteyden avulla hallitsemaan tietokonettasi ja korjaamaan ongelmat.