Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Esittelyssä Sony Xperia XZs

Esittelyssä Sony Xperia XZs

Vauhdikkaassa arjessa hiljaiset hetket ovat kullan arvoisia. Sony Xperia XZs -älypuhelin varmistaa, että voit nauttia jokaisesta hetkestä ja muistella niitä vielä jälkikäteenkin korkealaatuisena ja nyt myös huippuhitaina, kiitos Sonyn huippuhitaan videotekniikan. Vedenpitävä Xperia XZs -älypuhelin on varustettu 5,2” TRILUMINOS-näytöllä ja Sonyn edistyneimmällä älypuhelimen Motion EyeTM -kameralla. Lue lisää puhelimen upeista ja edistyneistä ominaisuuksista.

Esittelyssä Sony Xperia XZs

feat. Alan Walker

Vauhdikkaassa arjessa hiljaiset hetket ovat kullan arvoisia. Sony Xperia XZs -älypuhelin varmistaa, että voit nauttia jokaisesta hetkestä ja muistella niitä vielä jälkikäteenkin korkealaatuisena ja nyt myös huippuhitaina. Sonyn huippuhidas videoteknologia on niin mullistava, että tuottaja Alan Walker on päättänyt käyttää sitä uudessa odotetussa musiikkivideossaan! Vedenpitävä Xperia XZs -älypuhelin on varustettu 5,2” TRILUMINOS-näytöllä ja Sonyn edistyneimmällä älypuhelimen Motion EyeTM -kameralla. Lue lisää puhelimen upeista ja edistyneistä ominaisuuksista.
Sony Xperia XZs

Motion EyeTM - tulevaisuuden kamera

Sony on tunnettu pioneeri kameratekniikan kehittäjänä. Sonyn Cyber-ShotTM kameraan perustuva edistynyt tekniikka tekee uudesta 19MP Motion EyeTM kamerasta kaikkien aikojen kehittyneimmän Sony älypuhelimen kameran, joka kykenee vangitsemaan jopa pienimmätkin yksityiskohdat, joita ihmissilmä ei normaalisti näe.

Motion EyeTM-kamera kykenee vangitsemaan jopa 960 kuvaa sekunnissa, joten voit katsoa kaikkea kuvaamaasi upeina super slow motion -videoina ja nähdä kaiken, josta muuten jäisit paitsi.

Sony Xperia XZs

Aikaansa edellä oleva kamera

Motion EyeTM -kameran ennakoiva kuvaustekniikka varmistaa, että ikuistat hetket, vaikka painaisit laukaisinta liian myöhään. Kamera tunnistaa edessä olevan liikkeen ja alkaa puskuroida kuvia, kun sinä vasta valmistaudut. Jos et ehtinyt ottamaan kuvaa, voit palata ajassa taaksepäin ja valita parhaimman jopa 4 kuvan valikoimasta.

Sony Xperia XZs:n älykäs kamera on varustettu myös suuremman kuvapisteen koolla kuin aikaisemmat mallit, joten myös huonossa valaistuksessa otetut kuvat tallentuvat valovoimaisina ja terävinä.

Tyylikäs ja saumaton muotoilu

Sony Xperia XZs muistuttaa edeltäjäänsä Xperia XZ -älypuhelinta. Kauniit ja pyöreät muodot tekevät siitä erittäin mukavan pitää kädessä. Älypuhelin on saatavana seuraavissa väreissä: Ice blue, Warm silver ja Black. Puhelin on saanut korkeimman IP-luokituksen*, joten voit käyttää sitä huoletta vaikkapa sateella.

Upea ALKALEIDOTM -metallitausta antaa puhelimelle ylellisen ja säihkyvän ulkonäön. 5,2” FHD-näyttö on varustettu mobiililaitteelle optimoidulla TRILUMINOSTM -tekniikalla, joka on tuttu Sonyn BRAVIA TV lippulaivamalleista.

Puhelin, joka oppii tuntemaan sinut

Xperia XZs oppii ja mukautuu tapoihisi joka päivä, joten se tekee elämästä piirun verran helpompaa ja älykkäämpää

STAMINA pitää huolta, että sinulla on aina tarpeeksi virtaa puhelimessasi ja varoittaa jos se on loppumaisillaan. Xperia XZs optimoi latauksen, jonka ansiosta akkuvirta riittää läpi päivän.

Actions huomioi kaikki tekemäsi, kuten äänettömään tilaan vaihtamisen. Opittuaan tarpeeksi Xperia XZs osaa säätää asetukset automaattisesti tarvittaessa, jonka ansiosta puhelimen käytöstä tulee entistä helpompaa.

* Xperia XZs on vedenpitävä ja pölytiivis, joten sinun ei tarvitse huolehtia, jos se jää sateeseen. Voit myös huuhdella lian pois hanan alla, kunhan kaikki portit ja suojukset on suljettu. Älä aseta laitetta kokonaan veden alle tai altista sitä merivedelle, suolavedelle, kloorivedelle tai muille nesteille, kuten juomille. Laitteen väärinkäyttö ja asiaton käyttö mitätöivät takuun. Laitteen kotelointiluokka on IP65/68. Huomautus: Xperia Xperia XZs -puhelimessa on suojukseton USB-portti, jonka avulla sen voi liittää ja ladata. USB-portin on oltava täysin kuiva ennen latausta.

Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

Gigantti Pilvipalvelu

Gigantti Pilvipalvelu

Ikimuistoiset loma- tai hääkuvat, kirjoitusprojektit ja muut tärkeät dokumentit on hyvä tallentaa varmaan paikkaan. Gigantti Pilvipalvelussa tärkeät digitaaliset tiedostosi ovat turvallisessa ja varmassa tallessa. Voit valita tallennustilan suuruuden itse sekä jakaa tallennettua sisältöä muiden kanssa. Gigantti Pilvipalvelua voit käyttää eri laitteilla, kuten tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 29.03.2017 09:43:47