Skip to content Skip to navigation menu

 

Varmista viileä sisäilma konttorilla tai kotitoimistossa kesäkuumalla!

 

Huh hellettä! Helpotusta kuumiin kevään ja kesän päiviin löydät tietysti Gigantista. Tuuletin, ilmastointilaite ja ilmanlämpöpumppu tarjoavat toimistoosi raikkaan ja viileän tuulahduksen kesäkuumalla. Toimi ajoissa ja tilaa yrityksesi viilennysratkaisut Gigantin yritysmyynnistä. Autamme mielellämme oikean ratkaisun valitsemisessa ja asennuksessa. Jos et löydä tarvitsemaasi vaihtoehtoa nettisivuiltamme tai haluat ostaa ilmanlämpöpumpun, ole yhteydessä meihin, puh. 020 500 5500, yritysmyynti@gigantti.fi tai vieraile lähimmässä yritysmyyntipisteessämme.

 

 

Kaiken kokoiset tuulettimet


Kuumana kesäpäivänä tuuletin on korvaamaton vaihtoehto, varsinkin jos ilmanvaihto toimistossa ei ehkä ole paras mahdollinen. Tarjoamme eri kokoisia ja vahvuisia tuulettimia - kaikkea yksinkertaisista malleista työpöydälle, edistyneisiin lattiamalleihin, joissa on ajastin ja kauko-ohjain. Useimmat voidaan kääntää ja kallistaa niin, että viileä ilma leviää tasaisesti huoneeseen.


Katso kaikki tuulettimet täältä

 

 

Tehokkaat ilmastointilaitteet


Kun sinun täytyy pystyä pitämään mukava lämpötila suuremmassa huoneessa tai toimistossa, tavallisella tuulettimella ei ehkä ole tarpeeksi kapasiteettia. Tässä tapauksessa on suositeltavaa investoida siirrettävään ilmastointiin. Mallimme sopivat jopa 50 neliömetrin huoneisiin, ja niitä on helppo siirtää. Joissakin malleissa on myös ilmankuivaaja, ajastintoiminto ja kauko-ohjain.


Katso kaikki siirrettävät ilmastointilaitteet täältä

 

 

Puhtaampaa ilmaa toimistolle


Ilmanpuhdistimemme varmistavat, että toimistossa hengittämäsi ilma ei sisällä haitallisia aineita ja ärsyttäviä hajuja. Ilmankostuttimien kanssa ärsyttävä kuiva ilma ei ole ongelma. Ota yhteyttä ja autamme sinua saamaan tietoa pitkäaikaisista ratkaisuista, kuten ilmanlämpöpumpuista. Autamme myös mielellämme toimituksen ja asennuksen yhteydessä.


Katso koko ilmastointi- ja ilmanpuhdistusvalikoimamme täältä

 

 


 

Gigantin yritysmyynti suosittelee näitä ilmastointiratkaisuja: