Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Sony XE93 - ylivertainen 4K HDR TV

Sony XE93 televisio ylittää odotukset upealla muotoilullaan ja ennennäkemättömällä kuvanlaadulla. XE93 tarjoaa käyttö- ja katselukokemuksen vailla vertaa.
 4K High Dynamic Range

Aivan uudenlainen todellisuus

Sony XE93 edustaa suorituskykyä, tehokkuutta ja tyyliä parhaimmillaan. HDR (High Dynamic Range) on uusi kuvanlaadun standardi, joka tarjoaa kuvalle rikkaamman värimaailman, suuremman kontrastin ja terävämmän kuvan kuin aikaisemmin. Sony 4K HDR TV parantaa kuvaa useiden edistyneiden tekniikoiden avulla, kuten 4K X-Reality PRO™, X-tended Dynamic Range™ PRO ja TRILUMINOS Display™.

Erittäin elävä kuva nostaa katselukokemuksen uuteen ulottuvuuteen. 4K HDR Processor X1 Extreme suoritin käsittelee reaaliaikaista kuvaa 40% enemmän kuin aikaisemmista televisiomalleista tunnettu 4K HDR Processor X1. Tämän ansiosta televisio skaalaa kaiken katsomasi lähelle 4K HDR -tarkkuutta.

X-tended Dynamic Range™ PRO ja TRILUMINOS™-näyttö

Poikkeuksellinen kontrasti ja elävämmät värit

X-tended Dynamic Range™ PRO antaa Sony XE93:n kuvalle uskomattoman kontrastin, jonka ansiosta tummimmatkin yksityiskohdat näkyvät selkeästi. Tekniikka tarjoaa ainutlaatuisen luonnollisen laadun kaikelle sisällölle. Jopa 20 kertaa korkeampi kontrasti kuin perinteisessä LED-TV:ssä näyttää tummat alueet tummina ja kirkkaat kohtaukset kirkkaina.

Mitä katselukokemus on ilman intensiivistä ja elävää värimaailmaa? Sony XE93:n Triluminos-näyttö asettaa näyttöteknologialle uuden standardin. Koe uskomaton skaala värejä, jotka ovat sävyiltään aidompia kuin koskaan aikaisemmin.

Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

KÄYTTÖVALMIS TV

Käyttövalmis TV

Nykypäivän televisioissa on paljon kehittyneitä toimintoja ja monipuolisia ominaisuuksia, joita voit muokata tarpeidesi mukaan. Hankkimalla televisiosi valmiiksi asennettuna ja päivitettynä säästät aikaa ja vältyt turhautumiselta. Saat televisioon viimeisimmät ohjelmapäivitykset sekä kuvan optimoinnin, joten saat parhaan mahdolliseen katseluelämykseen heti ensimmäisellä katselukerralla.

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 15.03.2017 15:34:24