Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Tuoteturva-vakuutus

Hinta on tuotekohtainen

Etsi myymälä

Palvelu voidaan lisätä tuotteeseen ostoskorissa maksun yhteydessä. Saatavilla myös myymälöistä.

Gigantin Tuoteturva tarjoaa laitteellesi lisäturvaa kaikkialla maailmassa. Kattava vakuutus Gigantista ostetuille tuotteille on mahdollista hankkia tuotteesta riippuen 6, 12, 24, 46, tai 60 kuukaudeksi. Tuoteturva on saatavilla matkapuhelimiin myös kuukausimaksullisena (enimmäispituus 36kk).

    > Kattava tuotevakuutus
    > Voimassa koko maailmassa
    > 6-36 kk vakuutus

Tuoteturvalla vakuutat tuotteesi onnettomuuksien, vahinkojen ja varkauksien varalta. Tuoteturva kattaa myös toimintahäiriöt, joita takuu tai kuluttajansuoja eivät korvaa. Tuote korjataan, korvataan vastaavalla tuotteella, tai jos korvaus suoritetaan lahjakortilla, sen arvo vastaa alkuperäisen tuotteen ostohintaa. Tuoteturva on voimassa maailmanlaajuisesti. Ei omavastuuta korjauksen yhteydessä, pieni omavastuu tuotteen vaihdon tai lahjakortin yhteydessä*.

Korvaava tuote

Jos vahingoittunutta tuotetta ei korjata, saat tilalle korvaavan tuotteen vastaavilla ominaisuuksilla, tai lahjakortin tapauksissa joissa korvaavan tuotteen hinta ylittää alkuperäisen tuotteen ostohinnan.

Ei omavastuuta korjauksen yhteydessä

Omavastuuta ei peritä tuotteen korjauksen yhteydessä. *Poikkeus: matkapuhelimet. tutustu omavastuun määrän alla. Pieni omavastuu tuotteen vaihdon, tai lahjakortin yhteydessä.
Kotivakuutuksen omavastuu on usein 80 - 200€.

50 päivän tyytyväisyystakuu

Tuotevakuutuksen voi irtisanoa koska tahansa, saat 50 päivän aikana vakuutusmaksun täysimääräisenä takaisin.

*Alle 200 euroa maksavien matkapuhelimien korjauksessa ei omavastuuta.

*Yli 200 euroa maksavien matkapuhelimien omavastuu ensimmäisen vahingon sattuessa on 49 € ja toisen vahingon sattuessa omavastuu on 99 € riippumatta korjataanko puhelin vai korvataan vastaavalla tuotteella tai lahjakortilla.

Ohessa annetut tiedot ovat viitteelliset.