Vertaa tuotteita Lisää maksimissaan kolme tuotetta vertailuun

Philips ActionFit RunFree in-ear kuulokkeet SHQ6500CL

Tuotekoodi SHQ6500CL

Pikatoimitus normaalitoimituksen hinnalla!

Klubilaisille pikatoimitus netistä normaalitoimituksen hinnalla (4,90€)! Etu aktivoituu automaattisesti kun valitset toimitustavaksi Postin tai Matkahuollon pikatoimituksen ja olet kirjautuneena sisään sekä liittynyt Gigantti Klubiin. Etu voimassa toistaiseksi.

Gigantti-klubin jäsen, kirjaudu sisään niin voit hyödyntää edun.

Toimi näin:
1. Kirjaudu sisään ja varmista että olet liittynyt Gigantti-Klubiin tai rekisteröidy uutena asiakkaana.
2. Lisää tuote ostoskoriin.
3. Hinta päivittyy ostoskorissa automaattisesti.
4. Osta suoraan netistä tai varaa ja nouda myymälästä.

Liity jäseneksi. Kirjaudu sisään.


Katso kaikki jäsenedut ja tarjoukset >>

Tuote ei saatavilla
Poistunut valikoimasta 

Vihreät Philips ActionFit RunFree SHQ6500CL in-ear-urheilukuulokkeet langattomalla Bluetooth-yhteydellä. Kevyet ja vedenpitävät kuulokkeet istuvat tukevasti korvilla liikunnan aikana.

