Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
Energiatehokkaat Whirlpool-pakastimet FrostOut- ja 6th Sense -tekniikoilla

Whirlpool FrostOut -säiliöpakastimet

Whirlpoolin FrostOut-sarjan säiliöpakastimet tarjoavat älykkäitä tekniikoita pakasteiden säilytykseen. FrostOut-tekniikka estää huurteen muodostumisen ja vähentää sulattamisen tarvetta. Pakastimet voidaan sijoittaa kylmiin tiloihin ja ne toimivat huoneenlämmössä jopa -15 °C asti. Whirlpool säiliöpakastimet ovat laadukkaita, helppokäyttöisä ja energiatehokkaita.
Whirlpool-säiliöpakastimen FrostOut-tekniikka vähentää sulatuksen tarvetta

FrostOut

FrostOut on tekniikka, joka minimoi ilmankosteuden pakastetiloissa ja ehkäisee huurteen muodostumista. Alhaisempi huurteen määrä vähentää sulattamisen tarvetta.

Whirlpool-pakastimessa on ainutlaatuinen 6th Sense-anturitekniikka

6th Sense

Whirlpoolin ainutlaatuisessa 6th Sense -tekniikassa anturit valvovat säännöllisesti pakastimen sisälämpötilaa ja käynnistävät pikajäädytystoiminnon automaattisesti tarvittaessa. Järjestelmä säästää energiaa, sillä laite jäähdyttää ainoastaan tarvittaessa.

Whirlpoolin FrostOut-säiliöpakastin voidaan sijoittaa kylmiin tiloihin ja sietää jopa -15 asteen kylmyyttä

-15 astetta

Säiliöpakastin voidaan sijoittaa kylmiin tiloihin ja se toimii huoneenlämmössä -15 °C asti. (Tämä pätee ainoastaan, jos pakastin on kuivassa huoneessa tai ulkohuoneessa.)

A-energialuokan Whirlpool-säiliöpakastin

Energiatehokas

Whirlpoolin A++-energialuokan pakastimet tarjoavat ihanteelliset olosuhteet ruoan säilytykselle ja kuluttavat vähemmän energiaa.

Lue lisää Gigantin tuotteista: