Logo Gigantti
Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Esittelyssä Xbox One S

Entistä pienempi, entistä tehokkaampi ja entistä tyylikkäämpi – tätä kaikkea on Xbox One S peli- ja viihdejärjestelmä. Kokonaista 40% pienemmän Xbox One S:n uskomaton teho, nerokkaat ominaisuudet ja jopa 2 teratavun tallennustila tekevät siitä kaikkien aikojen kehittyneimmän Xboxin. Lue lisää ja varaa omasi!

Iso, Isompi, Isoin

Xbox One S on saatavilla kolmena versiona, 2 TB, 1 TB ja 500 GB. 1 TB ja 500 GB versiot ovat myynnissä kautta Suomen, mutta 2 TB tallennustilalla varustettuja laitteita on myynnissä rajoitettu erä. Varmista, että tallennustila ei lopu kesken ja hanki itsellesi 2 teratavun versio. Löydän lähin Gigantti-myymälä täältä. Gigantti-myymälä täältä.

Xbox One S-

Xbox One S-

Xbox One S - High Definition

Xbox One S uudistaa pelimaailman edistyneellä kuvateknologialla. High Dynamic Range-teknologia varmistaa peleihin ja muuhun sisältöön kirkkaan ja uskomattoman valovoimaisen kuvanlaadun. Pelisi saavat aivan uutta syvyyttä HDR-teknologian ansiosta ja kontrasti tumman ja kirkkaan välillä on entistä suurempi. Xbox One S tukee myös 4K Ultra HD -resoluutiota, joka tarjoaa sinulle 4 kertaa tarkemman kuvanlaadun. Nauti Blu-ray elokuvista tai Netflixin 4K-sisällöstä uskomattomalla tarkkuudella.


Uudet ja vanhat klassikot

Xbox One S yllättää myös vanhojen klassikkopelien pelaajat tarjoten Xbox 360 -peleille ennennäkemättömän sujuvat ja kauniit grafiikat. Xbox One S:n ansiosta voit olla myös varma, että uudet hittipelit, kuten Forza, Grand Theft Auto, Minecraft tai FIFA17, pääsevät etuoikeuksiin ja toistuvat niin kuin pelitalot ovat ne suunnitelleet.

 Xbox One S

Xbox One S

Xbox One S tarjoaa helpomman peliarjen

Xbox One S ei tee pelaamista ainoastaan visuaalisesti kauniimmaksi vaan se tekee myös peliarjesta vaivattomampaa. Voit määrittää Xbox One S:n käynnistämään muita laitteita, kuten television, viihdejärjestelmän tai digivastaanotinta. Integroidun infrapunalähettimen ansiosta elokuvien katsominen tai pelien aloitus tapahtuu nyt aiempaa nopeammin.

Lue lisää Gigantin tuotteista: