Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Super Smash Bros. Ultimate viihdyttää kaiken ikäisiä pelaajia

Super Smash Bros. Ultimate - nyt Nintendo Switchillä

Super Smash Bros. Ultimate on uusi peli, joka on kehitetty Nintendo Switchille. Super Smash Bros. Ultimate -pelissä jopa kahdeksan pelaajaa voi kisata toisiaan vastaan vauhdikkaissa taisteluissa, joissa on tarkoituksena lyödä muut taistelijat kentältä ulos. Tutustu Super Smash Bros. Ultimate peliin!
Super Smash Bros Ultimate sisältää kaikki pelisarjassa mukana olleet hahmot

Mukana kaikki tutut hahmot

Super Smash Bros. Ultimate sisältää kaikki pelisarjan lähes 20-vuotisen historian aikana mukana olleet pelattavat hahmot, tehden siitä kaikkien aikojen suurimman crossover-tapahtuman. Peli sisältää paluun tekevät hahmot kuten Ice Climbers ja Pokémon Trainer, mutta mukana on myös uusia hahmoja kuten Metroid-peleistä tuttu Ridley ja Splatoon-peleistä tuttu Inkling.

Super Smash Bros Ultimate tukee useita erilaisia ohjausvaihtoehtoja

Tuki useille eri ohjausvaihtoehdoille

Peli tukee useita erilaisia ohjausvaihtoehtoja, mukaan lukien Nintendo GameCube -peliohjaimet (alkuperäiset ja uusitut), Joy-Con -peliohjaimet sekä Nintendo Switch Pro Controller -peliohjaimet. Nintendo Switchillä pelaajat voivat nauttia pelistä online- tai offline-tilassa, milloin ja missä tahansa pelaamalla handheld mode- tai tabletop mode -tilassa.

Super Smash Bros. Ultimate yhdistää monia kenttiä ja uusia esineitä helposti ymmärrettävällä tavalla

Yhteensopiva kaikkien Super Smash Bros.-sarjan amiibo-figuurien kanssa

Super Smash Bros. Ultimate yhdistää monia kenttiä ja uusia esineitä pelattavuudella, mikä helpottaa kaikentasoisten pelaajien mukaan pääsemistä. Kaikki Super Smash Bros. -sarjan amiibo-figuurit ovat yhteensopivia pelin kanssa ja myös jokaisen taistelijan muista sarjoista peräisin olevat amiibo-figuurit ovat yhteensopivia tämän pelin kanssa. Super Smash Bros. Ultimate julkaistaan 7. joulukuuta, yksinoikeudella Nintendo Switchille. Peliä kehittävät Nintendo, Sora, Ltd. ja BANDAI NAMCO Studios. Pelin ohjaajana toimii Masahiro Sakurai.

Lue lisää Gigantin tuotteista: