Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Surface Studio

Surface Studio - Muunna työpöytäsi Studioksi

Surface Studio -tietokone on suunniteltu erityisesti luovaa työskentelyä varten, jossa ideat ja luovuus heräävät eloon aivan uudella tavalla. Luonnostele, mittaa ja editoi kuvia entistä monipuolisemmin, aivan kuin luovassa studiossa. Microsoft Surface Studio tarjoaa rajattomat mahdollisuudet.
Surface Studio

Täydellinen näyttö ideoillesi

Surface Studio tekee luovasta prosessista entistä tehokkaampaa. Surface Studio mukautuu jokaisen työprosessin vaiheeseen. Zero Gravity Hinge -saranamekanismin ansiosta näyttö kääntyy haluamaasi kulmaan kevyellä kosketuksella. Kosketa, piirrä, visualisoi ja kehitä ideoitasi luonnollisella tavalla – aivan kuten kynällä ja paperilla. Monipuolisten lisävarusteiden, kuten Surface Kynän (sisältyy tuotepakkaukseen), Surface Dialin ja Windows Inkin ansiosta vapautat ja toteutat villeimmät ideasi.

Intel Core i5- tai i7 -prosessori sekä NVIDIA GeForce -näytönohjain tekevät Surface Studiosta täydellisen tietokoneen luoville ohjelmille, kuten SOLIDWORKS tai Adobe Premiere Pro.

Surface Studio

Näyttö vailla vertaa

Surface Studio on varustettu uskomattoman ohuella 28-tuuman PixelSense-näytöllä. 10-bitin värisyvyys ja 13.5 miljoonaa pikseliä tarjoavat ideoillesi ja luovalle prosesseille täydellisen työskentely alustan. Hämmästy näytön tarkkuudesta ja tarkastele kokonaisuutta huoneen toiselta puolelta tai uppoudu yksityiskohtiin lähietäisyydeltä.

Surface Studio on suunniteltu ensisijaisesti luovaan työskentelyyn, mutta toimii täydellisti myös produktiivisessa työskentelyssä. Veitsenterävä ja mukautuva näyttö varmistaa aina optimaalisen kuvan, niin yksin tai tiimin kanssa työskennellessä.

Gigantti on kanssasi alusta loppuun

Gigantissa haluamme tarjota parasta palvelua aina uuden laitteen ostosta sen kierrätykseen asti. Autamme sinua tuotteiden toimituksessa, käyttövalmiiksi asennuksessa ja uuden valinnassa. Mahdollisten ongelmien kohdatessa tai kysymysten herätessä, olemme tukenasi lähimmässä myymälässä tai puhelimitse aina kun haluat. Sinä olet Gigantin tärkein henkilö.

 Huolenpitopalvelu tietokoneelle

Huolenpitopalvelu tietokoneelle

Huolenpitopalvelu tekee tietokoneella työskentelystä helppoa. Asennamme ja päivitämme tietokoneen puolestasi. Autamme sinua mahdollisissa ongelmatilanteissa koko sopimuskauden ajan. Voit valita sopimuskauden kestoksi jopa 36 kk. Saat apua milloin tahansa puhelimitse tai käymällä myymälässämme.

Surface Studio - Luo jotain uskomatonta



Lue lisää Gigantin tuotteista: