Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Sony Xperia XA1

Esittelyssä Sony Xperia XA1 -älypuhelin

Sony Xperia XA1 on vaikuttava niin katsoa kuin käyttää. Nerokkaat ominaisuudet tarjoavat uskomattoman käyttökokemuksen. 23 megapikselin kamera tallentaa arjen ohivilisevät kohokohdat korkealaatuisina ja juuri niin elävinä kuin ne tapahtumahetkellä olivat.
 Sony Xperia XA1

Kuvanlaadun edelläkävijä

Kuvittele kamera, joka heti kuvausvalmiina missä ikinä oletkin ja tallentaa hetket yhtä elävinä kuin muistosi – viimeistä yksityiskohtaa myöten. Xperia XA1 on varustettu kameralla, joka tekee tästä totta. 23 megapikselin kamera, Exmor RS™-sensori ja F2.0-linssi tarjoavat luokkansa parhaat kuvat täynnä valovoimaa ja eloa.

 Sony Xperia XA1

Säteilevät selfiet

Hymyile Xperia XA1 -älypuhelimelle ja puhelin hymyilee takaisin. Olitpa yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa, vangitsee puhelimen etukamera kuvat täydellisenä ja täynnä iloa. Kameran 23 mm laajakuvalinssi varmistaa, että kuvaan mahtuu suurempikin porukka samalla kertaa. Sony Xperia XA1:ssä on tilaa kaikille!

 Sony Xperia XA1

Puhelin, josta et halua päästää irti

Sony Xperia XA1 on luonnollisen tuntuinen kädessä – aivan kuin osa sinua. Sileät pinnat ja pyöristetyt kulmat tuntuvat miellyttäviltä kämmenellä. Puhelimen 5 tuuman kehyksetön näyttö varmistaa, että puhelimen hallinta käy vaivattomasti. Minimalistinen ja puhdaslinjainen muotoilu antaa puhelimelle persoonallisen ulkonäön, joka erottuu joukosta.

 Sony Xperia XA1

Älykkäät ominaisuudet

Sony XA1:n kauniit kuoret kätkevät sisälleen yllättävää suorituskykyä ja nerokkaita ominaisuuksia. Energiapihi, mutta tehokas prosessori tarjoaa sujuvan videoiden katselun, verkossa selaamisen tai suosikkipelisi pelaamisen. Nerokas Smart-Clean -toiminto optimoi puhelimesi suorituskyvyn esimerkiksi deaktivoimalla käyttämättömät sovellukset ja puhdistamalla välimuistin automaattisesti.

 Sony Xperia XA1

Kestää… ja kestää

Sony Xperia XA1 tarjoaa akunkeston vailla vertaa. STAMINA-tila auttaa pidentämään akun kestoa ja pysymään liikkeessä koko päivän ilman huolta virran loppumisesta.

Puhelimen Qnovo Adaptive Charging -teknologia valvoo akun olosuhteita, kuten lämpötilaa ja painetta mukauttaen latausvirran niiden mukaan. Tämä varmistaa puhelimellesi maksimaalisen käyttöiän.

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 03.04.2017 13:25:59