Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Langattomat Urbanears Multiroom -kaiuttimet - laadukasta äänentoistoa 3 koossa

Baggen ja Stammen ovat saaneet uuden perheenjäsenen langattomien Urbanears-kaiuttimien sarjaan. Uusi Lotsen on kolmikon pienin, mutta vakuuttaa äänenlaadullaan, syvällä bassollaan ja laajalla kantavuudellaan. Voit yhdistää langattomat Urbanears-kaiuttimet toisiinsa helposti Bluetoothin tai WiFin avulla ja luoda kotiisi kokonaisvaltaisen monihuoneratkaisun.

Lotsen - pieni mutta tehokas

Urbanearsin langattoman Lotsen-kaiuttimen ansiosta soitat musiikkia missä haluat ja miten haluat. Kaiuttimessa on monipuoliset liitännät, joten voit yhdistää sen langattomaan WiFi-verkkoon ja Bluetoothiin tai AUX-kaapelilla stereoihin. Voit tallentaa kaiuttimeen jopa seitsemän soittolistaa Spotify Premiumista tai internetin radiokanavilta. Lotsen-kaiuttimen voi yhdistää yhteen tai useampaan kaiuttimeen, joten saat luotua monihuonejärjestelmän kotiisi. Yksinäänkin Lotsen tuo laadukkaan äänentoiston pieniin tiloihin. Kätevän kokonsa ansiosta kaiutin sopii hyvin hyllylle tai pöydälle.

Lotsen Urbanears
Urbanears

Koko joka sopii sinulle

Urbanears-kaiuttimet ovat saatavana kolmessa koossa, Baggen, Stammen ja Lotsen. Ulkonäöllisesti kaiuttimet muistuttavat hyvin paljon toisiaan, ja koosta riippumatta kaiuttimien tekniset ominaisuudet ovat samat ja äänenlaatu yhtä laadukas. Sarjan pikkuveli, Lotsen, tuo erinomaisen äänenlaadun pieniin tiloihin. Stammen sopii keskisuuriin tiloihin, ja Baggen täyttää isotkin tilat upealla äänellään.

Lotsen-, Stammen- ja Baggen -kaiuttimet ovat varustettu erittäin monipuolisilla liitännöillä. Kaiuttimet tukevat yleisimpiä tekniikoita ja ratkaisuja, kuten WiFi, Bluetooth, sisäänrakennettu Chromecast, Spotify Connect ja AirPlay. Kaiutin on varustettu myös perinteisellä AUX-liitännällä, joten voit liittää kaiuttimiin esimerkiksi levysoittimet. Voit tallentaa jopa 7 soittolistaa suoraan kaiuttimeen.

Urbanears

Multiroom-kokemus upeissa väreissä

Tyylikkäät kaiuttimet ovat saatavana kuudessa upeassa värissä. Valitse mieleisesi joko neutraaleista ja hillityistä tai raikkaista ja rohkeista väreistä. Kaiuttimien klassisen muotoilun viimeistelevät perinteiset napit, joiden avulla ohjaat musiikkia intuitiivisesti kääntämällä ja painamalla.

Kaiuttimien upea äänenlaatu tuo kotiisi ensiluokkaisen musiikkielämyksen, käytitpä sitten kaiutinta yksinään tai yhdistit useamman kaiuttimen multiroom-monihuoneratkaisuksi. Voit päättää, haluatko luoda oman tunnelman jokaiseen huoneeseen eri musiikkityylien mukaan vai toistaa suosikkimusiikkiasi kotisi kaikissa huoneissa samanaikaisesti.

Urbanears

Connected-sovellus

Urbanears Connected Speakers tarjoaa erittäin monipuoliset musiikinhallintamahdollisuudet. Selaa laitteelle tallennettuja kappaleita, online-soittolistoja tai radiokanavia - Urbanears Connected -sovelluksella sinä päätät missä ja milloin. Sovellus tarjoaa uskomattoman sujuvan käyttökokemuksen palvelusta tai laitteesta riippumatta. Sovellus mahdollistaa myös kaiuttimien muiden ominaisuuksien hallinnan, kuten taajuuskorjaimen asetukset ja multiroom-ominaisuuden määrittämisen alusta loppuun.

Lyhyesti sanottuna - Miten ja mitä ikinä haluat kuunnella, Urbanears Connected Speakers -kaiuttimet täyttävät toiveesi. Musiikkikokemus vailla vertaa!

Urbanears
 Urbanears

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Kuulokkeet

Löydä sinulle sopivat kuulokkeet