Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Uuni ja liesi

Uuni - toiminnot ja ominaisuudet

Itsepuhdistuva höyryuuni kiertoilmalla? Tässä artikkelissa käymme läpi uunien parhaita toimintoja ja ominaisuuksia.

 Höyryuuni

Höyryuuni

Höyryuuni on huippukokkien käyttämä uuni. Sen etuna on, että höyry estää ruokaa kuivumasta ja ruoka säilyttää värinsä ja koostumuksensa. Voit myös valmistaa useita eri ruokalajeja samanaikaisesti. Kiertoilma takaa tasaisesti kypsyneen ja mehukkaan lihan, kuohkeat kakut ja leivonnaiset. Booster-toiminnon ansiosta ruoka kypsyy nopeammin, mikä sopii aktiiviseen elämäntapaan. Höyry myös säilyttää ruoan ravinteet.

Tutustu höyryuuneihin täällä.

Kiertoilmauuni

Kiertoilmauuni

Kiertoilmauunissa on puhaltimet, jotka kierrättävät ilmaa uunissa, jotta lämpö jakautuu tasaisesti koko uuniin. Tämän ansiosta uunissa voi paistaa ruokaa useilla eri tasoilla yhtä aikaa.

Kiertoilmauunit löydät täältä.

Höyryuuni

Kamera uunin sisällä

CookView™-kameran ansiosta voit seurata herkkujen kypsymistä uunissa kaikkialla kotonasi. Voit katsella, kun ruoka ruskistuu ja saa rapean pinnan. Tämä on ensimmäinen älykäs uuni, joka liitetään kodin WiFi-verkkoon. MyElectrolux Kitchen -sovelluksen avulla voit sekä aloittaa että seurata ruoanlaittoa - olitpa sitten sohvalla, leikkihuoneessa tai juttelemassa vieraiden kanssa.

Tutustu CookView-kameralla varustettuun uuniin.

Paistolämpömittari

Paistolämpömittari uunissa

Saatavilla on myös uuneja, joissa on sisäänrakennettu paistolämpömittari, joka valvoo ruoan kypsymistä ja takaa täydellisen paistotuloksen joka kerta. Uuni sammuu automaattisesti, kun asetettu lämpötila saavutetaan. Joissakin uuneissa on pistomittari, joka ajaa saman asian kuin sisäänrakennettu lämpömittari.

Paistolämpömittarilla varustetut uunit löydät täältä.

Itsepuhdistuva uuni

Itsepuhdistuva uuni

Itsepuhdistuva uuni pysyy säihkyvän puhtaana puhdistusohjelman avulla. Pyrolyyttinen puhdistusohjelma kestää noin kolme tuntia ja polttaa rasva- ja ruokatahrat tuhkaksi erittäin korkeassa lämpötilassa. Katalyyttisessä puhdistusmenetelmässä uunissa on imukykyiset paneelit, jotka imevät rasvan ja lian itseensä 200 asteen lämpötilassa tunnin aikana. Höyrypuhdistustoimintoa varten sinun tarvitsee vain kaataa vettä uunipeltille, laittaa se uuniin ja käynnistää toiminto. Höyrystyvä vesi irrottaa rasvaa ja likaa uunin sisältä.

Tutustu itsepuhdistuviin uuneihn täällä.

Uuni WiFi-yhteydellä

WiFi-yhteydellä varustettu uuni

Yhdistä uuni WiFi-verkkoon ja vie ruoanvalmistus aivan uudelle tasolle. Voit hallita uunin asetuksia älypuhelimellasi ja ohjata ruoanvalmistusta langattomasti älypuhelimella tai tabletilla, vaikka et olisikaan keittiössä tai edes kotona.

WiFi-yhteydellä varustetut uunit löydät täältä.

Lue lisää Gigantin tuotteista: