Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Tuoteturva-vakuutus

Hinta on tuotekohtainen

Etsi myymälä

Palvelu voidaan lisätä tuotteeseen ostoskorissa maksun yhteydessä. Saatavilla myös myymälöistä.

Gigantin Tuoteturva tarjoaa laitteellesi lisäturvaa kaikkialla maailmassa. Kattava vakuutus Gigantista ostetuille tuotteille on mahdollista hankki 6, 12, 24 tai 36 kuukaudeksi.

    > Kattava tuotevakuutus
    > Voimassa koko maailmassa
    > 6-36 kk vakuutus

Tuoteturvalla vakuutat tuotteesi onnettomuuksien, vahinkojen ja varkauksien varalta. Tuote korjataan, korvataan vastaavalla tuotteella, tai jos korvaus suoritetaan lahjakortilla, sen arvo vastaa alkuperäisen tuotteen ostohintaa. Tuoteturva on voimassa maailmanlaajuisesti. Ei omavastuuta korjauksen yhteydessä, pieni omavastuu tuotteen vaihdon tai lahjakortin yhteydessä*.

Korvaava tuote

Jos vahingoittunutta tuotetta ei korjata, saat tilalle korvaavan tuotteen vastaavilla ominaisuuksilla, tai lahjakortin tapauksissa joissa korvaavan tuotteen hinta ylittää alkuperäisen tuotteen ostohinnan.

Ei omavastuuta korjauksen yhteydessä

Omavastuuta ei peritä tuotteen korjauksen yhteydessä. *Poikkeus: matkapuhelimet. tutustu omavastuun määrän alla. Pieni omavastuu tuotteen vaihdon, tai lahjakortin yhteydessä.
Kotivakuutuksen omavastuu on usein 80 - 200€.

30 päivän tyytyväisyystakuu

Tuotevakuutuksen voi irtisanoa, saat 30 päivän aikana vakuutusmaksun täysimääräisenä takaisin.

*Alle 200 euroa maksavien matkapuhelimien korjauksessa ei omavastuuta.

*Yli 200 euroa maksavien matkapuhelimien omavastuu ensimmäisen vahingon sattuessa on 49 € ja toisen vahingon sattuessa omavastuu on 99 € riippumatta korjataanko puhelin vai korvataan vastaavalla tuotteella tai lahjakortilla.

Ohessa annetut tiedot ovat viitteelliset.