Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun
 Wolfenstein II - Welcomes you to Amerika!

Wolfenstein II - Taistele vapauden puolesta!

Aseistaudu ja ryntää taisteluun pelissä WolfenStein II: The New Colossus! Kriitikoiden ylistämän Wolfenstein: The New Order -pelin jatko-osa tarjoaa nopeatempoista ensimmäisen persoonan räiskintää kehittyneen id Tech 6 -pelimoottorin voimalla. Palkitun MachineGamesin kehittämä peli sisältää adrenaliinia nostattavaa toimintaa 1960-luvun Amerikassa, missä tehtävänäsi on taistella natseja vastaan ikonisissa kohteissa. Varusta itsesi järeillä aseilla ja raivaa tiesi kohti vapautta. Tilaa pelin Welcome To Amerika! Edition jo tänään!

Tervetuloa vaihtoehtoiseen todellisuuteen

Wolfenstein II -peli leikittelee ajatuksella vaihtoehtoisesta todellisuudessa, jossa natsihallinto on rakentanut maailmanlaajuisen imperiumin voitettuaan toisen maailmansodan. Peli kuljettaa sinut 1961 Yhdysvaltoihin, missä omaksut BJ Blazkowiczin eli ”Kauhu-Billy” roolin. Vastarintaliikkeen jäsenenä tehtäväsi on tuhota natsi-imperiumi ja vapauttaa ihmiskunta sen kahleista. Taistele ikonisissa kohteissa, kuten Roswellin-pikkukaupunki, New Mexico, New Orleansin suoalueet ja bulevardit, sekä atomisodan jälkeinen Manhattan. Varusta itsesi järeillä aseilla ja raivaa tiesi halki natsisotilasrivien uusilla kyvyillä, tässä toiminnalla ladatussa ensimmäisen persoonan ammuntapelissä.

Vastusta ja vapauta

Taistele vastarintaliikkeen jäsenenä! Uppoudu jännittävään seikkailuun, joka tarjoaa unohtumattomia hahmoja. Kohtaa Wolfenstein: The New Order -pelistä tutut ystävät, jatka taistelua vapauden puolesta yhdessä heidän kanssaan ja värvää rohkeimmat jäljellä olevat vastarintaliikkeen johtajat avuksesi. Tehtäväsi on yksinkertainen – vapauta Amerikka natsihallinnolta. Valmistaudu sykettä nostavaan taisteluun, jossa vastassasi on säälimätön vihollinen vaikuttavan sotakoneiston tukemana. Loista BJ Blazkowiczin roolissa, sillä vain sinulla on riittävästi sisua, aseita ja rohkeutta palata Yhdysvaltoihin, tappaa natsit ja aloittaa toinen vallankumous.

Suunnittele ja varustaudu

Kukistaaksesi voimakkaan vastustajan, on sinun vapautettava sisäinen sankarisi tuhotaksesi natsit vaikuttavilla kyvyilläsi. Varusta itsesi futuristisilla aseilla ja löydä BJ:n uudenlaiset ominaisuudet samalla, kun rynnit läpi vihollisrintaman. Ole uskollinen omalle pelityylillesi ja syöksy epäröimättä kohti vastapuolta - Wolfenstein II tarjoaa uusia tapoja puukottaa, ampua ja tappaa. Missio ei olisi täydellinen ilman vaikuttavaa arsenaalia! Asevarastoosi kuuluu edistyneet high-tech-aseet, kuten laserpyssyt, kaasulla toimivat granaatit, kehittyneet pistoolit, sekä erilaiset lyömäaseet.

Welcome to Amerika! Edition

Ennakkotilaa Wolfenstein II: Welcome to Amerika! Edition Gigantista ja saat ainutlaatuista lisäsisältöä:

  • - 48-sivuinen TV Amerika Entertainment Magazine -lehti
  • - Wolfenstein Travel -kortinpidike
  • - The Freedom Chronicles: Episodi Nolla!

Lue lisää Gigantin tuotteista:

Artikkeli päivitettiin viimeksi: 04.09.2017 08:59:09