Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Vi jämför de tre stora

Vertailussa Huawei, Samsung ja iPhone

Uutta älypuhelinta valittaessa puhelimia on hyvä verrata toisiinsa. Älypuhelinmaailman hallitsijat, Samsung, iPhone ja Huawei ovat tuoneet markkinoille toiminnoiltaan monipuoliset Galaxy S7 edge, iPhone 7 Plus ja P9 Plus -mallit. Gigantti kertoo näiden puhelimien suurimmat erot, jotta sinun olisi mahdollisuus valita sinun käyttöösi sopiva puhelin helpommin.

Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus

iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy S7 edge

Samsung Galaxy S7 edge

Ulkonäkö

Ohut 5,5 tuumainen

Huawei P9 Plus on mitoiltaan 15,23 x 7,53 x 0,7 ja täten kolmikosta ohuin malli. Kirkas 5,5” AMOLED Full HD -näyttö täyttää etukannesta huikeat 72,7 %.

Huawein kehittämä Press Touch -teknologia tunnistaa, kuinka kovaa painat näyttöä. Tämä ominaisuus on erittäin näppärä erityisesti valokuvien yksityiskohtien tarkastelussa tai lisävalikkojen avaamisessa.

Tyylikäs alumiininen unibody-runko viimeistelee puhelimen muotoilun. Puhelimen takakannesta löytyy kosketusherkkä alue, joka toimii sormenjälkilukijana.

Tyylilleen uskollinen Omena

iPhone 7 Plus on mitoiltaan 15,82 x 7,79 x 0,73 ja painoltaan 188 grammaa, joka tekee puhelimesta vertailukolmikon suurimman ja painavimman. Uskomattoman tarkka 5,5 tuuman Retina-näyttö täyttää noin 68 prosenttia etukannen pinta-alasta.

3D Touch -teknologia tunnistaa, kuinka kovaa painat näyttöä. Ominaisuus tekee käytöstä entistä monipuolisempaa.

7 Plus -älypuhelimessa yhdistyy saumattomasti lasi ja metalli. Puhelin on IP67-sertifioitu, joten se kestää roiskeita.

Kaareva kaunotar

Samsung Galaxy S7 edge on mitoiltaan 15,09 x 7,26 x 0,77, joka tekee siitä vertailumalliemme pienimmän puhelimen. S7 edge painaa vaivaiset 157 grammaa. Samsung Galaxy S7 edge on varustettu 5,5” näytöllä.

Kirkas Super AMOLED -näyttö täyttää 76,1% etukannen pinta-alasta ja siinä on 1.440 x 2.560 resoluutio.

S7 egden kestävä Corning Gorilla Glass 4 -näyttö kaartuu puhelimen molemmille sivuille. Niin kutsutun reunavalikon ansiosta voit räätälöidä puhelimen juuri sinulle sopivaksi. IP68-sertifiointi tekee puhelimesta vedenpitävän jopa 30 minuutin ajan 1.5 metrin syvyydessä.

Fyysiset painikkeet

Huawei P9 Plus - minimalistinen

Minimalistinen

Ohuenohut P9 Plus on riisuttu ylimääräisistä painikkeista. Puhelimen virtapainike on sijoitettu älypuhelimen oikealle sivulle äänenvoimakkuudensäätimien alapuolelle. Niin kutsuttuja fyysisiä koti -tai navigointi-painikkeita ei P9 Plussasta löydy.

iPhone 7 Plus - Tuttu, mutta uudistunut

Tuttu, mutta uudistunut

iPhonen tuttu Koti-painike on siirtynyt uudelle aikakaudelle. Koti-painike ei ole enää mekaaninen, vaan siitä on tehty paineen ja kosketuksen tunnistava kiinteä painike. Koti-painike toimii myös sormenjälkilukijana.

Koti-painikkeen lisäksi puhelimesta löytyy virtapainike, painikkeet äänensäätöön ja hiljennyspainike.

Lås Samsung Galaxy S7 edge med lätthet

Hyväksi todettu klassikko

Samsung Galaxy S7 edge on tyylilleen uskollinen. S7 edgestä löytyy aikaisemmista malleista tuttu koti-painike, joka toimii myös sormenjälkilukijana.

Äänenvoimakkuudensäädin on sijoitettu puhelimen vasemmalle sivulle ja virtanäppäin oikealle sivulle.

Akun teho

Akku, joka kestää - pitkään

Huawei P9 Plus on varustettu 3.400 mAh akulla, joka tarjoaa erittäin pitkän puhelimen käytön. IC pikalatauksen ansiosta vaivainen 30 minuutin lataus nostaa akun varauksen 40 prosenttiin. Perinteinen täyteen lataus nollasta 100 prosenttiin kestää noin 2 tuntia.

Paras iPhonen akku

iPhonen 2.900 mAh Li-ion -akku tarjoaa koko päivän kestävän käytön. iPhone 7 Plus -älypuhelimessa ei ole pikalatausominaisuutta.

