Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Surface Laptop 2

Surface Laptop - Persoonallista suorituskykyä

Ei enää kompromissia tehon ja kannettavuuden välillä. Innovatiivinen Surface Laptop 2 kannettava tarjoaa täydellisen tasapainon näiden kahden välillä.
 8. sukupolven Intel Core -prosessori

Lisää tehokkuutta ideoillesi

Surface Laptop 2 on täydellinen kumppanisi kaikkiin projekteihin, ja uuden 8. sukupolven Intel® Core™ -suorittimen ansiosta se pystyy kaikkeen, mitä tarvitset. Akku kestää jopa 14,5 tuntia, joten voit välillä katsella vaikka Netflixiä.

 13,5” kosketusnäyttö

Luova tyyli

Anna ideoittesi virrata ja nauti upeasta 13,5-tuumaisella kosketusnäytöstä, joka tukee nopeaa ja helppokäyttöistä työskentelyä sekä luovaa inspiraatioita. Voit myös jakaa sillä helposti kuvia kavereidesi kanssa.

Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

Gigantti Pilvipalvelu

Gigantti Pilvipalvelu

Ikimuistoiset loma- tai hääkuvat, kirjoitusprojektit ja muut tärkeät dokumentit on hyvä tallentaa varmaan paikkaan. Gigantti Pilvipalvelussa tärkeät digitaaliset tiedostosi ovat turvallisessa ja varmassa tallessa. Voit valita tallennustilan suuruuden itse sekä jakaa tallennettua sisältöä muiden kanssa. Gigantti Pilvipalvelua voit käyttää eri laitteilla, kuten tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Windows 10

Enemmän mahdollisuuksia tutulla Windowsilla

Surface Laptop 2:ssa on tuttu Windows 10 Home -käyttöjärjestelmä. Käytä suosittuja toimintoja, kuten ilman salasanaa toimivaa Windows Hello -kirjautumista ja yllä parhaaseen suoritukseesi käyttämällä Windowsissa Office 365 -ohjelmistoa.

Sujauta se laukkuun ja lähde matkaan

Erotu joukosta ohuella ja tyylikkäällä Surface Laptop 2:lla, joka mahtuu helposti laukkuun. Viimeistele tyylisi upeilla väreillä, kuten uudella klassisella mustalla.

Lue lisää Gigantin tuotteista: