Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Surface Laptop

Surface Laptop - Persoonallista suorituskykyä

Ei enää kompromissia tehon ja kannettavuuden välillä. Innovatiivinen Surface Laptop kannettava tarjoaa täydellisen tasapainon näiden kahden välillä.
Surface Laptop - Tyylikäs, ultraohut ja tehokas

Tyylikäs, ultraohut ja tehokas

Surface Laptop on puhdaslinjainen ja todellinen muotovalio. Tyylikäs ulkokuori kätkee sisälleen älykkäitä toimintoja ja tehoa ilman rajoja. Kevyen ja ohuen muotoilunsa ansiosta tämä premium-luokan kannettava sujahtaa helposti laukkuun ja kulkee mukana minne menetkin. Intel® Core™ i5 ja i7 prosessorit, erittäin pitkä akkukesto, jopa 512 GB SSD-muisti sekä muut nerokkaat ominaisuudet nostavat tehokkuuden ja luovuuden uuteen ulottuvuuteen.

 Upea kosketusnäyttö

Upea kosketusnäyttö

Koe nopeampi, helpompi ja luonnollisempi navigointi PixelSense™-kosketusnäytöllä. 13,5 tuuman näyttö tarjoaa 3,4 miljoonaa pikseliä, jotka tekevät kuvasta veitsenterävän. Reunasta reunaan ulottuva näyttö tarjoaa enemmän tilaa ideoillesi. Älykäs ja erittäin herkkä Surface-kynä(myydään erikseen) tekee käytöstä entistä monipuolisempaa.

Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

Gigantti Pilvipalvelu

Gigantti Pilvipalvelu

Ikimuistoiset loma- tai hääkuvat, kirjoitusprojektit ja muut tärkeät dokumentit on hyvä tallentaa varmaan paikkaan. Gigantti Pilvipalvelussa tärkeät digitaaliset tiedostosi ovat turvallisessa ja varmassa tallessa. Voit valita tallennustilan suuruuden itse sekä jakaa tallennettua sisältöä muiden kanssa. Gigantti Pilvipalvelua voit käyttää eri laitteilla, kuten tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

 Koe Windows 10 S

Koe Windows 10 S

Surface Laptop on suunniteltu erityisesti Windows 10 S -käyttöjärjestelmälle, joka tekee tietokoneen käytöstä entistä tehokkaampaa ja turvallisempaa. Microsoftin Windows-kaupasta ladatut sovellukset ovat turvallisia ja niiden aitous on taattu. Windows 10 S on monin tavoin Windows 10 -käyttöjärjestelmän kaltainen, joten mukana seuraa kaikki myös Windows Defender ja Windows 10:n nykyiset suojausominaisuudet. Ylellinen Alcantara-verhoilu tarjoaa erittäin miellyttävän käytön.

Surface Laptop - Ole yhtä kannettavasi kanssa

Ole yhtä kannettavasi kanssa

Surface Laptop on varustettu useilla älykkäillä ja innovatiivisilla tekniikoilla. Kannettava on varustettu biometrisellä tunnistustoiminnolla nimeltään Windows Hello. Tietokoneen kamera tunnistaa kasvosi edistyneellä tekniikalla. Voit myös tallentaa useamman henkilö kasvot tietokoneen muistiin, joten esimerkiksi kaikki perheenjäsenet saavat itselleen oman käyttäjäprofiilin.

Lue lisää Gigantin tuotteista: