Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Sony Xperia 10

Sony Xperia 10, Xperia 10 Plus ja Xperia L3 -älypuhelimet tarjoavat uudenlaisen mobiilin käyttökokemuksen. 6 tuuman näyttö 21:9 kuvasuhteella varmistaa giganttiset viihdeominaisuudet mobiilissa koossa sekä entistä sujuvamman sovellusten moninajon ja paljon muuta.
Sony Xperia 10 on saatavilla useissa väreissä

Täydellisesti käteen istuva

Sony Xperia 10 on muotoilultaan ohut ja istuu täydellisesti käteesi. Suuressa 6” näytössä on 21:9 kuvasuhde, jonka ansiosta sovellusten moninajo on aikaisempaa miellyttävämpää. Voit esimerkiksi katsoa YouTube-videoita samalla kun selaat viimeisimpiä Facebook-päivityksiä, tai vaikkapa tarkistaa pitää muistilistaa auki samalla kun kirjoitat viestiä. Sonyn kehittämä Side Sense ja sovelluskäynnistäjä varmistaa nopean ja älykkään sovellusten jäsentelyn.

Puhelimen suuri 2870 mAh akku, älykäs akkuteknologia sekä Stamina-ominaisuus tarjoavat pitkän akunkeston lisäksi myös akulle pidemmän elinkaaren.

Sony Xperia 10 edistyneet kuvausominaisuudet

Kamera

Puhelimen 13 MP ja 5 MP kamerat tarjoavat laadukkaat videot ja kuvat optimaalisella kuvasuhteella, aivan kuten oikeissa elokuvissa. Bokeh-tehoste tarjoavat kuville ammattilaistasoista syvyyttä. 21:9-kuvasuhteen ansiosta voit nauttia elokuvista juuri sille tarkoitetulla kuvasuhteella.

Sony Xperia 10 tarjoaa uskomattoman äänernlaadun

Äänentoisto

Sony Xperia 10 ei ainoastaan tarjoa upeaa kuvanlaatua, vaan älypuhelimessa on myös ensiluokkainen äänitekniikka. Älypuhelimen DSEE HX ja LDAC -äänenparannus teknologiat varmistavat, että kuulemasi muusikin äänenlaatu on mahdollisimman lähellä alkuperäistä.

Sony Xperia 10 Plus

Xperia 10 Plus – Plussan verran enemmän näyttöä

Sony Xperia 10:n isoveli, Sony Xperia 10 Plus, on varustettu 6,5” 21.9-laajakuvanäytöllä. Älypuhelimen kaksoiskamera koostuu 12 MP ja 8 MP kameroista ja optisesta 2xzoomista. Ota korkealaatuisia kuvia ja videoita elokuvantekijöiden käyttämällä 21:9-kuvasuhteella.

Xperia 10 Plus on varustettu 3000 mAh akulla sekä älykkäällä akkutekniikalla, jotka varmistavat pitkän akunkeston sekä akulle pitkän elinkaaren. Xperia 10 Plus-puhelimen Corning® Gorilla® Glass 5 -lasi on lujatekoinen ja kestävä.

Sony Xperia L3

Asteen verran pienempi Sony Xperia L3

Astetta pienempi Xperia, Sony Xperia L3, tulee 5,7” näytöllä, jossa on 18:9-kuvasuhde. Täydellisesti käteen istuva puhelin tarjoaa vähemmän reunoja ja enemmän näyttöä. Puhelin on varustettu 13MP + 2 MP kaksoiskameralla ja tyylikkäillä tehosteilla. Myös puhelimen etukamera tukee taustan sumennusta ja erilaisia ulkonäkötehosteita.

Xperia L3 on varustettu 3300 mAh kameralla, joka tarjoaa virtaa koko päiväksi. Älykäs lataustekniikka varmistaa, että akku pysyy hyväkuntoisena entistä pidempään. Xperia L3 -puhelimessa on lujatekoinen ja kestävä Corning® Gorilla® Glass 5 -näyttö.

Lue lisää Gigantin tuotteista: