Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Ohut ja kevyt Windows Intel -tietokone - BeYou

Ultraohut. Ultrakevyt. Windows Premium -sarjan kannettava uudella 8. sukupolven Intel-prosessorilla voi olla paljon enemmän kuin pelkkä tietokone. Se voi olla matkakumppani. Linkki perheeseesi ja ystäviisi. Tai työväline, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Kevyiden kannettavien valikoimastamme löydät mallin, joka sopii juuri sinun arkeesi, työhösi ja vapaa-ajallesi.
8. sukupolven Intel-prosessori

Surface Laptop

Surface Laptop -kannettava tarjoaa täydellisen tasapainon kannettavan tietokoneen ja tabletin välillä. Koe kannettavan suorituskyky ja tabletin joustavuus samassa laitteessa. Puhdaslinjainen tietokone on kevyt, ohut, tehokas ja sisältää uuden Windows 10 S -käyttöjärjestelmän. Valittavanasi on Intel® Core™ i5 tai i7 -prosessorit ja jopa 512 GB SSD-tallennustilaa. Surface Laptopin nerokkaat ominaisuudet antavat sinulle tilaa olla entistä tehokkaampi, luovampi ja persoonallisempi – nyt ja tulevaisuudessa. Lue lisää Surface Laptop -kannettavasta.

Lenovo Yoga 720

Lenovo Yoga 720 on yksi markkinoiden kevyimmistä 13 tuumaisista 2-in-1-laitteista. Laite on vain 14,3 mm ohut ja painaa vaivaiset 1,3 kiloa, joten se kulkee helposti mukana minne menetkin. Yoga 720 on korkealaatuinen 2-in-1-laite, jonka muotoilu on vertaansa vailla. Alumiiniviimeistely ja 360-asteinen saranamekanismi viimeistelevät laitteen käyttökokemuksen. Yoga 720 on saatavana kolmessa eri värissä.

Yogan älykkäät käyttötilat muuntavat 2-in-1 -laitteen aina optimaaliseen asentoon – olipa kyseessä elokuvan katselu tai tehokas työskentely. Tutustu tuotteisiin täällä.

HP Spectre x360

HP Spectre x360 kerää katseita. 2-in-1 -kannettavan pehmeälinjainen alumiinirunko on upean näköinen ja pitää sisällään monipuoliset ominaisuudet niin työntekoon kuin viihdekäyttöönkin. Spectre x360 on saatavilla kahdessa koossa: 13,3" ja 15,6", joiden valmistusmateriaalit ja komponentit ovat huippulaadukkaita. Lue lisää HP Spectre x360 -kannettavasta.

HP Spectre X360

Windows Ink - digitaalinen kynä

Digitallisella Windows Ink -kynällä voit tehdä kaiken mitä tavallisella kynälläkin – suoraan tietokoneen näytölle. Luonnostele, suunnittele, tee muistiinpanoja ja muokkaa Word- ja OneNote-asiakirjoja tai PowerPoint -esitelmiä. Asiakirjojen ja muistiinpanojen muokkaaminen ja luominen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Lue lisää Gigantin tuotteista: