Skip to content Skip to navigation menu

 

Chrome Enterprise -logo ja kuvitus tiestä, johon on merkitty kaksi sijaintia.

 

Chrome Enterprise - Tehokkaampi ja turvallisempi

 

Chrome Enterprise avaa uusia mahdollisuuksia yrityksille. Google-tuotteisiin kuuluvat Chrome-käyttöjärjestelmä, -selain ja Chromebook-laitteet.

Chrome Enterprise tarjoaa yrityksille tehokkaan tietoturvan, uusia mahdollisuuksia ja taloudellisemmat ratkaisut. Monipuoliset Chromebookit sopivat niin toimistoihin, asiakaspalveluun, kauppoihin sekä muille aloille, missä tehokkuus, luotettavuus ja helppokäyttöisyys ovat avainsanoja. Pilvipohjaiset ratkaisut tehostavat työpäivää ja tarjoavat nopean pääsyn niin ohjelmiin kuin tiedostoihin. Tällä tavoin työntekijältä säästyy arvokasta aikaa samalla, kun tiedostot pysyvät varmassa tallessa aina ajan tasalla olevassa järjestelmässä.

 

Google Enterprisen edut

 

Aloita nopeasti ja pysy nopeana koko päivän ajan. Chromebook-laitteet käynnistyvät alle kuudessa sekunnissa. Samalla järjestelmä päivittyy automaattisesti taustalla.

Työskentele joustavammin. Turvallinen, pilvipohjainen varmuuskopiointi ja yli kahdeksan tunnin akunkesto tarjoavat huoletonta käyttöä paikasta riippumatta.

Jatka siitä mihin viimeksi jäit. Tallenna ja synkronoi sovellukset ja suosikkisi omaan profiiliisi. Chrome-järjestelmän avulla voit työskennellä omassa profiilissasi millä tahansa Chromebookilla.

 

Mies istuu kahvilan ikkunalaudalla ja työskentelee Acer Chromebook-laitteellaan.

 

Chrome-käyttöjärjestelmä

Chrome on monipuolinen käyttöjärjestelmä, joka nopeuttaa ja helpottaa päivittäistä työskentelyä. Chrome-käyttöjärjestelmä hyödyntää pilvitallennustilaa, joka tekee siitä käytössä perinteisiä tallennusmuotoja joustavamman ja turvallisemman. Samalla järjestelmän hallinta ja käyttö on helpompaa paikasta tai laitteesta riippumatta.

 

Chrome-selain

Chrome-selaimen nopeus ja älykkäät ratkaisut auttavat tekemään, luomaan ja löytämään asioita nopeammin verkossa. Chrome tarjoaa Googlen kattavat suojaominaisuudet ja suojaa tietojenkalastelun ja vaarallisten sivustojen kaltaisilta tietoturvaongelmilta automaattisesti.

 

Chrome-laitteet

Chrome-laitteet on suunniteltu helposti käyttöönotettaviksi ja niiden käyttö on vaivatonta. Kun työntekijät välttyvät tavallisilta käyttäjiä koskevilta ongelmilta, jää IT-tuelle aikaa keskittyä muihin tehtäviin.

 

 

Nainen istuu lattialla lukemassa kirjaa. Vieressä Acer Chromebook ja kissanpentu.

 

Suunniteltu turvalliseksi

Chrome-käyttöjärjestelmä ja -selain on suunniteltu käyttöturvallisuutta ajatellen. Ne suojaavat käyttäjää erilaisilta verkkouhilta ja tarjoavat työntekijöille Chrome Enterprisen luotettavat sovellukset ja työkalut.

 

Sisäänrakennettu tietosuoja

Sisäänrakennetut suojaominaisuudet helpottavat työarkea ja turvaavat arkaluonteiset tiedostot hyökkäyksiltä ja tietovuodoilta.

 

Chromebookien suojaus

Koska Chromebook-laitteet ovat aina päivitetty ja ajan tasalla, on niiden käyttö myös turvallisempaa.

 


 

Valmistele laitteesi yrityskäyttöön

Anna meidän auttaa asentamaan Chrome-laitteesi ja aktivoimaan Chrome Enterprise Upgrade -päivitys yrityksellesi. Chrome Enterprise -päivitys tuo käyttöösi Chrome-käyttöjärjestelmän ja -laitteiden sisäänrakennetut yritysominaisuudet ja pilvipohjaisen käytön, jotka ovat yrityksen IT-tuen hallittavissa. Ominaisuuksien avulla yritysesi voi varmistaa tietoturvan ja järjestellä sekä käyttää pilvipohjaisia toimintoja tehokkaalla tavalla.

Voimme myös auttaa Chrome Enterprise Management Consolen asennuksessa. Googlen Chrome Enterprise Onboarding -palvelun avulla yrityksen järjestelmät ovat käyttövalmiita vain parissa päivässä.

 

Palveluun sisältyy:

  • Chrome Management Consolen -käyttöönotto yrityksen työntekijöiden Chrome-laitteissa.
  • 1 tunnin koulutus yrityksen kanssa – Palvelun tarvekartoitus ja sen sopeuttaminen yrityksen käytäntöjen mukaiseksi.
  • 2 tunnin asennus - Järjestelmäasetusten määritys ja tiedonsiirto Chrome Management Consoleen.
  • Järjestelmän testaus ja luovutus asiakkaalle

 

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa Chrome Enterprisesta