  • In-ear-urheilukuulokkeet
  • Bluetooth-yhteys
  • Kevlar-vahvisteinen kuulokejohto
Tarkista toimitusvaihtoehdot lisäämällä tuote ostoskoriin
Lue lisääLisätietoa
Rated 1 out of 5 by from Heikko Bluetooth yhteys eikä pysy korvassakaan Ostin nämä kuulokkeet eilen ja ensimmäiset kokemukset sisätiloissa olivat lupaavat. Eli pysyi nätisti korvassa ja suht kätevän oloiset muutenkin. Ensimmäinen lenkki sitten olikin aikalailla täysi vastakohta. Bluetooth yhteys taskusta tai käsivarsikotelosta ei toiminut kuin pätkien. Puhelin kädessä yhteys toimi muttei niin että puhelimen edessä olisi mitään kankaan tapaistakaan. Kuulokkeet sauvakävelylenkillä yritti jatkuvasti tipahtaa päästä ja mukana tulleet suuremmat korvaosat alkavat välittömästi painamaan niin lujaa ettei käyttö onnistu. Lähtevät takaisin liikkeeseen koska oikeastaan tasan ne kohdat minkä pitäisi toteutua ei toteudu. Näin ainakin omalla kohdalla.
Date published: 2016-08-11
Rated 3 out of 5 by from lätta med bra pris hörlurar Jag vill dela min recension för detta par hörlurar till Pros och cons. Pros. Det är Väldigt lätta hörlular. Ljudkvaliteten för musiken är ganska bra (inte perfekt men). Det är ett perfekt alternativ för utomhusbruk eftersom du kan höra ljud runt omkring dig utan att bli störd. Det är svett motstånd som är perfekt för att göra träna. Cons. Gummiplugarna är inte bekväma (lite smärtsamt ). Jag använde alla två par Ear fit stabilatorer i paketet. Ljudkvaliteten på telefonsamtal är inte bra. Det ser plasticy / inte premie alls. Jag rekommenderas hörlurar i denna prisklass. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2016-11-09
Rated 5 out of 5 by from Mycket bra hörlurar Jag har dagligen använt dessa hörlurar under mina träningspass på gymmet och jag tycker dom är väldigt bra. Jag trodde att sladden bakom nacken skulle hamna i vägen ofta när man la sig ner på en bänk eller så men det är aldrig några problem. dom gånger man ska ha en stång på ryggen så som i knäböj så är det bara att sätta sladden framför sig. Bra ljud enligt mig men jag är inte någon expert i ljudkvalitet för hörlurar. Räckvidden är väl okej, men det bästa är att ha telefonen nära för att undvika störningar. Sättet man ska ha dem i öronen är nytt för mig också, men det fungerar väldigt bra faktiskt. Ramlar inte ur och är inte obekväma. Jag skulle kunna önska mig en längre batteritid än 4 till 5 timmar men det fungerar. Priset är passande tycker jag, speciellt när man tittar på hur dyra andra liknande hörlurar kan vara. Jag är väldigt nöjd med mitt köp.
Date published: 2017-01-06
Rated 1 out of 5 by from Elendig lyd og dårlig Bluetooth forbindelse Jeg købte høretelefonerne til træningsbrug, men efter kun 2 dages brug, valgte jeg at returnerer dem, pga. uhørt dårlig lyd! Bas er ikke-eksisterende, og lyden hakker, hvis der er bare den mindste genstand mellem min telefon og headsettet. Og dette sker når min iPhone er i lommen eller ligger kun 1 m. fra mig. Aldrig før har jeg betalt 400 kr for så elendigt et produkt. Kan bestemt ikke anbefale det!!
Date published: 2016-09-24
Rated 4 out of 5 by from Suosittelen! Kuulokkeissa hyvä basso ja äänenlaatu, pysyvät ainakin minun korvissa mainiosti (mukana 2- erillaista vaihtopäätä) ja helppokäyttöiset.
Date published: 2017-02-07
Rated 4 out of 5 by from Perushyvät kuulokkeet Ostin kuulokkeet lähinnä lenkkeilyyn ja arkikäyttöön niiden avoimen rakenteen vuoksi, että kuulee myös ympäristön äänet. Näita avoimia kuulokkeita on melko haasteellistä löytää BT-kuulokkeiden kirjosta. Rakenne saisi olla vielä avoimempi, että esim. liikenteen äänet kuuluisi selkeämmin. Kuulokkeet pysyvät hyvin korvilla, mutta keskikokoinenkin korvatulppa on melko iso, joten pienikorvaisilla tulee varmasti ongelmia, ainakin pidemmässä käytössä. Korvatulpan hakanen on melko kovaa materiaalia ja alkaa painamaan pidemmässä käytössä, mikäli se ei istu täysin korvaan. Itsellä kuulokkeet on "kovalla käytöllä", työmatkoilla, lenkillä, yms. Pelkästään lyhyellä käytöllä tuskin tulee ongelmia. Akun kestävyys saisi olla hieman parempi, kesto n. 4-5 tuntia musiikkia tai 2,5h puhelukäytössä. Kuuluvuus on tällaisille kuulokkeille normaali, tai jopa hieman normaalia parempi. Pieniä katkoja tulee silloin tällöin, jota on tapahtunut kaikkien BT-kuulokkeiden kanssa. Tuo takana oleva "mollukka" (akku?) on kyllä erikoinen ratkaisu. Sen kanssa kyllä pystyy elämään, mutta sitä joutuu välillä asettelemaan ja vetelemään johdoista paikalleen. Ostin itse tuotteen tarjouksesta ja on ollut hintansa arvoinen. Keikuin kolmen ja neljän tähden välissä, mutta tarjoushinta nostaa hinta/laatusuhdetta sen verran, että päädyn neljään. Ehkä 3,5 olisi oikea arvio. Suosittelen tuotetta varauksella, sen istuuvuuden vaatiman tarkkuuden vuoksi.
Date published: 2017-04-26
Rated 4 out of 5 by from Bra hörlurar för löpning Jag har använt hörlurarna för mina löppass på blåsiga landsvägar med trafik och i terräng. Jag har lyssnat på allt från klassisk musik till popmusik med tung bas. Jag måste säga att trots storleken på hörlurarna så levererar dom bra ljud. Visst skulle man önska ett bredare ljud som verkligen når fram i bastonerna och i diskanten men det kanske är för mycket begärt för ett par små hörlurar. Jag hade önskat att dom hade suttit lite längre in i örat så att ljudet nådde fram. Men annars så levererar dom ett fint ljud både hög och låg volym. För mig betyder komforten väldigt mycket och jag vill slippa störas av alla tekniska prylarna och vill känna mig så fri som möjligt. Komfortmässigt sitter dom bra i örat, känns lite obekvämt i början men sen vänjer man sig vid dom och då känner man dom inte alls. Svettåliga! Och faktiskt bara den enkla saken som att slippa sladd är otroligt skönt! Jag har sprungit med barnvagn och haft telefonen i vagnen så jag har inte ens märkt att jag har hörlurar på mig. Bra med volymknappen, lite svårt med vantar dock. Enkelt att ladda batteriet och det håller länge. Lite plastig känsla på dom men det får man väl ta om man vill ha lätta hörlurar som inte känns nåt. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2016-11-29
Rated 4 out of 5 by from Lätta och bra funktionalitet Jag blev först lite fundersam när jag öppnade förpackningen till dessa lurar. De är väldigt lätta och känns rätt så plastiga. Och visst har de inte premiumkänslan riktigt, men de gör jobbet. Att de är lätta är bara en fördel i det stora hela i och med att de är löparlurar. De sitter mycket bra i örat och klumparna på sladden hoppar inte som man kunde tro när man springer. Det som tyvärr sänker omdömet på lurarna är ljudkvaliteten. Ljudet vid telefonsamtal är mycket dålig. Vid musik hör man bara mellanregister, men den låter istället helt ok. För några år sedan hade jag sagt att ljudet i dessa lurar var riktigt bra för att vara pluggar, men numer har man vant sig vid att man inte behöver stora lurar för att få tryck i basen och skarp diskant. Jag har tidigare använt ett par in-ear lurar där gummipluggen riskerat att fastna i örongången. Detta problem har man inte med dessa lurar på grund av att hela pluggen är utanför örongången. Jag har även uppfattat störningar när jag sprungit på grund av att kommunikationen mellan telefon och lurar krockat med kommunikationen mellan löparklockan och pulsbandet, men med Philips-lurarna blir det inga störningar. Överlag är jag nöjd med lurarna. De är smidiga och med hyfsat ljud. Det märks tydligt, framförallt på vikten, att de är gjorda för löpare. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2016-11-03
  • y_2020, m_9, d_18, h_17
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.12
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_20
  • loc_fi_FI, sid_SHQ6500CL, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_gigantti-fi