Skip to content Skip to navigation menu

 Gigantti Yritysmyynti - asiakasedut.

Gigantti yritysmyynti - Asiakasedut

Gigantti on yrityksesi kumppani, jonka avulla voit parantaa liiketoimintaasi. Meiltä saat kaikki teknologiaratkaisut ja -laitteet, joita yrityksesi tarvitsee.

Henkilökohtaisen palvelun avulla Gigantti varmistaa, että voit valjastaa teknologian tarjoamat mahdollisuudet liiketoimintasi tueksi. Yksittäisten laitteiden sijaan haluamme tarjota sinulle kokonaispalvelun, jolla varmistamme juuri sinulle sopivat ratkaisut – toimiston työvälineistä neuvottelutilojen uusimpiin teknologiaratkaisuihin, tai vaikkapa virtuaalitodellisuutta hyödyntäviin myynti- ja suunnittelutyökaluihin. Suunnittelun ja teknologian lisäksi hoidamme halutessasi myös asennukset ja huollot.

Gigantti tarjoaa yritysasiakkaan tuotteet ja palvelut edulliseen hintaan, sillä se nyt vaan on tyhmää yritysasiakkaanakin maksaa liikaa. Sinulle räätälöidyn yrityssopimuksen avulla määrittelemme juuri sinulle sopivan maksuajan ja hinnoittelun.

Sujuva palvelu on kunnia-asiamme. Yritysasiakkaana sinulla on käytössä 24/7-verkkopalvelu, puhelinpalvelu, kaikki Gigantin 38 myymälää sekä 18 yritysmyyntipistettä ympäri Suomen. Chatti- ja videopalvelujen välityksellä palvelemme sinua, missä ikinä oletkaan. Yhteyshenkilösi tulee myös mielellään palvelemaan sinua luoksesi. Meiltä saat kaiken kerralla kuntoon ja voit huoletta keskittyä työntekoon!

Gigantin yritysmyyntiin asiakkaaksi voit ryhtyä helposti rekisteröimällä yrityksesi. Muista hakea laskutuslupaa, jotta voit tilata tuotteita helposti laskulla. Voit rekisteröidyttyäsi ostaa tuotteita myös luottokortilla.

Gigantti Yritysmyynti - Palautusoikeus.

Gigantin 50 päivän palautusoikeus


Muutos palautusoikeuteen

50 päivän palautusoikeus ei ole toistaiseksi voimassa. Syynä tähän on koronaviruksen tartuntariskien minimointi palvelupisteillämme henkilökuntamme ja asiakkaidemme terveyden suojaamiseksi. Voimassa 6.4.2020 alkaen.

 

Uusiin laitteisiin tutustuminen voi viedä aikaa ja joskus on vaikeaa tietää, sopiiko tuote lopulta käyttöösi. Siksi tarjoamme tuotteillemme 50 päivän vaihto- ja palautusoikeuden – jotta sinä voisit kokeilla tuotetta töissä tai kotonasi ja nähdä vastaako se odotuksiasi. Jos esimerkiksi ostamasi näyttö on liian pieni, voit palauttaa sen meille ja saat rahasi takaisin.

Yleistä tuotteen palautuksesta:

Muista, ettei tuotteen palauttamiselle tarvitse olla erityistä syytä vaan voit palauttaa sen meille ostokuitin kanssa. Tutustu kuitenkin ensin palautusehtoihimme ja palautusta koskeviin rajoituksiin.

Kuinka tuote palautetaan?

Voit palauttaa uuden tuotteen meille 50 päivän sisällä, vaikka olisitkin avannut tuotepakkauksen ja käyttänyt tuotetta – joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Vie tuote takaisin myymälään, missä voit vaihtaa tuotteen toiseen tai pyytää rahasi takaisin. Gigantin tarjoama palautusoikeus on suunniteltu asiakkaille mahdollisimman helpoksi. Tästä syystä voit toimittaa tuotteesi mihin tahansa Gigantin myymälään – riippumatta mistä olet sen ostanut. Varmista yritysasiakkaita koskevat palautusehdot yritysmyynnin asiakaspalvelusta.

Onko tuotteen kunnolle palautusehtoja?

Kyllä. Tuote tulee palauttaa ehjänä, myyntikuntoisena ja ilman ulkoisia kolhuja tai vaurioita. Myös kaikkien myyntipakkauksen sisältämien tarvikkeiden sekä kaupanpäällisten tulee olla mukana. Televisiot ja infonäytöt tulee palauttaa alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Myymälästä ostettujen tietokoneiden palautuksesta peritään 29€ tarkistus- ja tyhjennysmaksu, jos tuotteen paketti on avattu.

Tarvitaanko ostokuittia?

Jos olet antanut yhteystietosi tuotetta ostaessasi, löydämme kuitin järjestelmästämme. Muussa tapauksessa ota kuitti mukaan asioinnin helpottamiseksi.

Miten rahat palautetaan?

Raha palautetaan alkuperäiselle maksutavalle.

Palautusta koskevat rajoitukset

Voinko palauttaa niin monta kertaa kuin haluan?

Periaatteessa emme rajoita tuotepalautusten määrää, mutta palautusoikeus evätään mikäli sitä väärinkäytetään.

Onko tuotteita, joita palautusoikeus ei koske?

Palautusoikeus ei koske:

  • - Liittymiä tai palveluita, joiden toimittaminen on jo aloitettu.
  • - Ohjelmistot, pelit ja elokuvat, joiden sinetti on rikottu.
  • - Avatut hygieniatuotteet (karvanpoistolaitteet, hammasharjat, kasvoharjat, ihonkuorintalaitteet ja in-ear -laitteet).
  • - Puhelimia, joiden pakkaus avattu. Poikkeuksena verkosta ja puhelinmyynnistä tilatut puhelimet, joissa 14 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta.

  • - Yritysmyynnin projektitilauksia.

  • - Yritysleasing-tuotteita.

  • - EPOQ-keittiötuotteita ja muita toiveen mukaan tilattuja tuotteita.

Tutustu tarkemmin Gigantin yritysmyynnin ostoehtoihin