Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Esittelyssä Samsung Galaxy S7 ja S7 edge

Galaxy S7 ja S7 edge yllättävät toiminnoillaan. Tyylikkään vesi- ja pölytiiviin pinnan alta löytyy valovoimaisin ja nopein vaihetarkennuksella varustettu kamera, muistikorttipaikka sekä palkittu Knox-tietoturva. Tämän lisäksi S7-sarjassa on tehokas suurikapasiteettinen akku nopealla langattomalla latauksella ja useita muita mahtavia ominaisuuksia. Osta omasi Gigantista!

Esittelyssä Samsung Galaxy S7 ja S7 edge

Ennakkotilaa Samsung Galaxy S7 ja S7 edge -älypuhelin ja saat Gear VR-lasit

Uutuus! Ennakkotilaa Samsung Galaxy S7 tai S7 edge -älypuhelin nyt, saat ennakkotilaajan etuna Gear VR -lasit (arvo 149€). Hyödynnä Gigantin ennakkomyynti ja pääset nauttimaan Galaxy S7 -puhelimesta heti ensimmäisten joukossa. Ennakkotilaa 5.3. mennessä ja saat puhelimesi ensimmäisten joukossa jo 8.3.2016 (Lähellä-paketti toimitusvaihtoehdolla). Laitteen varsinainen myynti alkaa 11.3.2016. Puhelin ennakkotilattavissa Gigantin verkkokaupasta ja Gigantin myyntipalvelusta (020-321321). Voit tilata puhelimen Gigantin myyntipalvelusta myös laskulla!
Tuulen ja tuiskeen kestävä

Tuulen ja tuiskeen kestävä

Puhelin, joka ei pelkää rankempaakaan menoa. Vedenpitävä ja pölytiivis rakenne varmistaa, että puhelin kestää menossa mukana niin rannalla kuin lumikinosten keskellä. IP68-luokituksen ansiosta puhelin on vedenpitävä jopa 30 minuuttia 1.5 metrin syvyyteen asti

Valovoimaiset kuvat jopa pimeässä

Valovoimaiset kuvat jopa pimeässä

Kameran suurempi pikselikoko tarkoittaa loistavia kuvia myös heikoissakin valaistusolosuhteissa. Dual Pixel -ominaisuus tekee automaattitarkennuksesta huippunopean ja varmistaa terävämmät kuvat myös liikkuvaa kohdetta kuvattaessa.

Räätälöity juuri sinulle

Räätälöity juuri sinulle

Tee Galaxy S7 edgen kaarevat reunat tarjoavat mahdollisuuden toimintoihin, jotka voit räätälöidä juuri itsellesi sopivaksi. Määritä puhelimen asetuksista läpinäkyvyys, koko ja reunavalikon sijoitus. Ominaisuus vain edge-malleissa.

Rajoja rikkovat toiminnot

Rajoja rikkovat toiminnot

Tee puhelimen käytöstä entistä tehokkaampaa näytön reunaan sijoitettavilla pikakuvakkeilla. Selfie-kuvien otto, muistiinpanojen tekeminen tai esimerkiksi äidille soittaminen on nyt ainoastaan pyyhkäisyn päässä. Ominaisuus vain edge-malleissa.

Esittelyssä Gear VR

360° virtuaalitodellisuus

360° virtuaalitodellisuus

Gear VR -lasit vievät sinut 360°-peleissä suoraan keskelle toimintaa.

360° -videoiden avulla tutkit jännittäviä paikkoja, joihin et muuten pääse. Koe Extreme-urheilulajit tai lentosimulaattori turvallisesti kotisohvalla.

360°-videot, 3D-elokuvien trailerit, elokuvat, pelit ja opetussovellukset voidaan ladata maksutta Oculus E-Storesta.

Gear VR -lasit

Gear VR -lasit

Voit tutustua virtuaaliseen maailmaan ilman tietokonetta tai pelikonsolia.

Lasit ovat valmistettu pehmeästä ja kevyestä materiaalista, joten ne tuntuvat mukavilta käytössä.

USB-liitäntään voi liittää ulkoisen virtalähteen tai vaikkapa peliohjaimen (muiden valmistajien lisälaite) bluetoothin kanssa.

yhteensopivuus

Yhteensopivuus

Gear VR on yhteensopiva seuraavien mallien kanssa:

Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge ja S6 edge+.

Tuettuja kieliä ovat tällä hetkellä suomi, ruotsi, norja, tanska, englanti, saksa, ranska, espanja ja korea. Suositeltu alaikäraja on 13 vuotta.

Gear 360

Luo uskomattomia 360* videoita Samsungin Gear 360 -kameralla. Tallenna hetket ja elä ne uudelleen unohtamatta ainuttakaan yksityiskohtaa. Olipa kyseessä vuoren huipun valloittaminen, Flow-festarit tai parhaan kaverisi synttärit, Gear 360:llä tallennat hetket aivan uudella tavalla!

Lue lisää Gear 360 -kamerasta

Gear 360

Galaxy S7 ja S7 edgen nerokkaat ominaisuudet

Langaton lataus

Langaton lataus

Puhelimen akun kapasiteetti on suurempi kuin edellisen sukupolven Galaxy S6:lla, joten virta ei lopu kesken menon. Sisäänrakennetun langattoman latauksen ansiosta vapautat itsesi häiritsevistä johdoista. (Langaton laturi myydään erikseen).

Always On Display

Always On Display

Aikaa säästävä Always On Display näyttää kellonajan, kalenterin, vastaamattomat puhelut ja tekstiviesti ilman, että joudut koskemaan puhelinta.

Paikka muistikortille

MicroSD-korttipaikalla laajennat helposti puhelimen muistia. (muistikortteja myydään erikseen).

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 10.03.2016 20:43:19