Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 On kuvia, jotka ansaitsevat enemmän

Hetket, jotka ansaitsevat enemmän

Kaikille tuttu tilanne – puhelimessa on satoja, ellei tuhansia, kuvia. Osa kuvista on todella hyviä, kun taas osa on epätarkkoja ja rakeisia. Oman lapsen rippijuhlat tai lakkiaiset, ystävän 50-vuotispäivät ja ikimuistoinen loma kaukomatkakohteessa – on hetkiä, jotka ansaitsevat enemmän kuin vanhan älypuhelimen tarjoaman kuvanlaadun tai säilytyksen muistikortin syövereissä. Arjen pienet kohokohdat, kuten lapsikatraan valmistelema joulukuvaelma tai perheen pienimmän uusi supersankariasu hänen syntymäpäivillään - ikuista rakkaimmat hetket korkealaatuisina niin arjessa kuin juhlassa. Järjestelmäkamera tai edistynyt digikamera tarjoaa kuvillesi niiden ansaitseman laadun ja valokuvatulostin herättää muistosi eloon yhä uudelleen kun tulostat kuvasi ja kehystät ne. Yksinkertaisesti on kuvia, jotka ansaitsevat enemmän.

Ota upeita kuvia sopivalla kameralla

Järjestelmäkamera

Järjestelmäkamera, eli peiliheijastuskamera, on edistynyt kamera ammattilaiskäyttöön sekä aktiivisille kuvauksen harrastajille.

Järjestelmäkameroita on eri tyyppisiä. Edullisimmat järjestelmäkamerat ovat varustettu niin kutsutulla pentapeilillä, kun taas edistyneimmissä järjestelmäkameroissa on aitoprisma. Pentapeilillä varustetut kamerat ovat järjestäen kevyempiä kuin aidolla prismalla varustetut kamerat, mutta ne eivät vangitse yhtä hyvin valoa kuin aidolla prismalla varustetut järjestelmäkamerat.

Suurimassa osassa järjestelmäkameroita on vaihdettava objektiivi.

Tutustu järjestelmäkameroihin täällä

Kompakti järjestelmäkamera

Kompakti järjestelmäkamera, eli peilitön järjestelmäkamera, on kamera, jossa ei ole täysiveriselle järjestelmäkameralle tyypillistä peiliä objektiivin ja kennon välillä. Kompaktin järjestelmäkameran suurin etu on nimensä mukaisesti sen kompakti koko. Pienestä koosta huolimatta kompakti järjestelmäkamera tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja perinteiselle järjestelmäkameralle ominaiset toiminnot.

Kompakti järjestelmäkamera on täydellinen sinulle, joka haluat kompaktin kameran tinkimättä kuvanlaadusta tai toiminnoista.

Tutustu kompakteihin järjestelmäkameroihin täällä


Sony

Tiesitkö, että Sony valmistaa ensiluokkaisia kameroita? Olipa kuvauskohde ja aihe mikä tahansa, Sony kameralla tallennat sen korkealaatuisesti ja helposti.

Järjestelmäkamera peilillä vai ilman?

Tutustu Sonyn järjestelmäkameroihin täällä.

Tutustu Sonyn kompakteihin järjestelmäkameroihin täällä.

Ensiluokkaiset kuvat ansaitsevat ensiluokkaisen tulostuslaadun

Perinteinen valokuvatulostin

Tiesitkö, että monet perinteiset tulostimet kykenevät tulostamaan kuvistasi laadukkaita tulosteita? A4-arkille, eli 21,0x29,7 cm kokoiselle arkille, voidaan tulostaa minimissään 2480x3508 pikselin kuva. Suurin osa tämän päivän kameroista ja älypuhelimista tarjoavat vähintään tämän laadun.

Kun tulostat kuvia perinteisellä tulostimella, tulee sinun käyttää korkeimpia kuvanlaatuasetuksia. Suosittelemme myös valokuvapaperin käyttöä, jonka on perinteistä paperia sileämpi pinta varmistaa terävän ja yksityiskohtaisen tulosteen.

Tutustu tulostimiin täällä.

Ammattimaista kuvatulostusta

Haluatko varmistaa kuvillesi parhaan mahdollisen tulostusjäljen? Gigantin oma kuvapalvelu varmistaa kuvillesi ammattitasoiset tulokset.

Gigantti Kuvapalvelu tarjoaa korkealaatuiset tulosteet kaikissa formaateissa. Aina perinteisistä kymppikuvista kuvasarjoihin, kalentereihin, kuvakirjoihin, postikortteihin sekä julisteisiin ja vaikuttaviin Canvas-tauluihin. Tarjolla on lukuisia luovia mahdollisuuksia, joiden avulla tallennat rakkaimmat muistot juuri niin korkealaatuisina kuin pitääkin.

Lue lisää Gigantti Kuvapalvelusta täältä.

149
 
 
  • Tulosta, skannaa, kopioi ja faksaa
  • Tulostaa 15/10 sivua minuutissa
  • WiFI, LAN, NFC, USB, SD-muistikorttipaikka
Lue lisää HP Envy Photo 7830 monitoimitulostin (musta)