Skip to content Skip to navigation menu

Apple Financial Services (AFS)

Juuri sinun yrityksellesi sopiva rahoitus

Applen tuotteiden tuominen työympäristöön on entistä helpompaa Apple Financial Services -palveluiden innovatiivisten rahoitusvaihtoehtojen ansiosta. Saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelut juuri silloin, kun niitä tarvitset. Apple Financial Services auttaa myös pitämään kulut alhaisina ottamalla Applen laitteiden korkean jäännösarvon huomioon heti alkuvaiheessa. Joustavilla päivityksillä pidät laitteiden uudistamisen hallinnassa. Yksinkertaisten ehtojen ansiosta kokemus on selkeä ja miellyttävä.

 

Gigantti toimii suorassa yhteistyössä Apple Financial Services -palveluiden kanssa ja luo rahoitusratkaisun, joka sopii yrityksellesi.

Applen laitteet edullisesti rahoituksella Gigantista

Gigantti tarjoaa edullisen keinon hankkia Maceja, iPhoneja, iPadeja ja muita tuotteita Apple Financial Services (AFS) -rahoituspalvelun kautta. Saat laitteet käyttöösi alhaisemmilla kuukausimaksuilla koska ne palautetaan kolmen vuoden (36kk) sopimuskauden päätyttyä. Applen tuotteiden korkea jäännösarvo on huomioitu kuukausimaksussa. Hintaesimerkki: Jos 13 tuuman MacBook Pro:n hinta on 1233€ (Alv.0%), lopulliseksi hinnaksi rahoituksella tulee 939,96€ Alv.0%, (26,11€ x 36kk = 939,96€).Esimerkki hinnoittelusta: 13 tuuman MacBook Pro:n hinta on 1233€ Alv. 0%, lopulliseksi hinnaksi rahoituksella tulee 939,96€ (26,11€ x 36kk = 939,96€).


Esimerkki hinnoittelusta: iPhone SE:n (64Gt) hinta on 402€ Alv. 0%, lopulliseksi hinnaksi rahoituksella tulee 355,44€ Alv.0% (14,81€ * 24kk = 355,44€).


Esimerkki hinnoittelusta: iPhone 11:n (64Gt) hinta on 668,54€ Alv. 0%, lopulliseksi hinnaksi rahoituksella tulee 521,04€ Alv. 0% (27,10€ * 24kk = 521,04€)


 

Apple Financial Services -palvelun edut

- Maksat laitteista vuokraa sovitun ajan, jolloin vältät raskaat kertainvestoinnit.
- Vuokrat jakautuvat tasaisesti koko vuokrakaudelle, mikä helpottaa budjetointia.
- Vuokran voi vähentää verotuksessa.
- Ei sido pääomaa omistamiseen, yrityksesi maksaa vain laitteen käytöstä.

Kaikki Applen laitteet Gigantista

Voit hankkia yrityksellesi uusimmat Apple-laitteet, palvelut, näytöt, tulostimet ja tarvikkeet vaivattomasti edullisella kiinteällä kuukausimaksulla Gigantista. Rahoituksen pituus räätälöidään yrityksellesi sopivaksi, mikä auttaa kulujen kontrolloinnissa. Yrityksesi pääomaa ei sitoudu hankintoihin ja voit keskittyä päivittäiseen liiketoimintaan. Hankittavat laitteet toimivat rahoituksen vakuutena.

Pidä laitteistosi ajan tasalla

Apple Financial Services -palvelun avulla maksat vain laitteen käytöstä ja voit vuokrata laitteet 12-48 kuukaudeksi. Varmistut että laitteet ovat yhteensopivia jatkuvasti kehittyvien ohjelmistojen kanssa ja työskentely pysyy aina tehokkaana.

Haluatko tietää lisää AFS-rahoitusmallista? Pyydä tarjous haluamistasi tuotteista Klikkaa tästä


Haluatko tietää enemmän AFS:stä ja siitä, miten se voi auttaa yritystäsi?

Ota yhteyttä Gigantin yritysmyyntiin niin autamme!

Puhelin: 020 500 5500

Sähköposti: yritysmyynti@gigantti.fi


Voisit olla kiinnostunut myös näistä: