Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Robomow-robottiruohonleikkuri leikkaa nurmikon puolestasi

Haluatko lisää vapaa-aikaa ja nauttia kesästä? Robomow-robottiruohonleikkuri leikkaa nurmikon puolestasi. Robottiruohonleikkurissa on leveä leikkausterä, joten se leikkaa nurmikon nopeasti. Ruohonleikkuria voidaan ohjata ainutlaatuisen sovelluksen avulla, joka ladataan Apple- ja Android-mobiililaitteisiin.
Robomow Gigantista
Tehokasta puutarhanhoitoa

Tehokasta puutarhanhoitoa

Robottiruohonleikkuri leikkaa nurmikon puolestasi silloin kun se sinulle sopii. Ruohonleikkurissa on keskivertoa leveämpi leikkuuosa, jonka ansiosta kone leikkaa enemmän lyhyemmässä ajassa. Robomow voi myös leikata alueita, joissa rinteen kaltevuus on alle 35 %. Sähköllä toimiva ruohonleikkuri on ympäristöystävällinen ja sillä on alhainen sähkönkulutus. Leikkuukorkeutta voidaan säätää puutarhan ja leikkuutarpeen mukaan. Robomow jaksaa leikata korkeammankin nurmen, joten sillä voidaan suorittaa viikottainen ruohonleikkuu alusta loppuun saakka. Ruohonleikkurissa on ainutlaatuiset reunoille ylettyvät terät. Ainutlaatuisen reunatilan ansiosta se kykenee kattamaan koko nurkimon leikkausalueen tarkasti.

Vähemmän rikkaruohoja ja sammalta

Vähemmän rikkaruohoja ja sammalta

Robomow ei noudata nurmikkoa leikatessaan tiettyä kaavaa, vaan leikkaa eri suunnasta jokaisella käyttökerralla. Näin vältytään ”linjamaiselta” lopputukselta ja nurmikosta tulee tuuhea, tasainen ja kaunis. Robomow pilkkoo leikatun ruohon hienoksi silpuksi, jonka jälkeen se putoaa takaisin maahan ruohon juurelle ja kompostoituu. Leikattua ruohoa ei tarvitse haravoida, vaan se toimii lannoitteena antaen nurmikolle tärkeitä ravintoaineita. Leikkuutekniikka estää myös sammalta ja rikkaruohoja kasvamasta.

Ohjaa robottia sovelluksen avulla

Ohjaa robottia sovelluksen avulla

Robomow on kehittänyt erityisen sovelluksen, jonka avulla ruohonleikkuria voidan ohjata. Ostaessasi Robomow-ruohonleikkurin Gigantilta, saat tämän käytännöllisen sovelluksen kaupan päälle. Sovelluksen avulla löydät helposti tietoa ruohonleikkurista ja voit käyttää ja kommunikoida Robomowin kanssa vaivatta. Sovellus myös ilmoittaa, mikäli leikkuri yritetään varastaa. Sovellus on saatavilla iPhone- ja iPad-laitteisiin, sekä Android-käyttöjärjestelmän mobiililaitteisiin. Sovellus mahdollistaa kommunikoinnin ruohonleikkurin kanssa missä ja milloin vain. Voit käynnistää laitteen ollessasi töissä ja tarkastaa sen tilan tarpeen mukaan.

Täysin automaattinen

Täysin automaattinen

Robomowin mukana tulee oma tukiasema, jossa se pysyy eri käyttökertojen välillä. Ruohonleikkuria ei tarvitse käynnistää erikseen joka leikkauskertaa varten, vaan se irtautuu tukiasemasta itsestään, leikkaa ja palaa latausyksikköön ladattavaksi seuraavaan käyttökertaan saakka. Voit itse valita työskenteleekö Robomow sateen aikana. Erillinen tunnistin havaitsee sateen ja korkean kosteuden ja jättää leikkaamisen tarvittaessa väliin sadepäivinä. Ruohonleikkuri on sään kestävä ja UV-suojattu.

Autamme mielellämme uuden robottisi asennuksessa ja ohjelmoinnissa. Valtuutettu asentaja ohjelmoi leikkurin, asentaa latausaseman ja rajalangan, sekä varmistaa laitteen toimivuuden. Asennuspalvelu auttaa sinua kotipihallasi ja tarjoaa vaivattoman laitteen käyttöönoton.

Lue lisää asennuspalvelustamme täältä

Ohessa tietoa Robomow -sovelluksen käyttöönotosta:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 02.07.2015 07:47:01

Merkki

Tuotekategoria

Tuote

Myymälä

Uutisia, vinkkejä ja ohjeita