Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Trade-in

Gigantti Trade-In

Tuo vanha vaihdossa, saa alennusta uudesta!


Vanhat älypuhelimet, tabletit ja tietokoneet ovat Gigantissa käypää valuuttaa! Trade-In ottaa vastaan kaikki vanhat laitteesi* ja antaa niiden jälleenmyyntiarvon verran hyvitystä seuraavasta ostoksestasi Gigantissa. Palvelu on helppo ja fiksu tapa vaihtaa vanha laite uuteen edullisemmin ja ympäristöystävällisesti.


Näin Trade-In toimii

Gigantti Trade-in

Tuo vanha vaihdossa, saa alennusta uudesta!

Nyt vanhan älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen kiikuttaminen Giganttiin kannattaa! Gigantin Trade-in hyvityspalvelu ostaa vanhat laitteesi ja antaa niiden arvon verran alennusta seuraavasta ostoksestasi Gigantissa. Palvelu on yksinkertainen ja fiksu tapa päästä eroon vanhoista laitteistasi, ja hankkia uusi laite edullisemmin.Näin Trade-in toimiiTarkista arvo

Tarkista vanhojen laitteidesi jälleenmyyntiarvo alla olevan hyvityslaskurin avulla.Tuo tuote Giganttiin

Tuo vanha laitteesi Giganttiin. Tarkistamme sen kunnon ja reksiteröimme hyvityksen nimellesi.Hanki uusi edullisemmin

Saat vanhan laitteesi arvon verran hyvitystä seuraavasta ostoksestasi Gigantissa.

Tarkista hyvityslaskurilla vanhan laitteesi arvo

Gigantti Trade-In hyvityspalvelu ottaa vastaan vanhat laitteesi ja antaa niiden jälleenmyyntiarvon verran hyvitystä seuraavasta ostoksestasi Gigantissa. Trade-in on helppo ja fiksu tapa vaihtaa vanha laite uuteen edullisemmin ja tukea kestävää kehitystäTrade-In + RENEW IT = ❤


RENEW IT on Gigantin rahoitussopimus, joka tarjoaa käyttöösi uusimmat laitteet edullisella kuukausimaksulla.

Hyödynnä Trade-In -hyvitys ja laske RENEW IT -kuukausieräsi määrää entistä pienemmäksi. Trade-In -hyvityksen määrä jakautuu jäljellä oleville maksukuukausille.

Lue lisää Gigantin RENEW IT -rahoituksesta.
Palveluehdot

Gigantin Trade In on puhelimille, tableteille ja tietokoneille suunniteltu vaihtopalvelu. Gigantti ostaa vanhan laitteesi ja antaa laitteen vaihtoarvon verran alennusta uuden laitteen oston yhteydessä. Vanha toimiva laiteesi huolletaan ja toimitetaan eurooppalaisille yhteistyökumppaneillemme. Uusien eurooppalaisten yhteistyökumppaniemme avulla varmistamme, että mahdollisimman moni vaihtoon tuoduista vanhoista laitteista lähtee maailmalle lähes uuden veroisina ja löytää uuden onnellisen omistajan.

Trade In -vaihtopalvelulla:

 • Päivität vanhan laitteesi uuteen edullisemmin
 • Tuet kestävää kehitystä tuomalla vanhan laitteesi vaihtoon
 • Mahdollistat yhä useammalle pääsyn teknologian ihmeelliseen maailmaan
 • Kierrätät vanhan laitteen oikeaoppisesti ja vastuullisesti

Jos vaihtoon tuotu laite on hajonnut, eikä sen korjaus kannata, voi sen ehjät komponentit mme purkaa laitteen osiin ja varaosiksi ja hajonneet osat kierrättää oikeaoppisesti. Esimerkiksi kaksi samanmallista laitetta saattaa tarjota tarvittavan määrän ehjiä komponentteja yhden toimivan laitteen kunnostamiseen. Suorittamamme laitteiden kunnostamisen kaikki vaiheet noudattavat eurooppalaista WEEE -direktiivin asettamia määräyksiä.

Trade In -palveluun toimitettavien laitteiden kunto sekä toimivuus tarkastetaan tuotteen vastaanoton yhteydessä. Trade In -asiantuntijan suorittamassa kuntotarkastuksessa arvioidaan laitteen rungon/kuoren kunto, liitäntöjen ja painikkeiden sekä ohjelmiston toimivuus. Näiden lisäksi tarkistamme akun toimivuuden sekä näytön ehjyyden. Tuotteen vaihtoarvo määräytyy laitteen kunnon mukaan, joten mitä paremmassa kunnossa laite on, sitä enemmän siitä maksamme!

Tarkistamme lisäksi, että laitteen vaihtoon tuomiselle ei ole muita esteitä tai asioita, joilla voi olla vaikutusta laitteen rekisteröintiin ja sen käyttöön. Tästä syystä kaikki Trade-in -palveluun tuodut laitteet tarkistetaan ja varmennetaan Checkmend-palvelussa laitekohtaisten tunnistetietojen avulla. Laitekohtaisia tunnisteita ovat mm. IMEI, sarjanumero tai UID. Checkmendin ylläpitämä tietokanta tarjoaa laitteesta hyödyllistä tietoa, kuten vaihtolaitteen laitehistorian, mahdolliset voimassaolevat leasing- ja rahoitussopimukset, aktiiviset vakuutuskorvaushakemukset tai verkko- ja operaattorilukitukset. Tietokanta ilmoittaa myös, mikäli vaihtolaite on ilmoitettu kadonneeksi tai varastetuksi.

