Skip to content Skip to navigation menu

 

Kannettava tietokone pöydällä kahvikupin vieressä.

 

 

Kannettavat työkäyttöön

 

 

Yrityskäyttöön suunnitellut kannettavat tietokoneet tarjoavat joustavuutta päivittäisten työtehtävien hoitamiseen. Se, millaisen tietokoneen tarvitset, riippuu työstäsi. Kuluvatko työpäivät toimistolla vai käytätkö paljon aikaa kokouksiin ja liikematkoihin?

Riippumatta siitä oletko ostamassa useampaa tietokonetta yritykselle tai vain yhden omaan käyttöön, kannattaa huomiota kiinnittää laitteen kestävyyteen, tehoon ja helppokäyttöisyyteen. Lue lisää ja tutustu tärkeimpiin ominaisuuksiin, kuten kannettavuus, akku, prosessori ja näyttö, joilla on suuri merkitys työtehtävien hoitamisessa. Oli tarve mikä tahansa, Gigantista löydät laajan valikoiman tehokkaita ja työkäyttöön sopivia kannettavia.

 

Liikenainen työskentelee kannettavalla junassa.

 

 

Kannettavuus ja akku

Kevyt ja ohut on työkannettavien uusi standardi. Kevyestä rakenteestaan huolimatta kannettavat on suunniteltu kestämään käyttöä ja ne tarjoavat riittävästi tehoa monipuoliseen työskentelyyn. Esimerkiksi Acer Swift 3 Pro 13,3" on ohut, kestävä ja kulkee helposti mukana aktiivisen työpäivän aikana. Lisäksi kannettavat omaavat erinomaisen akunkeston 10 tunnista ylöspäin. Myös tämä lisää liikkumisen vapautta, sillä konetta ei tarvitse ladata työpäivän aikana.

 

 

Mies istuu pöydän ääressä ja kirjautuu tietokoneelle. Toinen henkilö lukee kirjaa pöydän toisella puolella.

 

 

Käyttöjärjestelmä ja tietoturva

Aivan kuten itse tietokoneen, myös käyttöjärjestelmän tulisi olla optimoitu ammattikäyttöön. Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä tarjoaa useita innovatiivisia ominaisuuksia tehden työnteosta nopeampaa, sulavampaa ja entistä tehokkaampaa. Monille tutun Windows 10:n Pro-versio tarjoaa käyttöjärjestelmän tutut ominaisuudet, sekä useita työkäyttöön suunniteltuja toimintoja. Käyttöjärjestelmä käynnistyy ja herää lepotilasta nopeasti ja siinä on useita integroituja tietoturvatoimia. Useat työkannettavat omaavat erilaisia turvaominaisuuksia, joiden avulla turvaat tärkeät tiedostosi niin työpaikalla kuin sen ulkopuolella.Dell Latitude 7490 14" sisältää integroidun sormenjälkilukijan, jonka avulla suojattu sisäänkirjautuminen tapahtuu sekunneissa.

 

 

Nainen istuu valkoisen pöydän ääressä ja kirjoittaa kannettavalla.

 

 

Prosessori ja muisti

Kannettavaa valittaessa kannattaa huomiota kiinnittää prosessoriin ja RAM-muistiin varsinaisen tallennustilan sijaan. Tallennustilaa voidaan lisätä helposti ja tarjolla on useita pilvipalveluja lähes rajoittamattomalla tallennustilalla. Prosessori ja RAM sen sijaan määrittävät sen, kuinka tehokkaasti tietokone toimii ja kuinka vaativia tehtäviä se pystyy suorittamaan. Acer TravelMate P648 G3 14" on erinomainen esimerkki kannettavasta, jonka tehokas Intel Core i7 -prosessori ja 8 gigatavun RAM-muisti varmistavat sujuvan alustan monipuoliseen työskentelyyn. Kannettavan prosessorissa olisi hyvä olla vähintään 4 ydintä (Intel tai ADM -prosessori) ja vähintään 4 gigatavun RAM-muisti.

 

 

Mies pitelee avointa kannettavaa työmaalla.

 

 

Näyttö ja koko

Kannettavan kokoa valittaessa kannattaa huomioida se, missä tietokonetta käytetään. Jos matkustat paljon työssäsi tai päivät kuluvat kokouksissa ja asiakastapaamisissa, on kompakti HP ProBook 430 G5 13,3 tuuman näytöllä hyvä valinta. Mikäli työpäivät keskittyvät toimistoon oman työpöydän ääreen, voidaan valita kannettava, jossa on suurempi näyttö, kuten 15,6 tuuman HP ProBook 450 G5. Valitse näyttö, jossa on Full HD 1080p-, QHD 1440p- tai 4K -resoluutio varmistaaksesi terävän kuvan. Tekniikat, kuten IPS, varmistavat laajemman katselukulman ja kirkkaamman värit. Heijastusta estävä pinta vähentää silmiin kohdistuvaa rasitusta.

Muista myös tarkistaa tietokoneen liitäntä- ja telakointimahdollisuudet, joiden avulla yhdistät kannettavasi ulkoiseen näyttöön ja muihin oheislaitteisiin.