Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Television osto-opas

Televisiota hankittaessa sinun tulee huomioida useita seikkoja. Television osto-oppaamme antaa sinulle tarvittavat vastaukset ennen ostopäätöksen tekemistä. Olemme keränneet tärkeimmät asiat yhteen, jotta sinun on helpompi tehdä oikea valinta. Ruudun koko, Smart-toiminnot, kuvanlaatu, äänentoisto ja asianmukaiset lisätarvikkeet sekä palvelut – Me autamme valitsemaan oikein!

Tutustu eri valmistajien TV-malleihin

Televisioiden ominaisuudet

RUUTU

Televisioruutu on väittämättä television tärkein osa. Tämän vuoksi, sinun tulee ensimmäiseksi miettiä, millaisen ruudun itsellesi tarvitset. Mieti, minkä kokoisen ruudun tarvitset ja mihin televisioruudun on pystyttävä. Televisioiden kokoskaala on erittäin laaja – aina pienistä ja kompakteista TV:stä suuriin ja tyylikkäisiin televisoihin, jotka tekevät katselusta entistä vaikuttavampaa. Modernien televisioiden erittäin ohuiden kehyksien ansiosta saata 15 prosenttia enemmän pinta-alaa ruuduille kuin vanhemmissa malleissa.

Kuvanlaatu

Kuvanlaatu

Uusi kuvateknologia avaa mahdollisuuksia kuvanlaadun ja muotoilun suhteen. Ennen ostopäätöksen tekemistä, on hyvä miettiä asioita kuten kuvan tarkkuutta ja värintoistoa.

Kuvanlaadussa on todellakin eroja. Jos haluat tarkimman mahdollisen kuvan, tulee sinun miettiä 4K Ultra HD-TV televisiomallia. Tämän tyyppisessä televisiossa on nimittäin neljä kertaa tarkempi kuvanlaatu kuin Full HD-televisioissa. Tutustu 4K-televisoihin tästä.

Jos haluat viimeistellä katselukokemuksen täydellisellä kontrastilla ja värientoistolla on OLED-TV oikea valinta. OLED-televisio toistaa miljoonat värit ainutlaatuisen yltäkylläisinä ja mustanvärit entistä mustempina. Tämän lisäksi OLED tarjoaa erittäin nopean kuvan virkistystaajuuden, mikä tekee televisiosta täydellisen esimerkiksi elokuvien tai urheilun katsomiseen. Tutustu OLED-televisioihin tästä.

Curved TV

Curved TV

Uusin tulokas televisiorintamalla on Curved TV eli kaarevaksi muotoiltu televisio. Kaarevan näytön ansiosta kuva tulee kaikin puolin lähemmäksi laajentaen katsojan näkökenttää. Kaareva näyttö tuntuu kääntyvän katsojan puoleen, katselukulmasta riippumatta. Katse kohtaa näytön luonnollisemmasta kulmasta ja näköetäisyys jakautuu tasaisemmin joka puolelle kuvaa. Tutustu Curved-televisioihin tästä.

Viimeinen, hieman tavanomaisesta poikkeava vaihtoehto on Philipsin Ambilight. Television reunaan sijoitetut pienet valot mukautuvat katsottavan ohjelman väreihin ja heijastavat värit huoneen seiniin, joka lisää tunnelmaa ja tilan tuntua. Tutustu Amblight-tuotteisiin tästä.

Smart-TV

Useimmat meistä etsivät, hankkiessaan televisiota mallia, jossa on Smart-TV-ominaisuudet. Siitä huolimatta, monelle on vielä hieman epäselvää, mikä Smart-TV on. Smart-TV tarkoittaa lyhyesti sanottuna; kaikki mitä voit katsoa Internetissä, voit katsoa nyt myös televisioruudulta. Myös perinteisen verkkoselaimen käyttäminen on television kautta mahdollista. Useimmissa uusissa televisoissa on tehokas prosessori ja mahdollisuus Internet-yhteyteen. Nämä ominaisuudet asettavat television katselutottumuksemme uudelle aikakaudelle. Smart-TV mahdollistaa elokuvien ja sarjojen suoratoiston silloin kuin sitä haluat- riippumatta mediayhtiöiden aikatauluista. Voit kelata eteen tai taakse, tauottaa tai jatkaa elokuvaa juuri silloin kun se sinulle sopii. Monet valmistajat panostavat sovelluksiin, jotka ovat jo tuttuja älypuhelimista - viimeinkin löytyy televisio, jossa on web-kamera Skype puheluita varten!  Katselutottumukset

Katselutottumukset

Katselutottumuksia on yhtä monta kuin ihmisiä. Yhdelle on tärkeää jääkiekkomatsin seuraaminen omassa kisakatsomossa kaveriporukassa. Toinen saattaa olla kiinnostunut luontodokumenteista hienoilla maisemilla tai seuraamaan konserttia, jolloin äänen on päästävä oikeuksiin. Katselutottumukset tarvitsee huomioida uutta televisiota hankittaessa.. Smart-TV tarjoaa Internetin kattavat palvelut suoraan televisioosi. Smart-TV:llä voit suoratoistaa elokuvia ja sarjoja suoraan televisioruudullasi ja näppärät sovellukset tekevät televisiosta todellisen viihdeportaalin. Asiantuntevat myyjämme auttavat oikeanlaisen television löytämisessä.

Viimeistele televisio laadukkaalla äänellä ja lisätarvikkeilla

Hyvä äänentoisto kruunaa katseluelämyksen

Hyvä äänentoisto kruunaa katseluelämyksen

Televisioiden nopea kehittyminen todellisiksi kodin viihdekeskuksiksi ja mahdollisuus entistä suurempaan ruutuun vaatii rinnalleen myös kehittyneen äänentoiston. Äänentoistoon investoiminen on järkevää, jotta saisit kaiken irti elokuvista, TV-sarjoista, konserteista tai vaikka jääkiekkomatsista. Tutustu äänentoistolaitteisiimme netissä tai vieraile myymälässämme. Meiltä löydät parhaimmat merkit ja monipuoliset mallit äänentoistoon. Olipa katselutottumuksesi mikä tahansa, kruunaa laadukas äänentoisto hetken television ääressä. Tutustu äänentoistolaitteisiimme tästä.

Lisätarvikkeet ovat piste i:in päälle

Laadukkaat lisätarvikkeet ovat piste i:in päälle

Television käytön monimuotoistuminen tarkoittaa laadukkaiden lisätarvikkeiden tarvetta.  Useimmat taulutelevisiot on mahdollista kiinnittää seinään, jolloin lattiatilaa vapautuu ja huone näyttää viimeistellyltä. Monia käteviä ratkaisuja löytyy myös lattiatelineistä sekä kaapeleiden koteloinnista. Tarkkaan mietitty johtojen sijoitus sekä tukeva jalusta lisää myös turvallisuutta. Meiltä löydät myös sovittimet, kaapelit, 3D -lasit web-kamerat ja paljon muuta. Gigantin tukipalvelu ja vakuutus tarjoaa apua ja neuvoja ongelman kohdatessa sekä vakuuttaa televisiosi vahingon sattuessa. Tutustu lisätarvikkeisiin tästä.

Ongelmia? Me autamme mielellämme!

Suoritamme uuden televisiosi asennuksen ja autamme sinua mahdollisissa onglemissa.

Lue lisää KNOWHOW-palveluistamme 

 

KnowHow -palvelut

Ongelmia? Me autamme mielellämme!

Suoritamme uuden televisiosi asennuksen ja autamme sinua mahdollisissa onglemissa.

Lue lisää KNOWHOW-palveluistamme