Skip to content Skip to navigation menu

 
Kaikkea mitä yrityksesi tarvitsee

Kaikkea mitä yrityksesi tarvitsee

Gigantti on yrityksesi kumppani, jonka avulla voit parantaa liiketoimintaasi. Meiltä saat kaikki teknologiaratkaisut ja -laitteet, joita yrityksesi tarvitsee.

Henkilökohtaisen palvelun avulla Gigantti varmistaa, että voit valjastaa teknologian tarjoamat mahdollisuudet liiketoimintasi tueksi. Yksittäisten laitteiden sijaan haluamme tarjota sinulle kokonaispalvelun, jolla varmistamme juuri sinulle sopivat ratkaisut – toimiston työvälineistä neuvottelutilojen uusimpiin teknologiaratkaisuihin, tai vaikkapa virtuaalitodellisuutta hyödyntäviin myynti- ja suunnittelutyökaluihin. Suunnittelun ja teknologian lisäksi hoidamme halutessasi myös asennukset ja huollot.

Gigantti tarjoaa yritysasiakkaan tuotteet ja palvelut edulliseen hintaan, sillä se nyt vaan on tyhmää yritysasiakkaanakin maksaa liikaa. Sinulle räätälöidyn yrityssopimuksen avulla määrittelemme juuri sinulle sopivan maksuajan ja hinnoittelun.

Sujuva palvelu on kunnia-asiamme. Yritysasiakkaana sinulla on käytössä 24/7-verkkopalvelu, puhelinpalvelu, kaikki Gigantin 38 myymälää sekä 18 yritysmyyntipistettä ympäri Suomen. Chatti- ja videopalvelujen välityksellä palvelemme sinua, missä ikinä oletkaan. Yhteyshenkilösi tulee myös mielellään palvelemaan sinua luoksesi. Meiltä saat kaiken kerralla kuntoon ja voit huoletta keskittyä työntekoon!

Alla olevia linkkejä klikkaamalla voit tutustua Gigantin yritysmyyntiin. Asiakkaaksi voit ryhtyä helposti rekisteröimällä yrityksesi. Muista hakea laskutuslupaa jotta voit tilata tuotteita helposti laskulla. Voit rekisteröidyttyäsi ostaa tuotteita myös luottokortilla.

 

 

 

Kysymyksiä Gigantin yritysmyynnistä?

Ota yhteyttä Gigantin yritysmyyntiin niin etsimme juuri oikean tarpeisiisi sopivan ratkaisun, palvelun tai tuotteen.

Puhelin
020 500 5 500
Sähköposti
yritysmyynti@gigantti.fi