Skip to content Skip to navigation menu

Neljä Canon i-SENSYS -tulostinta vierekkäin.

Kätevät tulostimet ja monitoimilaitteet on varustettu intuitiivisella kosketusnäytöllä ja korkeammalla tulostusnopeudella.

Laadukkaat ja tehokkaat i-SENSYS-tulostimet ovat käytössä huolettomia ja tarjoavat laajan langattoman liitettävyyden.

Valkoinen Canon-tulostin puisen pöydän päällä.

Tietoturva- ja kustannussäästöominaisuudet

Useissa Canon-tulostimissa on Universal Login Manager (ULM) -ominaisuus, joka tarjoaa parannetun tietoturvan ja tulostuskustannusten seurannan. Ominaisuuden avulla laitteeseen voidaan määrittää käyttäjän tunnistus ja määrittää PIN-suojaus asiakirjoille. Kustannussäästötyökalut auttavat seuraamaan ja hallitsemaan yrityksen tulostuskustannuksia.

Useita sovellusikoneja mustalla taustalla.

Lisää tuottavuutta

Canonin ainutlaatuisen i-SENSYS-sovelluskirjaston avulla voit helposti mukauttaa tulostimen LCD-kosketusnäytön toimintopainikkeita. Voit muokata näytöllä valittavia toimintoja yrityksesi käyttötarpeen mukaan ja lisätä näin tuottavuutta arjen askareissa.

Henkilö pitelee älypuhelinta kädessään. Taustalla Canon-tulostin.

Langaton yhteys

Langaton tulostus ja skannaus ovat lähes välttämättömyys pienille ja keskisuurille yrityksille sekä paljon liikkeellä oleville työntekijöille. Canon i-SENSYS-tulostimet tukevat mm. AirPrint (iOS)- ja Mopra (Android) -toimintoja, jotka tarjoavat yhden painalluksen ratkaisun. Canon PRINT Business -sovellus tarjoaa lisäksi useita ratkaisuja langattomaan tulostukseen.

Monitoimitulostimet

Suunniteltu lisäämään yrityksen tuottavuutta. Tulosta, skannaa, kopioi ja faksaa helposti Canon-monitoimitulostimilla.

Canon i-SENSYS MF744Cdw -monitoimitulostin valkoisella taustalla.

Canon i-SENSYS MF744Cdw

Canon-monitoimitulostin yhdistää värilasertulostimen ja skannerin sekä kopiointi- ja faksaustoiminnot yhteen laitteeseen. Pidä työskentely sujuvana langattoman yhteyden, mukautettavien hallintapainikkeiden ja monipuolisten tulostusominaisuuksien avulla.

Canon i-SENSYS MF445DW valkoisella taustalla

Canon i-SENSYS MF445DW

Kestävä, luotettava ja nopea MF455-monitoimitulostin tarjoaa korkealuokkaisen tulostus-, skannaus- ja kopiointituloksen. Lisäksi siinä on faksaustoiminto. Langaton yhteys ja hallittu ohjaus tekevät laitteen käytöstä helppoa yrityksen kiireisessä arjessa.

Tulostimet

Canon-tulostimet ovat nopeita, monipuolisia ja luotettavia ja siksi erinomainen valinta yrityksen tulostusratkaisuksi.

Canon i-SENSYS LBP663Cdw -tulostin valkoisella taustalla

Canon i-SENSYS LBP663Cdw

Canon i-SENSYS LBP663Cdw on kompakti värilasertulostin, jossa on edistyneet toiminnot ja nopea tulostus - 27 arkkia minuutissa A4-kokoisille papereille. Tulostimessa on monipuoliset yhteydet, mukautettavat hallintatyökalut ja edistyneet turvaominaisuudet.

Canon i-SENSYS LBP223dw -tulostin valkoisella taustalla.

Canon i-SENSYS LBP226dw

Canon i-SENSYS LBP663Cdw -mustavalkolasertulostin on erinomainen valinta, kun tarvitset varmatoimisen ja nopean tulostimen toimistollesi. Helppokäyttöinen laite tukee langatonta tulostusta.