Skip to content Skip to navigation menu

 

Mies pitämässä esitystä kokoushuoneessa, joka on varustettu kolmella BenQ-näytöllä.

 

BenQ - Kattavat kokoushuoneratkaisut

BenQ:n innovatiiviset kokoushuoneratkaisut on luotu kestävyyttä, tehokkuutta ja turvallisuutta ajatellen. Laaja tuotevalikoima tarjoaa kattavat ratkaisut erilaisiin kokoushuoneisiin, jotka yllättävät helppokäyttöisyydellään. Varusta yrityksesi tehokkaaseen liiketoimintaan BenQ-tuotteilla.

 

Korkealuokkaiset näytöt kokouksiin

BenQ Interactive -näyttöjen avulla yritykset pystyvät kehittämään ja ylläpitämään työympäristöä, missä työntekijöiden välinen vuorovaikutus ja luovuus ovat tärkeässä asemassa. Työntekijät voivat vaihtaa helposti eri valkotaulujen, esitysten ja videopuhelujen välillä, samalla kun he pystyvät hakevat lisää tietoa ja materiaalia muilta laitteilta. Näytöt tukevat yhteyttä eri pilvipalveluihin, joista työntekijät saavat haettua helposti lisämateriaalia ja keskeneräisiä projekteja. Kosketustoiminnon ansiosta näytöille voidaan tallentaa muistiinpanoja kätevästi kokouksen tai esityksen aikana.

 

Kolme henkilöä istuu kokouksessa väsyneesti haukotellen.

 

BenQ Interactive -näytöt

BenQ Interactive -näytöt on suunniteltu työympäristön terveyttä ajatellen. Näytössä on antibakteerinen lasipinta ja ilmanlaatuanturi, joka muistuttaa tauon tarpeesta. BenQ Smart Eye-Care -tekniikka vähentää silmiin kohdistuvaa rasitusta ja varmistaa miellyttävän katselukokemuksen. Tekniikka säätää automaattisesti näytön kirkkautta sen mukaan, miten kaukaa sitä katsellaan. Tämän lisäksi näytöissä on tärkeät välkkymistä estävä Flicker-free-tekniikka ja säädettävä sinisen valon taso, joiden ansiosta näytön katselu rasittaa mahdollisimman vähän silmiä pitkienkin kokousten aikana.

 

 

Kaksi miestä työskentelee kannettavillaan ja katselevat projektorin valkokankaalle heijastamaa kuvaa.

 

Helppo käyttöönotto

BenQ InstaShow on kattava plug-and-play -periaatteella toimiva ratkaisu langattomien esitysten pitoon. InstaShow on yhteensopiva Windows- ja Mac-tietokoneiden, sekä mobiililaitteiden kanssa, joihin se yhdistetään helposti nappia painamalla. Ratkaisu tukee HDMI- ja USB-C-tyypin liitäntöjä, sekä Airplay- (iOS) sekä InstaShare (Android) -applikaatioita. InstaShow on täysin langaton ratkaisu, joka ei vaadi erillisen ohjelmiston tai ajurin lataamista. Kompaktikokoinen laite on helppo sijoittaa kaiken kokoisiin kokoushuoneisiin. Toisin sanoen InstaShow on täydellinen kokoushuoneratkaisu kaikille yrityksille.

 

 

BenQ Instashow yhdistettynä kannettavaan tietokoneeseen.

 

Turvallinen ja luotettava järjestelmä

Koska InstaShow on puhtaasti laitepohjainen ratkaisu, eikä se vaadi erillisten ohjelmistojen tai ajurien lataamista, on se myös käytössä turvallinen ilmaan vaaraa ohjelmistoihin tapahtuvista hyökkäyksistä tai muista verkkopohjaisista uhista. InstaShow:ssa on lisäksi AES 128-bit WPA2 -salaus, joka turvaa jaetun sisällön. InstaShow tukee 4K-skaalausta ja on HDCP-yhteensopiva, minkä ansiosta kuva toistuu terävänä näytölle ilman turhia viiveitä.

 

 

Ryhmä ihmisiä kokouksessa. Kattoon asennettu BenQ-laserprojektori heijastaa kuvaa valkokankaalle.

 

Valitse kestävän kehityksen laserprojektori

BenQ-laserprojektori on kannattava valinta. Laserprojektori heijastaa valon tasaisesti ja yhdessä DLP-tekniikan kanssa, se varmistaa pitkäkestoisen ja luotettavan värien toiston tuhansiksi käyttötunneiksi. Vaihtamalla lamppuprojektorin valonlähde laseriin, pystytään minimoimaan projektorin ylläpitoa ja vältytään käyttämästä ympäristölle haitallisia, elohopeaa sisältäviä lamppuja. Lisäksi projektoreissa on erilliset laser-moduulit ja valomoottorit, jotka suojaavat tärkeitä optisia komponentteja ja ehkäisevät pölyn aiheuttamilta vaurioilta. Laserprojektorin etuosaan sijoitettu tuuletin pitää sen puhtaana pölystä ja muista haitallisista epäpuhtauksista. Samalla se poistaa suodattimen vaihdon tarpeen.

BenQ tarjoaa kattavan valikoiman laserprojektoreita, joista yritykset löytävät helposti omin kokoushuoneisiinsa sopivimman ratkaisun – suurista auditorioista pieniin kokoushuoneisiin. BenQ:n kehittämän LumiExpert-tekniikan ansiosta projektori säätää automaattisesti kirkkauden huoneen valoisuuden mukaan, joka auttaa samalla pitämään laitteen energiankulutuksen minimissään. BenQ-laserprojektorit ovat ihanteellinen valinta yrityksille, jotka haluavat käyttöönsä laadukkaan, kestävän ja ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.