Langatonta latausta

Samsung Galaxy S7 edge on varustettu 3.600 mAh akulla. Puhelimen pikalatausominaisuuden ansiosta lataat puhelimen täyteen 100 minuutissa. Tämän lisäksi puhelin tukee myös langatonta latausta.

Kamera

Huawei P9 Plus - Leica laatua

Leica laatua

Ohuesta muotoilustaan huolimatta Huawei P9 -älypuhelimen kamera on huippuluokan kuvausväline. P9 on varustettu Leica Dual Lenses -kameralla, jonka ansiosta kuvat on erittäin laadukkaita.

Älypuhelimen takakamera koostuu kahdesta 12 megapikselin kennosta, jossa 1.25 µm pikselin koko. Uusi kamerateknologia koostuu mustavalkoisen ja värillisen (RGB) kameran yhdistelmästä, jonka ansiosta kuviin saadaan paras mahdollinen kontrasti ja samalla ehkäistään kohinan syntyä.

Laadukas etukannen 8 MP kamera on varustettu automaattitarkennuksella ja lisätyllä valolähteellä.

iPhone 7 Plus –

Tuplasti parempi

iPhone 7 Plus on varustettu kaksoiskameralla, jossa 2x optinen tarkennus ja jopa 10 x digitaalinen tarkennus.

iPhone 7 Plussan takakamera, 12 megapikselin laajakulmakamera yhdessä 12 megapikselin telekameran kanssa tekee kuvaustuloksista entistä vaikuttavampia.

Puhelimen 7 megapikselin etukannen HD-kamera vie selfieiden ottamisen ja FaceTime-puhelut uuteen ulottuvuuteen.

Valovoimaiset tulokset

Samsung Galaxy S7 edgen takakannen kamerassa on 12 megapikseliä, f1.7-aukko ja 1.4µm pikselin koko – tämän ansiosta erinomaisten kuvien taltioiminen onnistuu myös hämärässä valaistuksessa.

Dual Pixel -ominaisuus tekee automaattitarkennuksesta huippunopean ja varmistaa terävämmät kuvat myös liikkuvaa kohdetta kuvattaessa.

Etukannen 5 MP kamera on varustettu f1.7-aukolla. Kamerassa on useita selfie-tiloja, joten omakuvista tulee aina täydelliset.

Muisti

Laajennettava muisti

Huawei P9 Plus on varustettu 64 GB muistilla. Paikka SD-muistikortille tukee jopa 256 GB muistikortteja. Puhelimessa on kaksi paikkaa SIM-kortille.

Sisäinen muisti

iPhone 7 Plus on saatavana joko 32, 128 tai 256 GB muistikapasiteetilla. Puhelimessa ei ole paikkaa ulkoiselle muistikortille, mutta vaihtoehtona sinulla on pilvipalvelut, kuten iCloud.

Laajennettava muisti

Samsung Galaxy S7 edge on saatavilla 32 GB sisäisellä muistilla. Paikka muistikortille tarjoaa jopa 256 GB lisämuistia.

Erityistä

Press Touch

P9 Plussan näyttö on erittäin responsiivinen. Press Touch -teknologia varmistaa puhelimen entistä monipuolisemman käytön. Nerokkaat ponnahdusikkunat tekevät käytöstä miellyttävää.

Sormenjälkilukija

Huawei P9 Plussan sormenjälkilukija on sijoitettu ergonomisesti laitteen takakanteen. Lukituksen avauksen lisäksi sensorilla voi ohjata useita muita puhelimen toimintoja, kuten ottaa selfieitä.

3D Touch

iPhone 7 Plus -älypuhelimen 3D Touch tekee puhelimen käytöstä entistä monipuolisempaa. Paineen tunnistava näyttö mahdollistaa entistä tehokkaamman käytön.

Räätälöity tyyliisi

iPhone 7 Plus on saatavilla viidessä eri värissä. Suosittujen värien (kulta, ruusukulta, hopea ja musta) lisäksi, puhelin on nyt saatavana myös kiiltävänä peilimusta-värinä.

Rajoja rikkovat toiminnot

Kaartuva näyttö mahdollistaa monipuolisemman ja tehokkaamman käytön. Reunaan sijoitettavat toiminnot voidaan räätälöidä juuri itselle sopiviksi. Reunavalikkoon on mahdollista lisätä usein käytetyt sovellukset tai yhteystiedot, joihin sinulla on pääsy nopeasti silloin kun haluat.

Always-On -näyttö

Aikaa säästävä Always On Display näyttää kellonajan, kalenterin, vastaamattomat puhelut ja tekstiviestit ilman, että joudut koskemaan puhelinta.

Valitse Huawei P9 Plus, iPhone 7 Plus tai Samsung Galaxy S7 edge

Ei tuotteita

Samsung Galaxy S7 edge 32GB älypuhelin (kulta)
SAMG93532GBGO
Samsung Galaxy S7 edge 32GB älypuhelin (kulta)
499
 
Vertaile
Lisätietoa
Nettivarastossa (100+)  
  • 5.5" Quad HD sAMOLED näyttö
  • 12 Mpx, kaareva muotoilu
  • Veden- ja pölynkestävä
  
 

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 07.12.2016 14:56:53