Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Kolme televisiomallia viistosti kuvattuna

Näin valitset TV:n helpommin

Millainen TV kannattaa valita? Olemme jakaneet televisiomme kolmeen eri kategoriaan: Basic, Premium ja High-end. Kategorioiden avulla löydät sinulle sopivan television helpommin. Valitse haluamasi paneelityyppi – LCD, QLED tai OLED – tämän jälkeen voit tarkistella televisioita vaihtamalla kategoriaa.
 Basic-logo

Basic-kategorian televisiot täyttävät kotikatsomon perustarpeet. Tämän kategorian TV:t tarjoavat hyvän kuvanlaadun kaikenlaisen sisällön katsomiseen.

 Premium-logo

Premium-kategorian televisiot ovat sinulle, joka haluat televisioltasi hieman enemmän. Terävämpi kuva, parempi kontrasti ja katseita kestävä muotoilu.

 High-end-logo

High-end -kategorian televisiot ovat valmistajien lippulaivamalleja. Viimeisin teknologia, laadukas muotoilu ja täydellinen kuvanlaatu, niin kontrastin, värientoiston kuin mustan sävyjen suhteen. Nämä televisiot ovat sinulle, joka haluat parasta!

LCD-televisio, jossa kivinen rannikko kuvattuna lintuperspektiivistä

LCD-TV

LCD on lyhenne sanoille Liquid Crystal Display eli hohtodiodi. LED-televisiot ovat nestekidenäyttöjä (LCD), joissa on LED-teknologiaan perustuva taustavalo. Näytöt ovat perinteisiä LCD-näyttöjä energiatehokkaampia ja mahdollistavat korkeamman kuvanlaadun. Television pikselit heijastavat, mallista riippuen, sivuilta tai takaa tulevaa valoa, joka parantaa kuvan kontrastia ja tarjoaa luonnollisemmat värit.

QLED-televisio, jossa näkyy punaisia kukkia. Taustalla punertava usva.

QLED-TV

QLED on Samsungin kehittämä teknologia, jota käytetään pääasiassa televisioissa. Lyhenne QLED viittaa Quantum Dot -teknologiaan, jossa LCD-paneelissa käytetään LED-taustavaloa. Toisin sanottuna QLED on perinteisen LED-teknologian kehittyneempi versio. QD-teknologia mahdollistaa entistä laajemman väriavaruuden aina kaikkein kirkkaimpiin sävyihin saakka. QLED-televisioissa on lisäksi entistä parempi valovoimaisuus, joka tekee katselukokemuksesta miellyttävämmän myös kirkkaasti valaistussa tilassa.

OLED-televisio, jossa punavalkoinen kukka. Oikeassa alakulmassa teksti LG OLED TV

OLED-TV

OLED eli Organic Light Emitting Diode perustuu orgaaniseen aineeseen, mikä poikkeaa tekniikaltaan LED- ja LCD-televisioista. OLED-paneeleissa jokainen pikseli on varustettu värillä ja valolla. Tämän ansiosta kaikki yksittäiset pikselit pystytään sammuttamaan kokonaan, mikä varmistaa entistä syvemmän mustan sävyt, täydellisen kontrastin ja kirkkauden säädön.

LCD:

QLED:

OLED: