Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Urbanears Connected Speakers - Superälykkäät langattomat kaiuttimet

Urbanears Connected Speakers langattomat kaiuttimet tekevät musiikin kuuntelusta tyylikästä. Superälykkäät ominaisuudet, laadukas äänenlaatu ja silmiä hivelevät värivaihtoehdot tekevät Connected Speakers -sarjasta täydellisen sinulle, joka arvostat laatua ja tyyliä. Multiroom-ominaisuudella täytät koko kotisi musiikilla!
Urbanears

Koolla on väliä

Kaiuttimet ovat saatavana kahdessa koossa, Baggen ja Stammen. Pikkuveli Baggen sopii täydellisesti pieniin tai keskikokoisiin huoneisiin, kun taas isoveli Stammen tarjoaa täysivaltaisen äänen suurempiin huoneisiin. Valitsitpa kumman mallin tahansa, ovat tekniset ominaisuudet samat ja äänenlaatu yhtä laadukas.

Stammen- ja Baggen -kaiuttimet ovat varustettu erittäin monipuolisilla liitännöillä. Kaiuttimet tukevat yleisimpiä tekniikoita ja ratkaisuja, kuten WiFi, Bluetooth, Chromecast built-in, Spotify Connect ja AirPlay. Kaiutin on varustettu myös perinteisellä AUX-liitännällä, joten voit liittää kaiuttimiin esimerkiksi levysoittimet. Tallenna jopa 7 soittolistaa suoraan kaiuttimeen, joita voit kuunnella napin painalluksella.

Urbanears

Multiroom-kokemus upeissa väreissä

Tyylikkäät kaiuttimet ovat saatavana upeissa väreissä. Valitse mieleisesi joko neutraaleista ja hillityistä tai raikkaista ja rohkeista väreistä. Pelkistetty kuutiomainen muotoilu sulautuu kotisi sisutukseen täydellisesti. Kaiuttimien muotoilun viimeistelee perinteiset napit, joiden avulla ohjaat musiikkia intuitiivisesti kääntämällä ja painamalla.

Koska musiikki on tehty kuultavaksi, miksi et kuuntelisi sitä korkealaatuisena kotisi kaikissa huoneissa? Multiroom-ominaisuudella luot kotiisi kokonaisvaltaisen monihuoneratkaisun. Voit päättää haluatko luoda oman tunnelman jokaiseen huoneeseen eri musiikkityylien mukaan vai toistaa suosikkimusiikkiasi kotisi kaikissa huoneissa samanaikaisesti.

Urbanears

Connected-sovellus

Urbanears Connected Speakers tarjoaa erittäin monipuoliset musiikinhallintamahdollisuudet. Selaa laitteelle tallennettuja kappaleita, online-soittolistoja tai radiokanavia – Urbanears Connected -sovelluksella sinä päätät missä ja milloin. Sovellus tarjoaa uskomattoman sujuvan käyttökokemuksen palvelusta tai laitteesta riippumatta. Sovellus mahdollistaa myös kaiuttimien muiden ominaisuuksien hallinnan, kuten taajuuskorjaimen asetukset ja multiroom-ominaisuuden määrittämisen alusta loppuun.

Lyhyesti sanottuna – Miten ja mitä ikinä haluat kuunnella, Urbanears Connected Speakers -kaiuttimet täyttävät toiveesi. Musiikkikokemus vailla vertaa!

Urbanears
 Urbanears

Lue lisää Gigantin tuotteista: