Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Love is in the ear


Tyylikäs ääni – kaikissa kotisi huoneissa

 
Enää ei tarvitse valita laadukkaan äänentoiston ja tyylikkyyden välillä. Nykyaikaiset äänentoistojärjestelmät ja kuulokkeet tuottavat korkealaatuisen äänen ja näyttää hyvältä. Onko mielessäsi uudet langattomat kaiuttimet multiroom-järjestelmän luomiseksi, kuulokkeet urheiluun tai elokuvaelämyksen viimeistely kotiteatterilla? Tutustu artikkeleihimme ja inspiroidu!

Langattomat ja kannettavat kaiuttimet

Kannettavien äänentoistojärjestelmien valikoima on lisääntynyt huimasti viime vuosien aikana. Kompaktikokoinen kaiutin ja yllättää avaralla äänenlaadullaan. Toista musiikkia älypuhelimesta tai tabletista iTunes, Google Play, Deezer tai Spotify palveluista, joko Bluetooth-yhteyttä hyödyntäen tai yhdistämällä mobiililaite kaiuttimeen AUX-liitännän kautta. Mikäli haluat kuunnella radio-kanavia, tarvitsee sinun vain löytää mieleisesi. Kannettava kaiutin on aina käyttövalmis ja auttaa luomaan tunnelmaa niin automatkoilla, veneretkillä, mökillä tai omassa puutarhassasi.

Kotiteatteri ja Soundbar

Viimeistele elokuvaelämys laadukkaalla ja tyylikkäällä äänentoistolaitteella. Tuotevalikoimastamme löytyy laaja valikoima äänituotteita, joilla on upea ulkonäkö ja jotka tuottavat korkealuokkaisen äänen. Suosittelemme sijoittamaan langattomaan langattomaan-kotiteatteriin tai soundbar-järjestelmään. Wi-Fi- ja Bluetooth -liitäntöjen avulla voit ohjata musiikkia ja television ääntä älypuhelimella tai tabletilla. Tutustu artikkeleihimme, inspiroidu väreistä ja muodoista sekä monista mahdollisuuksista parantaa olohuoneesi viihdekeskusta.

Kuulokkeet

Musiikki on vahva osa elämäämme ja sitä kuunnellaan kaikkialla. Musiikkia kuunnellaan ulkoillessa, treenatessa, töissä ja kotona. Riippumatta siitä, millä tavoin musiikkia kuunnellaan, on äänenlaatu tärkeä! Oikeanlaiset kuulokkeet täydentävät musiikkielämyksen. Tuotevalikoimastamme löytyy in-ear-; on-ear- ja around-ear-kuulokkeet, jotka tuottavat uskomattoman laadukkaan äänen, jonka ansiosta musiikin kuuntelusta tulee entistä miellyttävämpää. Erityisesti urheiluun suunnitellut kuulokkeet varmistavat, että kuulokkeet pysyvät paikallaan myös juostessa. Tutustu kuulokkeisiimme tästä. Jos tarvitset apua kuulokkeiden valinnassa, voit lukea muutamia vinkkejä täältä.


Radio

Nykyajan radiot ovat tyylikkäitä ja kannettavia. Voit kuunnella perinteisten FM-radiolähetysten lisäksi myös Internet-radiota tai suoratoistaa musiikkia Bluetooth-yhteyden avulla. Tutustu laitemallistoon, ihastu väreihin, muotoihin sekä ääneen ja löydä omalle kukkarollesi sopiva radio.

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 20.01.2016 20:03:01