Skip to content Skip to navigation menu
iPad Pro 11" 2018 256 GB WiFi + Cellular (tähtiharmaa)
15046

1 007 ei sis. ALV

100+ Varastossa

Saatavuus tulevaisuudessa
11-tuumaisen iPad Pron laidasta laitaan ulottuva Liquid Retina -näyttö on digitaalinen piirtoalusta ja ikkuna maailmaan. Apple A12X Bionic -siru takaa käsin kosketeltavan tehokkuuden.
  • 11" Liquid Retina -näyttö
  • 8-ytiminen A12X Bionic -prosessori
  • Face ID, USB-C-liitäntä

11 tuuman iPad Pro antaa sinun toteuttaa villeimmätkin ideasi. Olitpa sitten arkkitehti, sovelluksia kehittelevä insinööri tai luova taiteilija, iPad Pron koko näyttö toimii monipuolisena työkaluna.

Ohuempi ja kevyempi
11 tuuman iPad Pro on vain 5,9 mm ohut ja painaa 468 grammaa, joten se kulkee helposti mukana. Laidasta laitaan ulottuva näyttö tarjoaa runsaasti työskentelytilaa.

Edistyksellinen näyttö
11 tuuman Liquid Retina -näytöllä on yli 5,6 miljoonaa pikseliä, jotka tekevät kuvista, videoista ja ammattitason sovelluksista häikäisevän upeita. True Tone -teknologia säätää värejä ja kirkkautta ympäröivän valon määrän mukaan. Näyttö on aikaisempaa kirkkaampi ja tukee väririkasta P3-väriskaalaa. Heijastuksia vähentävä pinnoite tekee näytöstä helpommin luettavan kaikissa tilanteissa. Korkean 120 Hz virkistystaajuuden ja parannetun kosketusohjauksen ansiosta näyttö tukee myös eleitä ja tarkempaa Apple Pencil -kynän käyttöä.

Huipputeknologiaa
Kahdeksanytiminen A12X-siru M12-liikeprosessorilla ja 7-ytimisellä grafiikkasuorittimella takaa uskomattoman tehon. iPad Pro antaa mahdollisuuden 4K-videoiden editointiin ja yksityiskohtaisten 3D-mallien sekä monimutkaisten dokumenttien ja esitysten luomiseen.

USB-C-liitäntä
Käännettävää USB-C-liitäntää voidaan käyttää ulkoisen 4K-näytön yhdistämiseen tai jopa muiden laitteiden lataamiseen iPadin avulla – esimerkiksi iPhonesi.

Usko silmiäsi
12 megapikselin takakameralla ikuistat tarkat ja värikylläiset kuvat. Kamerassa on kuusielementtinen linssi, automaattitarkennus, optinen kuvanvakaus, nelinkertainen LED-salama sekä vartalon- ja kasvojentunnistus. Tallenna upeita videoita 4K UHD -resoluutiolla, luo hidastettuja Full HD -klippejä tai aikaviivevideoita. Etupuolen TrueDepth-kamera tarjoaa Full HD 1080p -resoluution videopuheluille sekä 7 megapikselin resoluution selfieille.

Kasvojentunnistus
Avaa iPad Pron lukitus tai hyväksy mobiilimaksut pelkällä vilkaisulla. Vallankumouksellista A12 Bionic -sirua hyödyntävä kasvojentunnistusteknologia takaa henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuden ja joustavan käytön. Kasvojentunnistus toimii riippumatta siitä, onko päivä vai yö, onko kasvoillasi meikkiä tai oletko kasvattanut viikset. 30 000 näkymätöntä pistettä muodostavat kasvoistasi kartan, jota ei voi väärentää. Videopuheluiden piristykseksi voit myös luoda animoituja 3D animoji -kuvia, jotka perustuvat ääneesi ja kasvojesi liikkeisiin.

iOS 12
iOS 12 -käyttöjärjestelmä reagoi ja avaa sovellukset entistä nopeammin. Se tarjoaa älykkäämpiä muistutuksia ja tehostetut turvaominaisuudet. Järjestelmä mahdollistaa mm. rajoitetun käyttöajan säätämisen lapsille, Do Not Disturb -ominaisuuden aktivoimisen sekä kustomoitavien ja omien kasvonpiirteiden pohjalta luotujen Memojien käytön Group FaceTime -videopuheluissa.

iPad Pro -lisätarvikkeita (myydään erikseen):
- Smart Keyboard -näppäimistökotelo varmistaa luonnollisen miellyttävän näppäintuntuman ja suojaa iPadia joka puolelta
- Uudistettu Apple Pencil -kynä kiinnittyy magneettisesti iPad Pron kylkeen, latautuu langattomasti ja yhdistyy automaattisesti. Kaksoisnapsautuksilla voit muuttaa sivellintiloja tai siirtyä piirtämisestä pyyhekumin käyttöön.

Muut ominaisuudet:
- Erittäin nopea WiFi-ac, Bluetooth 5.0
- Gigabit-luokan LTE-Advanced -mobiiliverkkoyhteys
- Tukee fyysisiä Nano-SIM-kortteja ja virtuaalista eSIMiä
- Neljä sivulle suunnattua kaiutinta stereomuodostelmassa
- Kolmoismikrofoni
- True Tone -salama takaa kuviin luonnollisen ihonsävyn
- 256 GB flash-muisti
- 29,37 WHr akku tarjoaa jopa 10 tuntia käyttöaikaa
- GPS- ja GLONASS-paikannus

Tuotteella on 2 vuoden takuu.

Näyttö
Standardi Retina-näyttö
Virkistystaajuus (Hz) 120
Kosketusnäyttö Kyllä
Kuvasuhde 4:3
Kosketusnäytön teknologia 10 sormen monikosketus
Näytön tyyppi IPS
Tallennus ja muisti
Kiintolevyn tyyppi (1) Flash
Tallennusmuoto Flash
Tuotetiedot
Tyyppi Tablet-laite
Tuotesarja iPad Pro
Ääni
Sisäänrakennettu subwoofer Ei
Sisäänrakennetut kaiuttimet Kyllä
Mikrofoni Kyllä
Toiminnot ja ominaisuudet
Osoitin Kosketusnäyttö
GLONASS Kyllä
GPS Kyllä
Grafiikka
Näytönohjaimen merkki Apple
Kamera
Integroitu web-kamera Kyllä
Videotallennus, megapikseliä (etupuoli) Full HD (1080p)
Web-kameran sijoitus Takakansi
Käyttöjärjestelmä ja järjestelmävaatimukset
Käyttöjärjestelmän tyyppi iOS
Kapasiteetti, kulutus ja virta
Akun/paristojen tyyppi Lithium-polymer
Liitännät
NFC Ei
Thunderbolt Ei
Tuki matkapuhelinverkolle 4G (LTE)
Lightning-liitäntä Ei
Langaton standardi 802.11a/b/g/n/ac
Bluetoothin tyyppi Bluetooth 5.0
USB 3.1 1x USB-C 3.1