Skip to content Skip to navigation menu

 

Samsung Galaxy S20, S20 Plus ja S20 Ultra

 

Samsung Galaxy S20, S20 Plus ja S20 Ultra

Uusi Samsung Galaxy S20 -sarja kääntää katseet kohti tulevaisuutta! Galaxy S20 Ultrassa on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera satakertaisella zoomilla ja 108 megapikselin tarkkuudella. Kamera on myös Samsungin kaikkien aikojen valoherkin, joten saat myös pimeässä olevat asiat kuvaan mukaan. Ennakkotilaa uusi Samsung Galaxy -puhelimesi ja nyt ja pääset ensimmäisten joukossa kokemaan uuden aikakauden huippupuhelimen, jossa on 5G-valmius!

 


 

Ennakkotilaa Galaxy S20, S20 Plus ja S20 Ultra


Ennakkotilaa Galaxy S20 puhelin helposti tästä ja olemme pian yhteydessä toimitusajasta

 


 

 

Samsung Galaxy S20 Ultra

 

Galaxy S20 Ultra

Neljän takameran ansiosta voit ikuistaa kuvat ja videot ammattimaisella laadulla. Pääkamerassa on huikeat 108 megapikseliä - enemmän kuin missään muussa puhelimessa. Kuvista tulee äärimmäisen tarkkoja ja tallennat pienimmätkin yksityiskohdat. Kuvia voidaan myös rajata ja tarkentaa laadun kärsimättä.

Teleobjektiivilla varustetussa kamerassa on jopa 100-kertainen zoomi, kun taas 123 asteen ultralaajakulmakamera ikuistaa kuvat niin kuin silmät ne näkevät. Neljäs kamera puolestaan mittaa etäisyyden ja mahdollistaa ns. bokeh-tehosteen lyhyellä syväterävyydellä.

 

Samsung Galaxy S20 Ultra

 

Valovoimaa ja 8K-resoluutio

Galaxy S20 Ultrassa on Samsungin kaikkien aikojen valoherkin kamera. Aiemmin oikean tunnelman ikuistaminen hämärässä oli puuttuvan syvyysvaikutelman ja terävyyden vuoksi vaikeaa, mutta suuren aukon, laadukkaan objektiivin ja suurten kuvakennojen yhdistelmän ansiosta Galaxy S20 Ultra tallentaa enemmän valoa. Voit siis ikuistaa firman juhlat, seminaarit ja tärkeät henkilökohtaiset hetkesi laadukkaiksi kuviksi.

Tallenna tärkeät hetket 8K-videosta valokuviksi. 8K-tarkkuuden ansiosta voit kuvata äärimmäisen tarkkoja videoita ja ottaa upeita kuvia suoraan videosta. Ikuista hetkiä, jotka antavat tapahtumalle aivan uudenlaisen merkityksen. 8K tarkoittaa myös valmistautumista tulevaisuuteen, sillä kyseistä tarkkuutta tullaan käyttämään tulevaisuuden näytöissä.

 

Samsung Galaxy S20 ja S20 Plus

 

 

Galaxy S20 ja S20 Plus

Galaxy S20 ja S20 Plus tarjoavat kokonaisvaltaisen käyttökokemuksen. Niiden kameroilla ikuistat aiempaa yksityiskohtaisempia kuvia ja videoita.

30-kertainen zoom poistaa etäisyysrajoitukset ja tuo sinut tapahtumien keskipisteeseen, ja 64 megapikselin tarkkuuden ansiosta kamera tallentaa kuviisi kaikki yksityiskohdat. Molemmissa malleissa on myös 8K-kuvaus. Yhdessä kameran parannetun valoherkkyyden kanssa se vie yökuvauksen uudelle tasolle.

 

Virtaviivaisen tyylikäs

Galaxy S20 -sarjan puhelinten näyttö kattaa aiempia malleja suuremman osan puhelimen pinnasta. Siten näyttö on aiempia malleja suurempi, mutta itse puhelin ei. Voit nauttia videoista ja kuvista suurella näytöllä. Pyöristettyjen kulmien ja ohuuden ansiosta puhelin sopii mukavasti käteen. Sovelluksiin ja toimintoihin pääsee helposti käsiksi, ja voit sijoittaa pikakuvakkeet siten, että usein käyttämäsi asiat ovat aina käden ulottuvilla.

 

5G-valmius

Galaxy S20 Ultra on valmis tukemaan 5G-verkkoyhteyttä, joka tekee jo tuloaan puhelinten maailmaan. Nopeamman 5G-verkon avulla voit suoratoistaa tarkempia videoita, ladata sisältöä nopeammin ja nauttia viiveettömästä käytöstä. Myös Galaxy S20+ on valmis 5G:tä varten, ja S20-mallistakin on saatavilla 5G-versio.

 

Samsung Galaxy S20

 

Kestävä akku

Galaxy S20 Ultrassa on Samsung-puhelinten kaikkien aikojen tehokkain akku, peräti 5000 mAh. Se on yli 20% suurempi kuin Galaxy S10+:n akku. Mutta käyttöaika ei riipu pelkästään suuresta akusta. Sekä muisti että suoritin toimivat aiempia malleja tehokkaammin ja kuluttavat vähemmän virtaa. Galaxy S20 Ultrassa on käytetty Samsungin uusinta pikalataustekniikkaa, minkä ansiosta akun voi ladata puoliksi täyteen 30 minuutissa.

 

 

Samsung Galaxy S20 Ultra

 

Nopeampi, tehokkaampi, parempi

Puhelimen teho riippuu monista eri tekijöistä. Galaxy S20 -sarjan puhelimessa on Samsungin kaikkien aikojen tehokkaimmat ja nopeimmat suorittimet. Niissä on lisäksi monia ratkaisuja, jotka sekä parantavat nopeutta että lisäävät akkukestoa ja saavat muistin toimimaan tehokkaammin. Kun nopeaa 120 Hz näyttöä on kerran kokeillut, on vaikea enää tyytyä vähempään. Sivujen ja sovellusten välillä siirtyminen käy aiempaa pehmeämmin. Näyttö on kaksi kertaa Galaxy S10:n näyttöä nopeampi.

 

 

Samsung Galaxy S20

 

Runsaasti tallennustilaa

Galaxy S20 Ultra- ja S20+ -malleja on saatavilla sekä 128 että 512 gigatavun muistilla, S20-mallia vain 128 gigatavun versiona. Jos sekään ei riitä, on puhelimissa paikka myös microSD-muistikortille . (512 GB Galaxy S20 Ultra -mallissa on tuki jopa 1 teratavun muistikortille. Muistikortti ostettava erikseen.)