Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Xbox One - suunniteltu parhaiden pelien pelaamiseen

Xbox One on ainoa konsoli, jolla voi pelata menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden parhaita pelejä yli 1300 nimikkeen valikoimasta. Pelien joukosta löytyy hittipelejä, suosituimpia franchise-tuotteita ja kolmen sukupolven suosikkeja, sekä satoja konsoliyksinoikeutettuja pelejä ja Xbox-klassikoita. Muista, että…

…pelit ovat parhaita Xbox Onella!

429
 
Vertaile
Lisätietoa
Keskusvarastossa (50+)  
  • 1 TB kovalevy, 4K-pelaamiseen
  • 4K Blu-ray -soitin, HDR, WCG
  • Sisältää Fallout 76 -pelin
Lue lisää Xbox One X 1 TB: Fallout 76 (valkoinen)

Xbox One S on pieni ja tehokas pelikonsoli

Xbox One S - pelejä ja viihdettä kohtuuhintaan

Xbox One X-pelikonsolia pienempi Xbox One S tarjoaa vaikuttavan suorituskyvyn koostaan huolimatta. Monipuolisessa peli- ja viihdejärjestelmässä on 4K-skaalaus ja HDR-tekniikka, jotka varmistavat uskomattoman tarkan kuvanlaadun peleille ja muulle sisällölle. Tämän lisäksi konsolista löytyy Xbox One X -konsolin tavoin 4K UHD Blu-ray -asema, sekä vaikuttava Dolby Atmos ja DTS:X -ääni. Saat lisäksi mahdollisuuden pelata yli 200 konsoliyksinoikeutettua peliä ja yli 400 Xbox-klassikkoa parhaan pelaajayhteisön seurassa nopeassa ja vakaassa Xbox Live -peliverkostossa.


Xbox One X nostaa pelit 4K-tarkkuuteen

Maailman tehokkain konsoli

Xbox One X:ssä on 40 prosenttia enemmän tehoa kuin missään muussa konsolissa. Samalla se on ainoa pelikonsoli, joka takaa aidon pelikokemuksen 4K-resoluutiolla. Xbox One X mahdollistaa videoiden suoratoiston ja tallennuksen 4K-tarkkuudella 60 fps:n nopeudella. Konsolissa on uskomaton kuuden teraflopin grafiikkasuoritin, jonka ansiosta 4K-ympäristöissä ja -hahmoissa on entistä enemmän yksityiskohtia ja sulavampia animaatioita, joiden ansiosta ne näyttävät realistisemmilta kuin koskaan. Tästä syystä pelit ovat parhaita Xbox Onella!

Xbox Game Pass antaa pääsyn yli sataan peliin

Maailmanlaajuinen peliyhteisö

Pelaa parhaan pelaajayhteisön seurassa markkinoiden kehittyneimmässä moninpeliverkostossa. Xbox Liven lukuisat palvelimet tarjoavat nopean ja vakaan suorituskyvyn, joten sinä voit keskittyä nauttimaan parhaista verkkopeleistä ja ottaa mittaa yhteisön muista jäsenistä. Xbox Live Gold -jäsenyys tarjoaa sinulle 2-4 bonuspeliä joka kuukausi ja voit säästää joka viikko jopa 50–75 % peleistä, lisäosista ja muusta sisällöstä Xbox Storessa. Jos haluat käyttöösi laajan pelivalikoiman, on Xbox Game Pass loistava valinta. Saat pääsyn yli sataan upeaan peliin edulliseen kuukausihintaan. Uusia pelejä lisätään kuukausittain ja pääset pelaamaan uusia Xbox-yksinoikeuspelejä niiden julkaisupäivänä. Pelaa valtavaa valikoimaa Xbox One -pelejä ja taaksepäin yhteensopivia Xbox 360 -pelejä Xbox One -konsolillasi - Xbox Game Pass on pääsylippusi rajattomaan pelaamiseen.

Lue lisää Gigantin tuotteista: