Skip to content Skip to navigation menu

 

 

Tee toimistosta parempi työpaikka Kärcher Professional -ilmanpuhdistimen avulla

 

 

Paranna ympäristöä ja hyvinvointia työpaikallasi


Pöly kopiokoneesta, siitepöly kevätkuukausina, likaa vesikoneen takana. Bakteereita ja muita hiukkasia löytyy kaikkialta. Vaikka ne ovat usein tuskin näkyviä, ne voivat silti olla punasilmäisyyden, tukkoisen nenän ja aivastelun tai jopa astmakohtauksen syy. Kärcher Professionalin ilmanpuhdistimella voit hengittää puhdasta ja raikasta ilmaa sekä tietää, että toimistosi ilma suodatetaan perusteellisesti ja sitä valvotaan jatkuvasti.

 

Miksi käyttää ilmanpuhdistinta?


Suljettujen tilojen ilmansaasteet voivat merkittävästi edistää hengitystieinfektioiden ja niihin liittyvien terveysongelmien, kuten allergioiden ja astman, kehittymistä ja leviämistä. Asentamalla ilmanpuhdistimet voit minimoida epäpuhtauksien vaikutuksen terveyteen ja hyvinvointiin. Siten voit myös vähentää yrityksellesi aiheutuvia kustannuksia alentuneella suorituskyvyllä ja sairauslomalla.

 


 

Kärcher AF100 ilmanpuhdistin

 

 

Pienikokoinen ja tehokas

AF100-ilmanpuhdistin on ihanteellinen jopa suurissa huoneissa ja siinä on 100 m2:n puhdistuskapasiteetti. Sen kompakti muotoilu sopii monipuolisiin ympäristöihin, kuten lääkärin odotushuoneeseen, toimistoon tai kampaamoon. Alla olevien pyörien avulla sitä on helppo tarvittaesa siirtää.

 

Perusteellinen seuranta

Sisäänrakennettu laseranturi valvoo ilmassa olevien hiukkasten sisältöä ja kokoa. Suodatettujen hiukkasten enimmäiskoko näkyy ilmanpuhdistimen näytössä sekä suodattimen jäljellä oleva käyttöikä. Automaattisessa tilassa ilmanpuhdistin ilmaisee nykyisen ilmanlaadun värivaloilla: punainen huonolaatuista, vihreä kohtalaista laatua ja sininen puhdasta ilmaa.

 

Säädettävä suodatus

Valitse oikea suodatin tarpeisiisi. AF100-ilmanpuhdistin toimitetaan yleisellä suodattimella useimpien tilanteiden käsittelemiseksi, mutta voit myös asentaa erikoissuodattimia savu-, allergeeni-, mikrobi- ja taudinaiheuttajia tai haihtuvia orgaanisia yhdisteitä varten. Ilmanpuhdistinpuhallin voi toimia automaattitilassa tai se voidaan asettaa kolmelle nopeustasolle. Yötila vähentää puhaltimen nopeutta minimoidaksesi melua esim. käytettäessä majoituspalveluissa.

 


 

Kärcher AFG100 plasma ilmanpuhdistin

 

 

Ohut ja tyylikäs

AFG100-ilmanpuhdistimen ohut muoto sopii täydellisesti nykyaikaisiin työympäristöihin. Se on saatavana valkoisena tai antrasiittina ja ruostumattomasta teräksestä valmistetulla jalkalevyllä. Ilmanpuhdistimen yläosassa on säädettävä LED-valaistus, joten voit valita oikean värin ja kirkkauden työpaikallesi tai toimistollesi. Ilmanpuhdistin soveltuu suuriin huoneisiin, joissa on jopa 60 m2: n lattiatilaa

 

Plasman suodatus

Kehittyneen monivaiheisen suodatuksen ansiosta AFG100-ilmanpuhdistin tarjoaa all-in-one-ratkaisun. Sen ainutlaatuinen plasmageneraattori tarjoaa erinomaiset suodatusominaisuudet, jotka voivat tuhota jopa 99,98% haitallisista viruksista, bakteereista, itiöistä ja hajuista ilmassa. Esisuodattimella käsitellään roskia, kuten hiuksia tai pölyä, ja kolmivaiheinen suodatin, jossa on katalysaattori, aktiivihiilivaihe ja EPA-vaihe, allergeenien, siitepölyn, pienten hiukkasten ja haihtuvien yhdisteiden sieppaamiseksi.

 

Helppo käyttää ja huoltaa

Ilmanpuhdistimen yläpuolella olevat kosketusohjaimet mahdollistavat halutun toiminnon asettamisen helposti, ja nestekidenäytössä näkyy nykyinen hiukkaskoko suodattamalla. Esisuodatin ja kolmivaiheinen suodatin voidaan vaihtaa itse. Plasmageneraattori ei vaadi ylläpitoa tai vaihtoa. Voit ajaa ilmanpuhdistinta automaattitilassa, valita 5 tuulettimen nopeustasosta, vaihtaa hiljaisen käynnin yötilaan tai asettaa ajastimen vaihtamaan suodatuksen tiettyyn aikaan, esim. työajan jälkeen.

 

 

 


 

Katso kaikki Kärcher Pro ilmanpuhdistimet ja tarvikkeet tästä: