Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Streaming och recording

Tallenna ja suoratoista omia pelivideoitasi

Pelien tallennus ja suoratoisto on tullut jäädäkseen. Live-lähetykset Twitchissä ja in-game -suoratoisto peleistä kuten CS:GO ja League of Legends keräävät miljoonia katselukertoja ja sisällön laatu on parempaa kuin koskaan. Gigantin tuotevalikoimasta löydät kaikki tarvittavat laitteet pelien ja äänen tallennukseen ja suoratoistoon.. Tallenna pelaamisesi ja suoratoista se livenä uskomattoman terävälaatuisena HD-videona ilman viiveitä.
Tallenna pelaamisesi ja suoratoista se livenä tietokoneeltasi Elgato Game Capture HD60 Pro -videotallentimen avulla

Elgato Game Capture HD60 Pro – Tallenna joka hetki

Täydellistä striimausta. Täydellinen laatu. Elgato Game Capture HD60 Pro -videotallennin on Elgaton laadukkain malli PC:lle. Tallennin on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat ikuistaa omien suosikkipeliensä ikimuistoisimmat hetket. Eikö olisikin harmi jättää tallentamatta juuri se hetki, kun loistat yllättävällä Zergling-rushilla Starcraft 2:ssa tai onnistut laukaisemaan täydellisen headshotin CS:GO:ssa??

HD60 Pro -tallentimen avulla voit tallentaa pelileikkeitä yksityiskohtaisella Full HD 1080p resoluutiolla ja 60 fps kuvanopeudella. Instant Gameview -ominaisuus takaa viiveettömän, puhtaan tallennuksen ja integroitu Live Streaming -toiminto varmistaa että sinulla on aina salamannopea pääsy Twitchiin ja Youtubeen. Voit myös lisätä kommenttiraitoja livenä ja tallentaa useita videoita samanaikaisesti. Elgaton tuotteet ovat yksinkertaisesti erinomainen valinta PC-pelivideoiden suoratoistoon.

Razer mikrofonit

Mikrofonit kristallinkirkkaalle äänelle

Razer, Blue tai Turtle Beach -mikrofonien avulla voit lisätä omia kommenttiraitoja pelivideoihin (tai nauhoittaa ääntäsi pelin aikana) korkealla äänenlaadulla. Mikrofonit ovat aivan omaa luokkaansa, kun haluat suoratoistaa pelivideoita eri suoratoistopalveluissa, kuten Twitch ja YouTube.

Razerin pelimikrofonit on suunniteltu erityisesti äänen suoratoistoon. Pelaamiseen räätälöidyt mikrofonit tallentavat äänen studiolaatuisena ja tarjoavat laajat säätömahdollisuudet täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Razer-tuotteiden lisäksi löydät Gigantista mikrofoneja useilta eri valmistajilta, joille pelaaminen on totisinta totta.

Turtle Beach Stream -mikrofoni


 Elgato Game Capture HD – konsolipelaajan unelma” title=

Suoratoista pelivideota suoraan pelikonsoliltasi

Elgato Game Capture HD -videotallentimella voit tallentaa pelileikkeet konsolisi HDMI-liitännän kautta ja suoratoistaa ne livenä huippulaatuisina. Liitä tallennin Xboxiin tai PlayStationiin ja jaa pelikokemus ystäviesi ja faniesi kanssa, tai tallenna se muistoksi jälkipolville. Elgato Game Capture HD -tallentimessa on edistynyt H.264 -koodaus, joka varmistaa että jokainen pelin yksityiskohta tallentuu 1080p resoluutiolla.

Game Capture HD -tallentimessa on älykäs ohjelmisto, jonka ansiosta voit jopa tallentaa peliäsi takautuvasti, joten ei haittaa vaikka unohtaisitkin käynnistää tallennuksen heti pelin alussa. Voit myös muokata videoklippejä eri sovelluksilla, esimerkiksi lisätä niihin musiikkia.

Erinomainen tallennuslaatu Logitech C922 webkameralla

Logitech C922 Pro Stream – Vertaansa vailla

Logitech C922 Pro Stream -webkameralla voit nostaa verkkolähetyksesi aivan uudelle tasolle. Kamera tallentaa kuvan Full HD 1080p -resoluutiolla ja antaa sinun myös lisätä livekuvia syötteeseen, kun esiinnyt yleisöllesi. Kaikki tämä vertaansa vailla olevalla laadulla. C922, päivitetty versio C920-webkamerasta, on suunniteltu erityisesti suoratoistoa ja tallennusta ajatellen.

Kameran mukana toimitetaan jalusta, jonka avulla voit säätää sen juuri oikeaan kuvausasentoon. C922 on alusta alkaen varustettu useilla älykkäillä ominaisuuksilla, ja niitä on saatavilla vielä lisää Xsplit-sovellusta käyttämällä.

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 26.01.2017 12:53:16

Merkki

Tuotekategoria

Tuote

Myymälä

Uutisia, vinkkejä ja ohjeita