Skip to content Skip to navigation menu
Apple AirPods langattomat kuulokkeet
APPAIRPODS

128 ei sis. ALV

Loppunut varastosta

Saatavuus tulevaisuudessa
Täysin langattomissa Apple AirPods kuulokkeissa on erittäin kompakti rakenne ja helppo ohjaus. Kuulokkeet löytävät yhteyden välittömästi kun asetat ne korviisi. Mukana kätevä latauskotelo, joka tarjoaa virtaa jopa 24 tunniksi.
  • Täysin langattomat kuulokkeet
  • Muodostaa yhteyden automaattisesti
  • Mukana latauskotelo

Täysin langattomat Apple AirPods kuulokkeet tekevät musiikin kuuntelusta entistä vaivattomampaa. Erittäin kompaktissa kuulokeparissa on laadukas äänentoisto ja automaattinen käyttöönotto yhteensopiville Apple-laitteille. Optiset tunnistimet ja liikkeen kiihtyvyysanturit hallitsevat ääntä automaattisesti, joten voit aloittaa musiikinkuuntelun heti kun laitat ne korviisi. Vastaa puheluihin helposti kuulokkeita napauttamalla tai aktivoi Siri-assistentti pienellä kosketuksella. Myös kuulokkeiden mikrofoni aktivoituu automaattisesti, minkä ansiosta voit käyttää vain yhtä kuuloketta puheluille tai molempia AirPodeja musiikin kuunteluun.

Liitäntä ja yhteensopivuus. AirPodeissa on erityinen Applen W1-siru, joka pyörittää niiden edistyneitä toimintoja. Siru tarjoaa muun muassa nopean pariliitoksen iPhone 7 ja 7 Plus -puhelimille, jonka lisäksi voit yhdistää ne muihin äänilähteisiin Bluetooth-yhteyden kautta. AirPodit ovat yhteensopivat iPhone-, iPad- ja iPod touch -laitteiden kanssa, joissa in iOS 10 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä, sekä Mac-tietokoneiden kanssa macOS Sierra tai uudemmalla käyttöjärjestelmällä. Voit yhdistää kuulokkeet myös Apple Watchiin, jossa on watchOS 3 tai uudempi käyttöjärjestelmä.

Pariliitos ja yhdistäminen. AirPodien yhdistäminen iPhoneen on äärimmäisen helppoa. Pidä kuulokkeiden latauskoteloa iPhonen lähellä hetken ajan ja paina näytöllä näkyvää "Connect"-painiketta. Jatkossa AirPodit yhdistyvät automaattisesti pariliitettyyn iPhoneen. Kuulokkeet toimivat automaattisesti Apple Watch, Mac ja iPad -laitteiden kanssa iCloud-palvelun avulla.

Äänenlaatu. AirPodeissa on korkealuokkainen AAC-äänentoisto. Kuulokkeiden kaksi suuntaavaa mikrofonia suodattavat taustamelun ja varmistavat kirkkaan äänen puheluille tai Siri-assistenttia käytettäessä.

Äänen hallinta. Hallitse musiikin toistoa, äänenvoimakkuuden säätöä tai tarkasta kuulokkeiden akun tila Sirin avulla. Virtuaalinen Siri-avustaja antaa neuvoja ja tietoja aina tarvittaessa. Ääntä tunnistavat mikrofonit toistavat äänesi kristallinkirkkaana.

Akku ja lataus. AirPodit tarjoavat jopa 5 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauksella. Kuulokkeiden mukana tulee kätevä latauskotelo, joka tarjoaa lisälatauksilla jopa 24 tunnin edestä virtaa. 15 minuutin pikalataus riittää antamaan 3 tuntia kuunteluaikaa. Latauskotelo ladataan Lightning-liitännän kautta.

Myyntipakkaukseen sisältyy:
- AirPods-kuulokkeet
- Latauskotelo
- Lightning-USB-kaapeli

Tuotetiedot
Tyyppi Kuulokkeet
Kuulokkeen tyyppi In-ear kuuloke
Liitäntätyyppi Täysin langattomat
Langaton teknologia Kyllä
Tyyli Vapaasti riippuvat
Malli Apple AirPods
Väri Valkoinen
Sopiva käyttötarkoitus Matkailu
Materiaali Muovi
Valmistajan tuotekoodi MMEF2ZM/A
Toiminnot ja ominaisuudet
Äänen voimakkuuden säätö Ei
Kaukosäädin Kyllä
Ohjaus/mikrofoni yhteensopivuus iOS
Mikrofoni Kuulokkeessa oleva
Latauksen osoitin Ei
Yhteensopivuus
Yhteensopiva (merkki) Apple
Yhteensopiva (tuotteen tyyppi) iPhone; iPad; iPod touch; Apple Watch; Mac
Liitännät
Kuulokeliitäntä Bluetooth
Ohjelmisto
Yhteensopiva käyttöjärjestelmä iOS 10
Kapasiteetti, kulutus ja virta
Akun/paristojen tyyppi Sisäänrakennettu
Toiminta-aika (tuntia) 5
Puheaika (h) 2
Laturin tyyppi Lightning
Mitat ja paino
Korkeus (cm) 4.05
Leveys (cm) 1.65
Syvyys (cm) 1.8
Paino (g) 8