Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Star Wars -drone aidolle Star Wars -fanille

 Star Wars -drone aidolle Star Wars -fanille
Oletko todellinen Star Wars -fani vai tunnetko kenties sellaisen? Star Wars -drone on jokaisen tosifanin ”must-have”-laite. Edistyneellä lentotekniikalla varustettu drone on täynnä upeita käsinmaalattuja yksityiskohtia. Jokainen drone on varustettu uniikilla sarjanumerolla ja tuotepakkaukseen kuuluu tyylikäs säilytysrasia.
Star Wars dronet

74-Z Speed bike

Endor-planeetan Scout Trooper on tuttu The Return of the Jedi -elokuvasta. Astu Scout Trooperin saappaisiin ja lennä uskomattomalla nopeudella ja tarkkuudella. Tutki uusia paikkoja tai haasta ystäväsi drone-kilpailuun.

Star Wars dronet

T-65 X-Wing Starfighter

Liity Rebel Alliancen joukkoihin ja kiidä läpi ilman T-65 X-Wing Starfighter -aluksella. Koe unohtumattomat Star Wars -hetket omalla X-Wing Starfighter -dronella.

Star Wars dronet

Tie Advance X1

Liity Imperiumin riveihin ja lennä Darth Vaderin omalla starfighter-aluksella. Haasta ystäväsi drone-kilpailuun tai vie dronesi unohtumattomalle lennolle ja tee sillä temppuja, joita vain Darth Vader osaa.

Sovellus joka antaa sinulle siivet

Koe Star Wars -teemainen lentosimulaatio sovelluksen avulla, opettele lentämisen taidot ja ohjaa kolmea Star Wars -dronea. Monipuolisten simulaatioiden avulla opit sekä helpot käännökset että haastavat väistöliikkeet.

Taistella sinun täytyy

Dronet on varustettu lasereilla, joita voit käyttää taistelulennoilla. Niiden avulla voit myös pelata drone-hippaa ystäviesi kanssa ja kilpailla taistelulentäjien paremmuudesta.

Lue lisää Gigantin tuotteista: