Skip to content Skip to navigation menu

 

Ammatilliset palvelut vaativat ammattimaisen lähestymistavan. Pyörititpä sitten siivousliiketoimintaa, pesulaa, perheravintolaa, täysihoitolaa, kauneushoitolaa tai hoitokotia, jotkin tietyt yksityiskohdat ovat edelleen samat. Hygieenisten standardien noudattaminen on erittäin tärkeää. Varmista, että asiakkaat näkevät moitteettoman puhtauden missä tahansa. Asko Professional -laitteet auttavat sinua saavuttamaan tämän ja tekevät päivittäisestä toiminnasta helpompaa, mukavampaa ja taloudellisempaa.

 

Tutustu ammattikäyttöön suunniteltujen Asko Professional pyykinpesukoneiden, kuivausrumpujen ja astianpesukoneiden etuihin.


Asko Professional -pyykinpesukoneet

 

Luotettava ja tilava

Askon ammattikäyttöön tarkoitetut pesukoneet on rakennettu niin, että ne täyttävät monilla eri ammattialoilla vallitsevat korkeat tuotevaatimukset. Hiiletön induktiomoottori takaa erittäin hiljaisen pesu- ja linkousprosessin ja mahdollistaa jopa 1 400 kierroksen linkousnopeuden ja sitä kautta alhaisen jäännöskosteuden. Sekä sisä- että ulkorumpu on valmistettu ei-magneettisesta, haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä, joka kestää kovaa kuormitusta, korkeita lämpötiloja ja pesuvedessä tapahtuvaa kemiaa.

 

Paras puhtaus, hiljaisin ääni

Ainutlaatuinen Active Drum rumpurakenne on ihanteellinen raskaiden vaatteiden että hellävaraisten kankaiden pesuun.Neljä tehokasta, teräksiseen pohjalevyyn tukevasti kiinnitettyä iskunvaimenninta tukevat pesurumpua tehden pesusta ja linkouksesta lähes äänetöntä ja tärinätöntä. Ainutlaatuinen SmartSeal -luukkuratkaisu helpottaa täyttöä ja tyhjennystä. Se ei vie tilaa rummusta ja helpottaa täyttöä ja tyhjennystä. Pesukoneissa on desinfiointi- ja hygieniaohjelmat, jotka täyttävät esimerkiksi terveydenhoidon, pesuloiden ja salonkien hygieniavaatimukset.

 

Mukautuu tarpeisiisi

Pesukoneet on rakennettu niin, että ne täyttävät monilla eri ammattialoilla vallitsevat korkeat tuotevaatimukset. Koneissa on toimitettaessa esivalittuna 8–10 vakio-ohjelmaa, mutta valikoima on helppo mukauttaa eri alojen ja toiveiden mukaan ohjelmakirjastosta, joka sisältää peräti 28 ohjelmaa. Erilliset liitännät kylmälle ja kuumalle vedelle mahdollistavat säästön sähkölaskussa. Vaihtoiset liitännät sähköverkkoon, esimerkiksi 4.4 kW tai 2.2 kW.


Asko Professional kuivausrummut

Tehokas ja hellävarainen kuivaus

Tehokas pesutulos vahvistuu tehokkaan mutta hellävaraisen kuivauksen kanssa. Korkealaatuisesta, haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu rumpu ja galvanoitu kotelo takaavat pitkän käyttöiän. Rumpu pyörii koko ajan samaan suuntaan silmukan muotoisella liikkeellä joka estää vaatteita takertumasta toisiinsa, lisäksi moottori ei kuormitu turhaan eikä pyykki rypisty.

 

SensiDry prosessi

Askon ainutlaatuinen patentoitu järjestelmä, jossa jäännöskosteus- ja lämpöanturien välisen yhteistoiminnan ansiosta saadaan tasaisempi ja luotettavampi kuivaustulos. SensiDry mittaa tarkan jäännöskosteuden ja huolehtii, ettei pyykkiä kuivata liian kuivaksi ja että ohjelma pysähtyy, kun valittu kuivuusaste on saavutettu.

 

Kunnossapito ja tehokkuus

Itsepuhdistuva kondensaattorin suodatin vähentää huollon tarvetta. Askon nukkasuodattimet on helppo puhdistaa, koska ne voidaan ottaa kokonaan ulos. Iso ja tehokas nukkasuodatin lisää ilmanvirtausta koneen läpi parantaen ja lyhentäen kuivausprosessia. Lisäksi lämpöpumpputekniikka säästää jopa n. 60% sähkönkulutuksesta normaaliin malliin verrattuna.


Asko Professional astianpesukoneet

 

Joustava, turvallinen ja hiljainen

Askolla on yksi markkinoiden parhaimmista, tukevimmista ja joustavimmista korijärjestelmistä Yläkori kestää jopa 50 kg:n painon. Suuret käyttökorkeudet tarjoavat jopa kaksi kertaa enemmän tilaa verrattuna vastaaviin markkinoilla oleviin malleihin. AquaSafe™-vuotojenestojärjestelmä sisältää 16 mahdollisen vuotokohdan valvonnan vuotoriskin minimoimiseksi. Astianpesukoneiden äänitaso on vain 44 dB(A) eli käynti on lähes äänetöntä

 

Erikoisnopeat ohjelmat

Erikoisnopeat ohjelmat 6,0 kW:n suuri teho (DWC5926W ja DWC5936FS) mahdollistaa erittäin nopeat ohjelmat ja mahdollistaa ohjelman ajamisen vain viidessä minuutissa. Kahdella 50x50 cm standardikorilla pestäessä ehtii pestä 24 koria tunnissa. Turbo Drying -kuivaus takaa täydellisen kuivaustuloksen ja on erikoisen tehokas kuivaamaan myös kulhot ja muoviset materiaalit, kuten esimerkiksi muoviastiat ja leikkikalut.

 

Sani desifiointiohjelmat

Osassa malleista on erityiset desinfiointiohjelmat, jotka täyttävät viranomaisten edellyttämät 85 asteen hygieniavaatimukset pesuprosessin aikana. Sani A -ohjelma, jossa on kylmä esihuuhtelu, täyttää myös eurooppalaisen EN15883-desinfiointistandardin vaatimukset. Sani B Quick -ohjelma kestää vain 40 minuuttia lämminvesiliitännällä.

 

Helppokäyttöisyys

ASKO koneiden näyttö kertoo selkeästi jäljellä olevan pesuajan tai koneen pesulämpötilan. Pesulämpötilasta voidaan varmistaa että desinfiointivaatimukset täyttyvät. Osa malleista on varustettu automaattisen pesuaineen annostelun valmiudella.