Skip to content Skip to navigation menu

 

Jabra Elite 85h -kuulokkeet lentokoneen istuimella puhelimen ja salkun vieressä.

 

 

Jabra Elite 85h - Korkealuokkaiseen äänentoistoon

 

 

Langattomat Jabra Elite 85h -kuulokkeet on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen äänenlaatu niin puheluille kuin musiikillekin. Edistynyt SmartSound-teknologia mukauttaa äänen automaattisesti ympäristön mukaan ja varmistaa miellyttävän äänentoiston kaikissa tilanteissa. Älykäs taustamelun poisto sulkee ulkomaailman melun korviesi ulkopuolelle, joten voit keskittyä tärkeimpään. Kestävissä kuulokkeissa on lisäksi pitkäkestoinen akku, ääniohjaus sekä kaksoismikrofoni laadukkaille puheluille.

 

Nainen istuu junassa Jabra Elite 85h -kuulokkeet korvillaan.

 

36 tunnin akunkesto

Myös aktiivisen taustamelun poiston ollessa käytössä, kuulokkeissa on mahtava 36 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. Voit yhdistää ne helposti Alexa-, Siri- tai Google Assistant -ääniavustajiin ja käyttää ääniohjausta kalenterimerkintöjen tekoon tai viestien ääneenlukuun.

 

 

Mustat Elite 85h -kuulokkeet ruskean salkun päällä, joka on penkillä junalaiturilla.

 

SmartSound ja taustamelun poisto

Elite 85h -kuulokkeet tunnistavat automaattisesti ympäristön melutason ja mukauttavat aktiivista taustamelun poistoa sen mukaan. Esimerkiksi junassa ollessasi voit keskittyä vain musiikkiin, mutta asemalaiturilla odottaessasi kuulokkeiden HearThrough-ominaisuus aktivoituu ja päästää ympäristön äänet läpi.

 

 

Mies istuu kahvilassa puhelin kädessään ja Jabra Elite 85h -kuulokkeet korvillaan.

 

Paras laatu puheluille

Kuusi kuulokkeiden kahdeksasta mikrofonista poistaa tuulen ja taustamelun aiheuttamia häiriöitä, mikä parantaa puheluiden laatua. Kaksi muuta mikrofonia kuuntelevat ympäristöäsi ja luovat digitaalisen profiilin, jotta voit säätää asetuksia musiikkimieltymystesi mukaan.

 

 

Kolme älypuhelinta vierekkäin, joiden näytöillä näkyy Jabra Sound+ -sovellus.

 

Jabra Sound+ -sovellus

Jabra Sound+ -sovelluksessa voit paitsi valita ääniavustajan, mukauttaa taajuuskorjaimen asetuksia ja hallita taustamelun poistoa, myös seurata akun käyttöä ja asentaa ohjelmia. Kuulokkeet myös päivitetään suoraan sovelluksen kautta langattomasti.

 

 

 

 

Jabra. Sinulle valmistettu ääni.

Me Jabralla ymmärrämme, mitä luokkansa parhaiden ääni ratkaisujen luominen vaatii. Me teemme sen toimittamalla parannettuja kokemuksia. Tämä heijastuu sinulle valmistetuissa tuotteissa – saat kaiken tarvitsemasi äänenlaadultaan moitteettomiin puheluihin ja musiikin kuunteluun.

Jabralle on tärkeää, että muotoilu heijastaa tuotteiden toimivuutta. Ymmärtämällä tarpeitasi, olipa kyseessä paras äänenlaatu puheluihin tai musiikkiin tai lisäominaisuudet keskittymiseen tai yhteistyöhön – me mietimme mitä sinä haluat, ja kuinka käytät sitä. Kuulokkeemme ja kuulokemikrofonimme ovat täydellisiä ääniratkaisuja toimistoon, työmatkoille, kuntosalille tai ulkoiluun. Mitä tahansa tarvitset, milloin tahansa tarvitset, maailmanluokan tuotteemme vastaavat tarpeitasi.