Jos toimittamasi laite ei toimi, eikä vaurioiden korjaamisen katsottava olevan kannattavaa, sovellamme laitteen vaihtoarvon määrityksessä vaihtoehtoista laskutapaa.

Myös rikkinäisellä laitteella voi olla Gigantissa rahallista arvoa, sillä niiden sisältämät ehjät komponentit on mahdollista hyödyntää muiden laitteiden varaosina. Esimerkiksi kaksi saman mallista laitetta saattaa tarjota tarvittavan määrän yhteensopivia komponentteja yhden toimivan laitteen kunnostamiseen. Suorittamamme laitteiden kunnostaminen noudattaa eurooppalaista WEEE -direktiivin asettamia määräyksiä.

Poista laitteen aktivointi- ja turvalukitukset, sekä yhteydet käyttäjätileihin

Vaihtoon tuotavan laitteen turva- ja/tai aktivointilukitukset sekä käyttäjätili sekä laitteen paikannuspalvelut tulevat olla poistettu käytöstä ennen laitteen vaihtoon tuomista. Jos edellä mainitut toiminnot ja paljot ovat edelleen aktivoituna, ei laitetta

Löydä linkit ohjeisiin alla:

Näin poistat Find my iPhone -toiminnon käytöstä

Näin poistat Apple Activation Lock käytöstä

Näin palautat Android-laitteesi alkuperäiset tehdasasetukset

Laitteen tietojen varmuuskopiointi

Suosittelemme varmuuskopioimaan vaihtoon tuotavan laitteen tiedot pilvipalveluun tai ulkoiselle kovalevylle ennen sen tuomista Giganttiin. Suoritamme kaikille Trade in -vaihtolaitteille sekä kierrätykseen toimitettaville laitteille perusteellisen tietojen poiston, joka varmistaa ettei laitteelle jää henkilökohtaisia tietoja.

Voit tarkistaa vanhan laitteesi vaihtoarvon sivulta löytyvän hyvityslaskurimme avulla. Huomioithan, että lopullinen vaihtoarvo määräytyy myymälässä Trade In -asiantuntijan suorittaman kuntotarkistuksen jälkeen.

Kestävä kehitys, vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat Gigantin ja Trade In -palvelun tärkeimpiä kulmakiviä. Haluamme edistää oikeaoppista sähkölaitteiden kierrätystä, jonka vuoksi toimivien laitteiden lisäksi Trade In -palvelumme vastaanottaa myös vanhat vaurioituneet ja hajonneet laitteesi. Hajonneen laitteen vaihtoarvo perustuu laitteen toimiviin komponentteihin, jotka soveltuvat varaosiksi. Varaosiksi kelpaamattomat osat kierrätetään. Hajonneen laitteen arviointi suoritetaan ainoastaan myymälässä ja myyjän toimesta.

TRADE-IN HINTA-ARVIOINTITYÖKALUN KÄYTTÖEHDOT

Verkkopohjaisen Trade-in hinta-arviointityökalun, jäljempänä ”hinta-arviointityökalu”, palveluntarjoaja on Upgraded Technologies Nordics AB, ruotsalainen asianajotoimisto, joka on rekisteröity Ruotsin yritysrekisterivirastoon, jäljempänä ”Upgraded”.

Käyttämällä hinta-arviointityökalua hyväksyt seuraavat käyttöehdot:

  Hinta-arviointityökalussa näytettävä hinta on arvio laitteen nykyisestä markkina-arvosta ja perustuu antamiisi tietoihin laitteen mallista, muistin koosta ja laitteen fyysisestä kunnosta.

  Näytetty hinta on vain arvio, eikä sitä tule missään tapauksessa pitää lopullisena vaihto-arvona.

  Laitteen lopullinen arvo päätetään vaihtohetkellä yhdessä myymälöistämme.

  Lopullinen hinta ilmoitetaan sen jälkeen, kun työntekijämme on tarkistanut laitteen mallin, muistin koon ja arvioinut sen fyysisen kunnon.

Käyttäessäsi vaihtopalvelua missä tahansa myymälöistämme vakuutat, että:
 • Sinulla on laillinen omistusoikeus vaihdettaviin laitteisiin, ja hyväksyt vaihtolaitteen omistusoikeuden ja omistajuuden siirron Upgradedille ilman mitään rasitteita, panttioikeuksia tai vakuuksia.
 • Vaihtolaitteen kaikki aktivointilukot on poistettu käytöstä.
 • Luovutat tai hylkäät kaikki muut oikeudet, omistusoikeudet tai edut vaihdettavaan laitteeseen.
 • Lopullinen kauppa. Ei kaupan purkua. Ymmärrät ja hyväksyt, että vaihtokauppa on lopullinen, eikä sitä voi peruuttaa tai kumota, kun tuote on lähetetty tavaratalosta Upgradedin yhteistyökumppaneille.
 • Laitteet vaihdetaan sellaisenaan kun ne vaihtohetkellä ovat, eivätkä ne sisällä kolmansien osapuolten rasitteita tai vaatimuksia.
 • Hyväksyt, että kaikki vaihtolaitteelle tallennetut tiedot tuhoutuvat, eikä sinulla ole vaatimuksia Upgradedia kohtaan mistään menetyksestä tai vahingosta, joka voi aiheutua tällaisten tietojen tuhoamisesta tai katoamisesta.
 • Vakuutat kaikkien kolmansien osapuolien pidättäytyvän vahinkoa tai menetystä koskevista korvausvaatimuksista Upgradedia kohtaan, jotka johtuvat vaihtolaitteen sisältämien tietojen tuhoamisesta tai katoamisesta, mukaan lukien asianajajan ja hänen asiakkaansa väliset kulukorvaukset.