Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Tietoa meistä

Haluamme olla paikka, josta sinä asiakkaanamme saat kaiken teknologiaan liittyvän. Olipa kyse uuden laitteen valinnasta, sen asennuksesta tai huollosta, me Gigantissa tarjoamme kaiken samasta paikasta. ... Gigantti on Suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden ja niihin liittyvien palveluiden jälleenmyyjä. Tarjoamme laajan valikoiman tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan.

Aloitimme toimintamme Suomessa vuonna 1999, jonka jälkeen olemme vuosien saatossa kasvaneet alamme markkinajohtajaksi: Gigantissa työskentelee yli 1000 henkeä ja ketjuumme kuuluu 41 myymälää, verkkokauppa gigantti.fi, Helsingissä sijaitseva asiakaspalvelukeskuksemme sekä Gigantti Yritysmyyntipisteet ympäri Suomen. Kaikki kanavamme pelaavat yhteen, ja asiakkaana voit hyödyntää myyntikanaviemme yhteispeliä esimerkiksi Varaa ja nouda -palvelun kautta noutamalla netistä tilatut tuotteet lähimmästä Gigantin myymälästä. Tuotevalikoimaamme kuuluu kodinelektroniikan ja kodinkoneiden lisäksi myös Epoq-keittiöt. Liikevaihtomme tilikaudella 2017/2018 oli 563 miljoonaa euroa.

Gigantti on osa norjalaista, yli 10 000 henkeä työllistävää Elkjøp Nordic AS -konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin kodinkoneiden ja -elektroniikan jälleenmyyntiin ja palveluihin keskittyvä konserni. Elkjøp Nordic AS puolestaan kuuluu englantilaisen kodinelektroniikkajätin, Dixons Carphone plc:n, omistukseen. Pohjoismaiseen Elkjøp-konserniin kuuluvat Gigantin lisäksi Elgiganten Ruotsissa, Elkjøp Norjassa ja Elgiganten Tanskassa. Tämän lisäksi konserniin kuuluu franchise-vetoise Elko Islannissa, Elding Fäärsaarilla ja Pissifik Grönlannissa.

Me olemme Gigantti

Haluamme olla paikka, josta sinä asiakkaanamme saat kaiken teknologiaan liittyvän. Olipa kyse uuden laitteen valinnasta, sen asennuksesta tai huollosta, me Gigantissa tarjoamme kaiken samasta paikasta. Gigantti on Suomen suurin elektroniikan ja kodinkoneiden ja niihin liittyvien palveluiden jälleenmyyjä. Tarjoamme laajan valikoiman tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan.
Tietoa meistä - Gigantti
Arvomme - Gigantti
NDC keskusvarastomme - Gigantti
Workplace - Gigantti