Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Samsung QLED TV - vaikuttava ja valovoimainen huippumalli

Samsung esitteli CES 2017 -messuilla uuden aikakauden QLED-TV:n, joka ihastuttaa niin muotoilullaan kuin ominaisuuksillaan. Ohut ja tyylikäs QLED TV-sarja Quantum Dot -teknologialla uudistaa TV-arjen ja nostaa käyttökokemuksen uuteen ulottuvuuteen.

360° kauneutta

Samsungin QLED TV on puhdaslinjainen, ohut ja uskomattoman kaunis televisio, joka ihastuttaa muotoilullaan kulmasta riippumatta – todellista 360° kauneutta! Muotoilussa on kiinnitetty huomiota jokaiseen yksityiskohtaan. Lisälaitteiden liitäntäjohto on valokuitua, joka tekee siitä huomaamattoman. Virtajohto voidaan ”piilottaa” television jalustaan, joten television yleisilmeestä tulee erittäin pelkistetty. Erikoissuunnitellut seinätelineet varmistavat, että televisio voidaan asentaa erittäin lähelle seinää.

Vaikuttava ydin

Samsung QLED TV ei vain ihastuta muotoilullaan. Television edistyneet ominaisuudet nostavat käyttökokemuksen uuteen ulottuvuuteen. QLED-sarjan vaikuttava kuvateknologia puhaltaa kuvaan uutta elämää. Entistä kirkkaampi kuva ja rikkaampi värimaailma tarjoavat katsojalle ennen näkemättömän kuvanlaadun. Quantum Dot -kuvateknologian ansiosta näyttö toistaa yli miljardi värisävyä uskomattomalla kirkkaudella.

QLED ei tarjoa ainoastaan kirkkaampaa kuvaa, vaan rikkaamman värimaailman.

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 08.03.2017 12:50:04